Comentarii Comentează
 • liana10
  pe 24 Aprilie 2021 23:30
  Să mori la 47de ani rănită din dragoste de viață! Renee era înainte de operațiile estetice? Arată de 57 de ani!
 • Aishor
  pe 22 Noiembrie 2020 19:16
  In 47 de minute am adormit complet. Ce nota sa dau? Mai aveam de urmarit inca vreo doua ore. Serios? M-am bagat in pat si mi-am continuat somnul. Bine ca n-am dat bani la cinema.
 • ioana1007
  pe 27 Octombrie 2020 01:05
  Maxim de plictisitor ! Chiar nu stiu de ce m am uitat...aaaa, ca sa urmaresc cum s-a strimbat in continuu Renee Zellweger, Dupa cum a jucat, ramii cu impresia ca Judy Garland era putin retardata. Si a luat Oscar....aiurea
 • floricris25
  pe 26 Octombrie 2020 23:58
  Foarte bine a jucat Renee Zellweger! Chiar si-a meritat premiul oscar. Filmul insa, pe alocuri, plictisitor si greu de urmarit. Noroc cu distributia si jocul actoricesc foarte bun. Altfel, comparativ cu ce se produce în ultimii ani (ca spectator ma simt bombardat de eroii marvel si de povesti fara substanta), ma bucur ca mai pot vedea un film cu si despre trairi profunde.
 • Iulidesprefilme
  pe 04 Octombrie 2020 12:05
  O tratare clasică, tradițională, cronologică, în care să fie marcate momentele de succes din cariera celebrei Judy Garland ar fi dat mai multă coerență și, poate, o individualizare mai complexă a personajului principal, bine interpretat de Renee...
 • lili22
  pe 30 Septembrie 2020 23:15
  A fost foarte buna Renée Zellweger.Premiul Oscar este meritat.
 • El_KaPpa
  pe 27 Mai 2020 22:04
  Da! Zellweger este senzationala, transformare de 100% in Judy Garland si pare ca a dat tot ce a avut mai bun, posibil rolul carierei, desi mai are cateva foarte foarte bune. A contat mult si machiajul care merita mentionat.
  Alte lucruri senzationale nu prea sunt, dar tot la capitolul reusite sunt momentele muzicale, in special cel de final excelent din punct de vedere emotional. Un final care daca nu-ti stoarce o lacrima atunci cu siguranta te intristeaza mult, nu ca in restul filmului ar fi vreo atmosfera destinsa.
  Ce nu mi-a placut tine de regie si de poveste. Ar fi putut fi mult mai utilizata povestea pe partea psihologica a personajului si sa iasa ceva profund, memorabil, undeva la nivelul unor filme ca "Black Swan" sau "All That Jazz" (astea mi-au venit in minte pe moment), dar Rupert Goold nu e nici Bob Fosse nici Aronofsky si se multumeste sa "joace la egal".
  Incearca ceva cu niste flashback-uri care conteaza mult pentru fundalul personajului, dar mie mi s-au parut ca isi rateaza complet tinta si mai mult trag filmul in jos.
  Concluzia este simpla: macar pentru Zellweger si pentru momentele muzicale si nu merita trecut cu vederea, chiar daca lasa senzatia de potential de film mare irosit in niste conventii.
 • andystarx
  pe 14 Martie 2020 19:46
  In afara de prestatia lui Renee si a povestii impresionante a lui Judy,mi s-a parut un film foarte sters,si lipsit de consistenta ! destul de plicitisitor..
 • fenomenal
  pe 10 Ianuarie 2020 18:23
  Actrița asta ori e proastă ori se face că nu mai tin minte să fi văzut un film în care ea joacă bine..Mai mult nu inteleg scălâmbăiala ei in filmul ăsta.Nu arată ca o actriță mare așa cum o generează unii care nu au habar ce înseamnă să iți intri in ŕol.Din fericire am putut să imi dau seama de la început că e o porcărie de scenariu.Mai bine își joacă rolurile copiii.
 • xerses
  pe 07 Ianuarie 2020 09:24
  O viata intreaga dedicata scenei este destul de greu de dus, mai ales cand sunt atât de multe renunțări forțate la ceea ce iubesti cu adevarat: familia si pe tine însuți.
 • dany6960
  pe 29 Septembrie 2019 23:03
  "- Ai luat ceva contra depresiei?
  - 4 soti."
  Restul e plictiseala maxima.