Comentarii Comentează
 • yanysboy
  pe 10 Martie 2016 08:57
  super film nu stiu cum sa spun dar e bestial... nu recomand acest film cocalarilor si panarameloc cu iq-ul prea mic!
 • lili22
  pe 29 Ianuarie 2016 08:50
  Nu e cel mai bun film american, dar se bazeaza pe o poveste reala, nu stiu cat ii intereseaza pe cetatenii americani aceasta istorie.
 • georgel1976
  pe 05 Octombrie 2015 23:00
  Un film crunt. arata cat de mic este cetateanul de rand in raport cu institutiile statului, oricare ar fi ele. din pacate se potriveste foarte bine si societatii romanesti. merita vazut filmul. chiar daca nu are actiune si este destul de static. prestatia actorilor este foarte buna. pentru cei care cred in teoria conspiratiei, acest film le da apa la moara.
 • Kuhaylan
  pe 27 Septembrie 2015 17:15
  ............................................................
 • Dana04
  pe 01 Aprilie 2015 20:54
  Foarte interesant filmul, are ca tema intamplarea reala a lui Gary care face un articol despre coruptia din America si a celor de la C.I.A. Merita vazut!!
 • GeluR
  pe 06 Martie 2015 23:16
  Total fals! E ca si cum ai spune ca adevarata putere sunt boii care trag in jug si nu cel care-I conduce. Adevarata putere, draga "psyco etc" o detin cei care manipuleaza si conduc lumea si nu bietii robi inhamati fara ca ei sa se prinda macar de situatia lor...
 • psycho_t1x
  pe 10 Februarie 2015 02:47
  O relatare cat se poate de reala a coruptiei C.I.A. din S.U.A., si a putinilor oameni integri care mai rascolesc adevarul. Coruptie care exista in orice agentie guvernamentala din lume. Dar noua oamenilor ne place circul, panarama si "curtea vecinului", si uitam ca toata aceasta fatada este creata pentru a manipula adevarata putere in lume, noi.
 • XShadowX
  pe 07 Februarie 2015 09:32
  Este un film dupa o realitatea crunta care a zdruncinat SUA , are o poveste interesanta si Jeremy Renner este absolut genial , parerea mea si nu numai a mea e ca e al doilea cel mai bun rol al sau dupa filmul de OSCAR Hurt Locker ... Vi-l recomand acest film tuturor chiar daca pe alocuri e plictisitor , oricum nu e un film pentru toata lumea , e inteligent si nu e unul ordinar , are un subiect delicat , putina politica si un final 'urat' as zice eu.... oricum uitati-va pentru prestatia lui Renner care mie mi-l place mult si ca actor si ca om ....
 • dincolodenume
  pe 07 Noiembrie 2014 01:08
  Ideea filmului pleaca de la o realitate, de la o poveste reala.
  Faptul ca serviciile stapanesc foarte multe institutii in lumea noastra nu mai este doar un subiect de film. Presa nu mai este libera, strada nu mai este libera, viata nu se mai naste in mod liber.
  Viata o fac ei! Serviciile! Si tu nu trebuie decat sa accepti sau sa-ti tragi un golnt in cap.
  Ce-i de facut?
  Accepta realitatea si incepe sa o iubesti pana nu-i prea tarziu si te-ai prins ca ura-i mai potrivita.

  Filmul este interesant, prestatia este buna, insa ii lipseste sclipirea.
 • czinege_ioan_cristian
  pe 01 Noiembrie 2014 22:03
  l-am vazut si nu mi-a prea placut , nu e genu meu , din pacate cam plictisitor mi-a parut si e lung lung... filmu
 • pe 26 Octombrie 2014 14:24
  [...] Kill the Messenger, in regia lui Michael Cuesta, este genul de film care te poarta ca cinefil prin stari dintre cele mai diverse. Faptul ca acesta are la baza cartea semnata de Gary Webb nu face decat sa te cufunde si mai mult intr-o stare relativ ciudata de empatie cu personajul principal. Ar trebui sa fac precizarea ca productia in sine este una excelenta, doar ca povestea starneste mari semne de intrebare in ceea ce priveste statutul cetateanului de rand in relatiile cu autoritatile statului. La nivel conceptual, statul urmareste bunastarea propriilor cetateani, iar reprezentantii alesi de catre acestia indeplinesc mandatul poporului. Sau nu e chiar astfel? [...]