×
Utilizator
×
Comentarii Comentează
 • Kronos13
  pe 08 Iulie 2012 02:50
  Salutare. Are cineva subtitrarea in lb romana a acestui film. Am cautat in disperare, nu am gasit decat alti cinefili care cauta aceeasi .sub :(( Sper ca ma indrumati careva spre un loc binecuvantat. :D
 • alex_il_fenomeno
  pe 20 Martie 2012 14:53
  un thriller frantuzesc fascinant , poate putin americanizat prin multe elemente comune , insa cu un sir de evenimente total imprevizibile , care te uimesc si iti cresc adrenalina intr-o maniera in care nu credeai . actorii extraordinari , in frunte cu fostul fotbalist Eric Cantona , ce si-a aratat clasa interpretand protagonistul atat de bine ! iar imprevizibilul a domnit chiar si pana la acel final uimitor ! merita urmarit de catre toti iubitorii de senzatii tari .
 • pisicuta1
  pe 02 Martie 2012 21:00
  un film care merita sa fie vazut!........................
 • Vegetarian
  pe 11 Ianuarie 2012 03:20
  Cu mai mult de un sfert de veac în urmă, părinţii lui Michael şi Romain Lombardi au fost ucişi cu brutalitate , iar autorii nu au fost niciodată identificaţi . În urma unui e-mail anonim , Michael află că unul dintre potenţialii autori ai acestui masacru este un bancher , însă până să verifice această ipoteză bancherul este asasinat , iar Michael devine principalul suspect .
  Un alt e-mail îi indică lui Michael un alt nume din cercul de criminali . Trasformat în fugar , Michael trebuie să-l găsească pe suspect înainte ca acesta să devină o altă victimă pe lista morţii .
  . . Crima a avut loc in casa ? E de vina casa !? Copii trebe sa stea separat de parintii ca sa nu fie acuzati de crima !?