Comentarii Comentează
 • Iulidesprefilme
  pe 27 Martie 2016 15:33
  Film pe tema călătoriei, a drumului...ales...metaforic vorbind ! Capcane, aventuri, senzații...
 • VIBERS
  pe 13 Aprilie 2014 23:27
  Un film ciudat dar interesant din care ai ceva de invatat in legatura cu alegerile pe care le faci in viata, despre cum trebuie sa fii cinstit si sa faci ceea ce iti place nu sa fii influentat de catre altii.Un film ok cu niste actori foarte buni(Gary Oldman) si altii actori cunoscuti cu niste faze comice misto(scenele din orasul avocatilor)
 • daydreamer_
  pe 30 Octombrie 2013 22:26
  De-a lungul unei autostrazi care (nu) exista, trecand prin intamplari moralizatoare si locuri ciudate populate de personaje excentrice satirizand societatea moderna, filmul tese cu umor o fabula fantastica pe marginea teoriei enuntata in debut “Daca timpul si universal sunt infinite orice e posibil. Asta inseamna ca fiecare eveniment e inevitabil, inclusiv cele imposibile”
 • Victorrr
  pe 27 Octombrie 2013 01:04
  Nu e un film de Oscar, dar macar nu m-a plictisit.
 • Vegetarian
  pe 27 Octombrie 2013 00:08
  Masini , Dezavantaje : ... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
  Un sofer asculta radio si ajunge sa creada ca pe masina lui pe care tocmai a aruncat cineva cu vopsea , sa pus o bomba si isi arunca masina intro prapastie , desi era vorba despre o alta masina din acelasi model , aceasi culoare , si cu aceasi pata ...

  ce fac unii cu libertatea lor ? Devin sclavii drogurilor = in filmu asta Euforia un drog care le face pe femei sa se simta frumoase .... Acum cateva sute de ani inadaptatii mergeau la frontiera europei . Apoi in Austalia , apoi in estul SUA apoi in vestul SUA

  Apoi cum ar fi un oras in care toti se dau in judecata si treburile plictisoare le fac strainii dati in judecata ca sa isi plateasca avocati .
  Un om pretinde ca are cancer in faza terminala si obliga un judecator sa scrie ce vrea el , un vagabond sa spele un parbriz pt un mar ..
 • margott
  pe 10 Noiembrie 2011 20:50
  De ce are filmul asta o nota asa de mare pe imdb ? Mie mi s-a parut plictisitor, acelasi subiect despre destin, despre alegerile pe care le faci in viata... Au si americanii astia obsesiile lor. Ma pregateam sa-i dau nota 2, dar mi-am adus aminte ca are si momente bune : cele in care apare Gary Oldman. A, si scenele din orasul avocatilor mi s-au parut nostime.