Sinopsis

Ce se poate întâmpla, când două familii cumpără aceeași casă? Ei bine, dacă nu pot să dea în judecată pe cel care i-a păcălit, și nici nu au alte alternative, singur lucru care le rămâne de făcut este să se obișnuiască cu faptul că vor trebui să locuiască împreună, cel puțin pentru un timp. Aceasta este pe scurt, povestea Edei (Iclal Aydin), a lui Oguz (Emre Kinay), a celor 3 fete și 2 băieți care ajung să împartă aceeași casă.

Oguz este un profesionist din industria media, care după moartea soției se vede nevoit să-și crească singur așa cum poate mai bine cele trei fete. În încercarea disperată de a ușura suferința fetelor, el decide să cumpere chiar casa care aparținuse bunicii sale.

Pe de altă parte, Eda este o tânără mamă a doi băieți, părăsită de soț, și care plătește aceeași casă ca și Oguz, cheltuindu-și toate economiile, și visând ca într-o zi la parterul vilei să poată amenaja o grădiniță.

Păcăliți și cu banii luați, iar fiecare având propriile-i motivații puternice, cei doi părinți se văd nevoiți să ajungă la o înțelegere, fie e chiar și temporară, până la clarificarea situației. Astfel, fiecare familie va ocupa câte un etaj, urmând să folosească împreună intrarea vilei și bucătăria.