oare se transmite si anal, idee pentru partea a2a :))
roberto_roberto
pe 02 Noiembrie 2023 03:15
Timp pierdut din viata, total inutil, mai bine crosetam
lavara_laiarna
pe 26 Decembrie 2021 17:35
Un subiect simplist ,lipsit de antidot și de veșnicul happy-end. .caracteristic.
Dragos.87
pe 12 Martie 2017 22:31
In primul rand trebuie spus ca acest film nu este pentru oricine!Majoritatea pustilor de aici habar n-au la ce s-au uitat,ei fiind obisnuiti cu horror,tone de sange si adrenalina multa.Este un film usor psihologic care iti pune la incercare mentalul pentru ca ce se intampla in mintea personajului este ceva tulburator si tocmai de aia la pus la genul horror.Nu este nici un film excelent insa merita vazut cu siguranta!
andystarx
pe 25 Ianuarie 2017 14:54
Un alt film care s-a vrut a fi intersant,dar a fost praf ! DOar pentru coloana sonora,ii acord un 5,in rest ,timp pierdut ! De evitat !
bogdz
pe 28 August 2016 22:46
Unii din colegii mei de pe site spun ca este unul dintre cele mai bune horror vazute.Pentru mine e unul dintre cele mai slabe filme care le-am vazut in viata mea.Sa-mi spuna si mie cineva unde este tensiunea in acest film.Totul se desfasoara atat de lent incat te plictiseste,iar ideea e puerila.Mi s-a parut mai mult un amestec intre Twin Peaks,Tron(ca muzica) si Drag me to hell.Nu recomand.
ValentinaV
pe 09 August 2016 14:56
Asta nu e un film demn de 2014, e un fil mdemn de 1900 si ceva. Totul e groaznic, inafara de ideea filmului, in rest : sunetele, numite de unii 'coloana sonora' sunt puse in momente nepotrivite, machiajul, imbracamintea,prestatia, tot! Totul e varza! Incep sa cred ca si sinister e mai bun..............
Daca asta vi se pare uimitor de bun, apoi atunci la insidious, ce faceti?! Va dargoliti pe jos de durere de ce bun e filmul?!
AdriAdrianna98
pe 02 Iulie 2016 01:50
Mi-a placut suspansul creat si faptul ca personajul `malefic` este realist, nu chestile alea care apar din toate partile si nu poti scapa de ele. De acest personaj puteai si nu puteai sa scapi. Cam enigmatic finalul in opinia mea. Oricum, e un film destul de reusit da nu mi s-a parut foarte horror. Daca vreti ceva chiar horror, nu-l recomand. Asta e mai bine privit ca un thriiler, mister.
Amerandra
pe 16 Mai 2016 16:12
A fost cel mai de rahat film :)). Deci o prostie de neînţeles, cel puţin eu nu văd nici horror-ul, nici misterul. O prostie. ;)
catalin_ionut_23
pe 16 Ianuarie 2016 21:32
Bun filmul ,mi-a placut ,nu zic foarte bun sau excelent ca nu a fost asa ,dar oricum si-a castigat dreptu de a fi un film bun si placut de care am fost multumit pentru o seara de relaxare .Mi-a placut foarte mult si actiunea de la sfarsit din piscina,povestea buna ma tinut atent pe toata durata lui .Nu inteleg dece zice la descrie ca ia inspaimantat pe criticii si spectatorii de la canes ca nu mi sa parut chiar deloc groaza .Ps mia placut si il recomand ,merita vizionat
AndreBlack
pe 11 Ianuarie 2016 23:59
Un film thriller-horror de exceptie . Intens , dramatic , tensiune la maxim si o coloana sonora uimitoare . S-a pus amprenta in film mai mult pe poveste si pe personaje . Se putea chiar si mai bine dar sunt multumit . Mi-a placut .
PS : Producatorii au in lucru si o continuare .
Sorin87
pe 21 Noiembrie 2015 13:31
Un horror interesant, are momente in care te sperii foarte bine chiar daca ai sunetul dat incet la sunet
deea9595
pe 23 Septembrie 2015 16:35
Demult nu am mai vazut un film horror cu o premisa atat de originala.
Desi nu prea a fost inspaimantator, filmul merita vazut pentru momentele de paranoia executate perfect si scenariul extrem de original.
Probabil notele extrem de mici ale celorlalti utlizatori sunt datorate faptului ca majoritatea se asteptau la ceva de groaza cu tipicele jump scares, pe care acest film nu si.a propus sa le indeplineasca, axandu.se mai mult pe poveste, atmosfera si personaje, ceea ce explica si scorul de 96% al criticilor de pe .rottentomatoes.
Costirik
pe 08 August 2015 05:26
Mereu m a fascinat prostia, este unica mai ales prin modul in care se manifesta. Dupa multimea de filme horror foarte slabe din ultimul timp( ce i drept in acest gen e foarte greu sa mai gasesti o idee noua) apare acest film altfel,realizat decent si vezi imbecili care afirma ca e slab.Motivele lor ma depasesc, poate neuroni putini, menopauza sau pur si simplu urasc tot ce exista:))).In orice caz filmul cu un marketing mai bun putea avea succesul financiar al lui Paranormal Activity sau alte filme care s au facut cu banii de tigari si au incasat milioane:)))
isabela_isa
pe 17 Iunie 2015 11:01
Eu m-am uitat la acest film fara sa stiu nicio informatie despre el (nici macar titlul). Dupa o vizionare dusa la capat cu greu, am cautat pareri despre acesta. Am ramas socata sa vad cat de apreciat a fost. Din punctul meu de vedere, povestea este usor stupida, coloana sonora nu a fost potrivita, iar unii actori abordau aceasi fata in absolut toate momentele fimului. Fata lor de: "imi este foame", era aceeasi cu cea de: "o entitate ne urmareste si vrea sa ne ucida". Eu sincera sa fiu, nu recomand acest film. Nu exista "tensiunea" sau "suspansul", mentionate de colegii mei de pe site si nici nu are o poveste care sa iti ramana intiparita in minte.
rafaelionita8_gmail_com
pe 16 Iunie 2015 19:10
Inca un film horror tare. Este vorba despre o fata care a facut sex cu unul si era insarcinata .Chestia care o urmareste sunt rudele ei nedeacord cu copilul si la sfarsit cand s-a umplut piscina cu sange a fost atunci cand copilul a murit in burta ei.
Utube
pe 15 Iunie 2015 20:52
Este un film din categoria horror în care protagoniştii sunt adolescenţi, prieteni sau colegi din aceeaşi şcoală şi care au neşansa ca viaţa lor să se intersecteze cu existenţa unei entităţi, atroce, feroce şi nemiloasă, de care, culmea, le este imposibil să se ferească sau să o omoare. Prin urmare, întregul film este ca o urmărire de-a şoarecele şi pisica, unde „pisica” are tot timpul un „wild card”.
Scenariul, ca în multe filme de groază, încearcă să îmbine momentele dramatice şi „de speriat” cu tema sexuală, de-a lungul timpului şi pentru multe realizări cinematografice, indiferent că au fost slabe, mediocre sau bune, acesta fiind un coktail care are are meritul de a asigura un minim de audienţă, dacă nu iubitori ai genului atunci măcar acea categorie de spectatori care este la vârsta pubertăţii.
Conceptul care stă la baza filmului este foarte simplu şi putea fi exploatat foarte bine oferind valoare peliculei, dar... Se pare că metoda aleasă de realizator, pentru a dezvolta ideea, a fost una foarte nefericită, în foarte multe scene fiind greşit realizată sau chiar ridicolă. Însăşi modul în care „baliza”, pe care o urmăreşte entitatea, este transmisă de la o persoană la alta, pe lângă faptul că seamănă (poate chiar este inspirată) foarte mult cu o scenă din „Prometeus” – 2012, denotă un concept pubertin, a unui imdivid cu unele probleme psihice cărora Freud le-a alocat capitole importante.
O altă mare greşeală de realizare este faptul că s-au omis aspectele foarte importante care definesc un film horror: prezentarea originii entităţii malefice şi lăsarea de a fi descoperit de către personaje modul în care aceasta poate fi distrusă sau oprită. În schimb a fost creat o entitate care aduce mult cu invincibilitatea lui T-1000 din „Terminator 2: Judgment day” – 1991 dar care se comportă ca o fantomă malefică şi arată ca un zombie (!?). Mixajul eşuează lamentabil în momentul în care în film este introdus şi un pistol.
Aspectul reuşit al peliculei este modul în care producătorul reuşeşte să creeze acea curiozitate a spectatorului de a „scana” fiecare scenă pentru a descoperi „urmăritorul” dar efectul este diminuat atunci când cadrul se deschide, deoarece un cadru larg de filmare calmează fluxul de adrenalină al spectatorului, scenele cu impact emoţional foarte puternic fiind scenele filmate cu cadre înguste, care surprind în detaliu spaima şi groaza de pe chipul victimei sau detaliile urâţeniei feţei urmăritorului.
Un alt aspect reuşit al peliculei este coloana sonoră, inspirat plasată şi realizată, accentuând momentele dramatice, creând o oarecare tensiune, cât este de creat. Tot de lăudat ar fi şi decorurile în care sunt filmate multe din scenele filmului, cu excepţia câtorva scene, exagerate şi prin urmare nereuşite, care par filmate în Hiroshima sau Nagasaki după bombardament. Totuşi, cea mai bună scenă a filmului este cea de pe plajă, spre sfârşitul peliculei, în care sunt respectate absolut toate regulile de realizare a unei scene de groază cu toate că se petrece ziua în amiaza mare, fiind de un efect spectaculos, una din faze aducând totuşi cu o fază din „Poltergeist” – 1982.
Există multe greşeli de logică, de continuitate şi factuale, unele vizibile şi deranjante dar cea mai mare eroare este în scena de suspans maxim a peliculei, scenă în care personajele se comportă ilogic, asemenea unor idioţi, de reproşat fiind faptul că ei nu-şi mai duc la bun sfârşit planul pus cu minuţiozitate în aplicare. Există şi câteva clişee, scene în care spectatorul ghiceşte foarte uşor continuarea acţiunii sau, şi mai deranjant, se foloseşte idioata, antica şi mult utilizata situaţie în care eroii nu spun nimănui despre problema majoră cu care se confruntă (părinţi, poliţie, profesori, etc.), această situaţie fiind de fapt un clişeu iritant, utilizat pentru a „împinge” acţiunea filmului mai departe demonstrând indirect o lipsă de substanţă a scenariului.
Eroina din rolul principal, Maika Monroe („Labor Day” – 2013) face un rol destul de bun, cu excepţia câtorva scene în care interpretarea pare exagerată, imprimând o notă de falsitate personajului şi făcând-o să pară idioată. Ceilalţi actori, adolescenţi, reuşesc destul de bine să-şi îndeplinească datoria de personaje suport, creând impresia că într-adevăr sunt prieteni de mult timp şi se cunosc foarte bine.
Finalul, total neelucidat şi confuz, conţine posibil şi o eroare de realizare (sau nu?) şi lasă loc de o continuare.
Vizionare plăcută!
ryco0984
pe 05 Iunie 2015 00:29
Este vorba de o tuta blonda care pana la finalul filmului se lasa trasa pe ...@ de toti barbatii din film.
Maxim nota 5 asta pentru soundtrack.
g3orge13
pe 03 Iunie 2015 16:14
Un film prost; un horror cu o poveste penibila. Avea potential dar s-a pierdut inca din prima clipa. Singurul lucru care m-a impresionat a fost muzica/ sunetele. Unic nu inseamna bun.
alex_neculcea
pe 03 Iunie 2015 02:04
Monument de prostie americană, și pierdere de vreme .
radu3455
pe 31 Mai 2015 09:34
un film horror chiar bun,insa putea iesi si mai fain,are un scenariu ce nu l-am mai vazut in alte filme,merita vazut
xerses
pe 14 Mai 2015 20:56
Foarte tare subiectul si minunat transpus cinemtografic.
vladalmond
pe 12 Mai 2015 19:10
It Follows este clar cel mai bun film horror din 2014 si unul dintre cele mai bune filme horror dintotdeauna! Nu am mai vazut de foarte multa vreme un film cu atat de multa tensiune, o coloana sonora atat de potrivita si o cinematografie asa de reusita.
Daca asta vi se pare uimitor de bun, apoi atunci la insidious, ce faceti?! Va dargoliti pe jos de durere de ce bun e filmul?!
PS : Producatorii au in lucru si o continuare .
Desi nu prea a fost inspaimantator, filmul merita vazut pentru momentele de paranoia executate perfect si scenariul extrem de original.
Probabil notele extrem de mici ale celorlalti utlizatori sunt datorate faptului ca majoritatea se asteptau la ceva de groaza cu tipicele jump scares, pe care acest film nu si.a propus sa le indeplineasca, axandu.se mai mult pe poveste, atmosfera si personaje, ceea ce explica si scorul de 96% al criticilor de pe .rottentomatoes.
Scenariul, ca în multe filme de groază, încearcă să îmbine momentele dramatice şi „de speriat” cu tema sexuală, de-a lungul timpului şi pentru multe realizări cinematografice, indiferent că au fost slabe, mediocre sau bune, acesta fiind un coktail care are are meritul de a asigura un minim de audienţă, dacă nu iubitori ai genului atunci măcar acea categorie de spectatori care este la vârsta pubertăţii.
Conceptul care stă la baza filmului este foarte simplu şi putea fi exploatat foarte bine oferind valoare peliculei, dar... Se pare că metoda aleasă de realizator, pentru a dezvolta ideea, a fost una foarte nefericită, în foarte multe scene fiind greşit realizată sau chiar ridicolă. Însăşi modul în care „baliza”, pe care o urmăreşte entitatea, este transmisă de la o persoană la alta, pe lângă faptul că seamănă (poate chiar este inspirată) foarte mult cu o scenă din „Prometeus” – 2012, denotă un concept pubertin, a unui imdivid cu unele probleme psihice cărora Freud le-a alocat capitole importante.
O altă mare greşeală de realizare este faptul că s-au omis aspectele foarte importante care definesc un film horror: prezentarea originii entităţii malefice şi lăsarea de a fi descoperit de către personaje modul în care aceasta poate fi distrusă sau oprită. În schimb a fost creat o entitate care aduce mult cu invincibilitatea lui T-1000 din „Terminator 2: Judgment day” – 1991 dar care se comportă ca o fantomă malefică şi arată ca un zombie (!?). Mixajul eşuează lamentabil în momentul în care în film este introdus şi un pistol.
Aspectul reuşit al peliculei este modul în care producătorul reuşeşte să creeze acea curiozitate a spectatorului de a „scana” fiecare scenă pentru a descoperi „urmăritorul” dar efectul este diminuat atunci când cadrul se deschide, deoarece un cadru larg de filmare calmează fluxul de adrenalină al spectatorului, scenele cu impact emoţional foarte puternic fiind scenele filmate cu cadre înguste, care surprind în detaliu spaima şi groaza de pe chipul victimei sau detaliile urâţeniei feţei urmăritorului.
Un alt aspect reuşit al peliculei este coloana sonoră, inspirat plasată şi realizată, accentuând momentele dramatice, creând o oarecare tensiune, cât este de creat. Tot de lăudat ar fi şi decorurile în care sunt filmate multe din scenele filmului, cu excepţia câtorva scene, exagerate şi prin urmare nereuşite, care par filmate în Hiroshima sau Nagasaki după bombardament. Totuşi, cea mai bună scenă a filmului este cea de pe plajă, spre sfârşitul peliculei, în care sunt respectate absolut toate regulile de realizare a unei scene de groază cu toate că se petrece ziua în amiaza mare, fiind de un efect spectaculos, una din faze aducând totuşi cu o fază din „Poltergeist” – 1982.
Există multe greşeli de logică, de continuitate şi factuale, unele vizibile şi deranjante dar cea mai mare eroare este în scena de suspans maxim a peliculei, scenă în care personajele se comportă ilogic, asemenea unor idioţi, de reproşat fiind faptul că ei nu-şi mai duc la bun sfârşit planul pus cu minuţiozitate în aplicare. Există şi câteva clişee, scene în care spectatorul ghiceşte foarte uşor continuarea acţiunii sau, şi mai deranjant, se foloseşte idioata, antica şi mult utilizata situaţie în care eroii nu spun nimănui despre problema majoră cu care se confruntă (părinţi, poliţie, profesori, etc.), această situaţie fiind de fapt un clişeu iritant, utilizat pentru a „împinge” acţiunea filmului mai departe demonstrând indirect o lipsă de substanţă a scenariului.
Eroina din rolul principal, Maika Monroe („Labor Day” – 2013) face un rol destul de bun, cu excepţia câtorva scene în care interpretarea pare exagerată, imprimând o notă de falsitate personajului şi făcând-o să pară idioată. Ceilalţi actori, adolescenţi, reuşesc destul de bine să-şi îndeplinească datoria de personaje suport, creând impresia că într-adevăr sunt prieteni de mult timp şi se cunosc foarte bine.
Finalul, total neelucidat şi confuz, conţine posibil şi o eroare de realizare (sau nu?) şi lasă loc de o continuare.
Vizionare plăcută!
Maxim nota 5 asta pentru soundtrack.