Comentarii Comentează
 • marius93
  pe 16 Martie 2019 17:01
  Marea revenire a lui Jim Carrey in televiziune, dupa 24 ani de la terminarea In Living Color.

  Kidding e un serial diferit, cu un umor negru si sec. Are niste momente imprevizibile, si o alternanta brusca intre comedie si drama. Jim Carrey are un rol complex aici de care se achita admirabil in mare parte, personajul lui fiind greu de descifrat, avand multe fatete, facandu-te sa te intrebi pe tot parcursul sezonului: Omul asta e bun ? E rau ? Are probleme psihice in urma tragediei din viata personala ?
  Jumatate din cele 10 episoade ale primului sezon sunt regizate de Michel Gondry, cu care Jim a mai colaborat la Stralucirea eterna a mintii neprihanite. Cei care au vazut filmul mentionat, vor recunoaste in episoadele aferente mana lui Gondry, fiindca acelea sunt usor confuze, facand o paralela intre real si imaginar.

  Kidding e un serial accesibil, insa nu va fi gustat de toata lumea. Mie unul mi-a placut, desi cu asa echipa in spate si actori valorosi, se putea si mai bine. Sunt curios cum va continua povestea, avand in vedere finalul abrupt al primului sezon.
 • 777L
  pe 11 Septembrie 2018 19:04
  Un Jim Carrey care parca-si joaca propriul rol. Doua prime episoade reusite; drama unui om care rade in fata camerei, iar acasa nu mai are nici macar cui zambi. Undeva, ceva trebuie sa cedeze!