Sinopsis

Cinci experti in jafuri si escrocherii la nivel inalt cutreiera Londra si alte metropole ale lumii, burdusindu-si fara retinere buzunarele cu averile celor care au mai mult decat le-ar trebui. Mickey este liderul bandei, cel care pune la punct planurile, Albert e „veteranul” cu experienta, Ash furnizeaza echipamentul, „bobocul” Danny isi face ucenicia in ale sterpelitului, iar eleganta Stacie isi pune in valoare farmecul feminin ori de cate ori are ocazia. Impreuna, sunt o combinatie exploziva de umor, inteligenta si imoralitate, care nu da gres niciodata.

De la producatorii serialului "Spooks" si a celebrului scenarist Tony Jordan, britanicii de la BBC ne propun aceasta serie in care eroii nu sunt neaparat de partea binelui. Hustle este un serial plin de dinamism si actiune, totul captusit cu umorul englezesc de neconfundat.

Povestea urmareste 6 infractori de elita care in fiecare saptamana elaboreaza un plan complicat de a pacali un om lacom. Mickey este liderul grupului, cel care are intotdeauna un plan. Albert este un veteran in meserie, el gaseste tinta si o introduce celorlalti. Ash este cel care face rost de materia prima necesara. Stacie are rolul de a-si folosi sarmul caracteristic de fiecare data cand este nevoie, iar in cele din urma Danny, un infractor tanar ce vrea sa demonstreze ca e capabil sa se alature grupului.