Comentarii Comentează
 • jbuz
  pe 24 August 2020 00:17
  Este un serial dragut, cu un scenariu bine scris si o regie pe masura. Este un serial in care totul pare firesc: jocul actorilor e natural, acestia sunt ca din viata. Eroina principala este simpatica, are un zambet reconfortant iar actorul care il infatiseaza pe sotul ei este de asemenea de-a dreptul simpatic. Intriga politista e rezolvata de fiecare data intr-un mod dragut, dat fiind echipa buna de scenaristi. Nu exista exagerari sau tuse umoristice "groase" in acest serial. imi place serialul prin firescul lui. Actorii nu sunt, asa cum spune cineva mai jos "modele" dar fiecare aproape are sarm.
 • user-5f3f943e6a1f0
  pe 21 August 2020 12:43
  Un serial facut pentru oameni inteligenti, care apreciaza umorul fin, lipsa vulgaritatilor,jocul natural, firesc, al actorilor. Actiunea este condusa pe doua planuri : 1) investigarea de catre procuratura a cazurilor de omor pentru identificarea criminalului 2) viata personala a personajelor principale. Eroina serialului nu este un star, nu arata a foto-model, dimpotriva, este foarte corpolenta, insa are șarm. Ceilalti actori sunt la fel de carismatici, chiar daca nici ei nu sunt foto-modele. Un serial inteligent, pentru oameni pe masura !
 • laura_pascanu
  pe 17 August 2020 05:38
  Un serial fluid, naturalețea personajelor fiind, cred eu, elementul principal. Personal, mi-a plăcut mult!
  Aștept cu interes difuzarea de către Diva, și a serialelor "Candice Renoir" și "Crime pe Coasta de Azur".
 • luminita.micu
  pe 28 Aprilie 2020 02:23
  Un serial bun,care prezintă in paralel, viata de familie si activitatea de jurist a unei femei trecute de prima tinerete.
  M-a atras mai mult,seria episoadelor cand este schimbat judecătorul.
 • ioanaa_ioana
  pe 04 Octombrie 2019 08:15
  Plictiseala la patrat. Nu mi-a placut. Actori urati fara charm, inexpresivi, fara mai nimic. Mai bine,nu.
 • oana_roncea
  pe 13 Septembrie 2019 22:44
  Este un serial polițist, franțuzesc, bun, îmi aduce aminte puțin de celalalt serial franțuzesc, "Candice Renoir". Merita urmărit.