Comentarii Comentează
 • FunnyX
  pe 04 Aprilie 2018 02:27
  Un film bun, o comedie reusita. Ce face dragostea din om!! :))) Recomand!
 • Dragos.87
  pe 13 Iunie 2017 15:35
  O comedie romantica ceva mai modesta avand in vedere distributia.Aveam asteptari mai mari dar e ok,merge.
 • cezarika21
  pe 17 Martie 2017 11:28
  Personajul principal al acestui film este marele fizician Albert Einstein, reprezentat ca un om de știință ajuns la vârsta senectuții, care-și pune problema filozofică dacă viața este rezultatul unui plan divin sau este absolut o întâmplare. În jurul său se învârt oameni de știință plicticoși care se pricep mai degrabă să realizeze o fisiune nucleară decât să schimbe un bec sau să dea jos din copac un fluturaș de badminton.

  Profitând de reputația de om distrat și mucalit al lui Albert Einstein, ”I.Q.” amestecă personaje reale cu personaje fictive într-o poveste comică despre încercarea marelui savant (interpretat de Walter Matthau) de a-i găsi nepoatei sale un soț mai uman decât omul de știință plicticos cu care era logodită. Ficțiune aproape 100%, dar foarte plăcută din moment ce nu se ia în serios nici măcar un singur moment.

  Nu e genul de comedie care să rămână în memoria publicului, dar produce, cel puțin pe moment, o stare de relaxare plăcută și demonstrează că știința și dragostea nu sunt incompatibile. Tim Robbins și Meg Ryan sunt tineri și frumoși, iar Walter Matthau este savuros mai ales atunci când celebrul său personaj se autoironizează.
 • Vegetarian
  pe 25 Noiembrie 2012 13:37
  Femeia frumoasa e o bijuterie . Femeia buna e o comoara - Napoleon Bonaparte . Daca " dragostea este oarba " , cum se face ca atatia barbati sunt atrasi de femeile frumoase ? Femeile frumoase sunt motorul barbatilor vrednici . Dar femeile frumoase ar fi nocive sanatatii barbatilor si mai ales celorlalte femei . Barbatii iubesc femeile , femeile iubesc copiii , copiilor le plac hamsterii . Niciodata in sens invers !

  Celebrul dr Cristian Andrei , acum vreo 5 ani , a fost intrebat la tel de o fata de la tara , pe care din cei doi baieti care o curtau , sal aleaga . Unul era student pe care ea il placea , iar celalat era un tractorist care o diviniza . Doctorul ia recomandat sal aleaga pe tractorist , pt ca acesta ar fi facut totul pt ea toata viata . Da`nsul recomanda femeilor sa ceara partenerilor tot timpul cate ceva , pt ca femeia a fost creata ca sa ceara barbatului si nu invers . Un tractorist poate termina o facultate , poate sai aduca flori in fiecare zi etc , daca ii cere femeia iubita . Dar un student eminent casatorit cu o femeie inferioara , carel iubeste , poate renunta usor la studii si , sau la iubite sotie . In cabinetul de psihologie al doctorului Ardei , majoritatea clientelor cu probleme sufletesti grele , sunt din categoria femeilor care iubesc barbati si sunt respinse de acestia . Deobicei femeile bune , cuminti , frumoase , iubesc si stau cu barbati rai , care le injura , le terorizeaza , le neglijeaza , le fura , le inseala , le batjocoresc , le bat etc . Doctorul Andrei a intervenit pe vremea cand era student la psihologie intrun conflict pe un refugiu de tramvai , intre o tiganca batuta de un barbat , aparent sotul ei . Dupa ce sau oprit , ambii lau atacat , inclusiv femeia batuta . Lau intrebat de ce se amesteca . Femeia respectiva se obisnuise sa fie cotonogita , sa ceara ajutor pe strada dar se complacea in situatia ei , neaccepta amestec din afara in relatia ei . Asa sau obisnuit ei sa vietuiasca . Din pacate sunt destul de dese asemenea situatii in toate categoriile sociale .
  ? Teama de a pierde partenerul ar fi secretul casatoriilor ideale . Barbatul ar trebui sa vina zilnic cu flori , mici cadouri , atentii de teama ca partenera sa nu accepte avansurile altor barbati sau sa isi caute alt barbat . Iar femeia care se teme sa ca sotul sa nu prefere o alta femeie mai tanara , mai sexy , mai ascultatoare etc , ar trebui sa se makieze din cand in cand si cand si cand e sotul in casa , nu doar cand iasa afara din casa , la cumparaturi , intalniri cu straini , prietene etc . La anul nou sau la alte ocazii , femeia ar fi bine sa cumpere lenjerie intima sexy , cu care sasi bucure partenerul , nu doar posete si pantofi etc pt a se lauda in fata prietenelor .
 • Iulidesprefilme
  pe 19 Noiembrie 2012 19:56
  Actorii foarte buni de comedie fac filmul atractiv, amuzant, demn de o revizionare...
 • bluedream
  pe 01 August 2011 20:18
  e o comedie destul de amuzanta..mai ales batraneii is geniali:)
 • xerses
  pe 01 August 2011 17:20
  O comedie foarte buna, la care te distrezi cu siguranta....Mi-a placut.
 • fanfirth
  pe 01 August 2011 11:28
  Cine spune ca in lumea stiintelor exacte nu exista iubire, romantism si putina comedie? Acest film o demonstreaza din plin.
 • phoenix1983
  pe 01 Iulie 2011 22:00
  geniala faza cand einstein il ajuta pe ed la test. imi place filmul asta. merita vazut
 • defav
  pe 13 Ianuarie 2011 16:09
  Chiar foarte reusita comedia romantica , n-o ratati !
 • mongolarix
  pe 08 Ianuarie 2011 13:21
  E ok filmul? ce naiba e unul dintere cele mai bune comedii romantice si e foarte subestimat .o comedie romantica unicata cum sigur nu se mai face in zilele noastre cei 4 batranei sunt geniali de amuzanti in Frunte cu Albert Einstein care si intrece:) Tim Robbins este absolut genial in rolul asta !
 • mtraianc
  pe 20 August 2010 17:05
  cine doreste o dupa-masa placuta sa se uite si la acest film ,, mi-am adus de el aminte , am sa caut sa al revad ..
 • dayanna11
  pe 01 August 2010 21:56
  e un film ok, merita vazut o data. mai ales ca este meg ryan. e si putin amuzant pe alocuri, are o doza de romantism, deci merge
 • ciuci
  pe 21 Decembrie 2009 11:23
  un film deosebit
  meg ryan a fost cea mai tare in anii 90'
  regina comediilor romantice
 • pe 17 August 2004 00:14
  Un film care te transpune intr-o alta lume. Merita vazut!