Comentarii Comentează
 • Dragos.87
  pe 04 Martie 2017 12:22
  Chiar ma asteptam la asemenea film din partea lui Woody Allen care face un rol foarte bun.Buna prestatia tuturor actorilor care si ei au prestat bine.Povestea destul de incalcita si plina cu scene si replici comice,te binedispune garantat.Cursivitatea replicilor e foarte buna si bine interpretata insotite si de o coloana sonora de mare clasa.Am cam observat mici preluari putin modificate din filmul ''City Linghs'' a lui Charlie Chaplin.Imi place acest film si nu trebuie ratat de nici un cinefil.
 • Stephen2D
  pe 03 Aprilie 2016 17:00
  Eu aș fi făcut o listă cu următoarele: Peter Sellers, muzica, literatura modernă, suprarealismul, arta, filosofii greci, romanii și desigur, vinul.
 • estera12
  pe 18 Mai 2015 09:14
  Un film care nu trebuie ratat o adevarata lectie de cinematografie,cam totul este la superlativ.
 • danut_catalin
  pe 27 Ianuarie 2013 22:25
  O treaba excelenta facuta de Woody Allen. Umorul subtil, actiunea calma dar vie, precum si decorul de Manhattan al anilor '70, iti mentin interesul de la inceput pana la final.
 • nelloti
  pe 12 Ianuarie 2013 17:02
  Absolut fabulos. Un Woody Allen de zile mari. In plus umorul fin, intelectual, alb-negru, pe muzica lui Gershwin, desavarsesc atmosfera unui Manhattan, boem, in care replicile se scriu de la sine. Un film genial.
 • cosmin_kedii
  pe 09 Ianuarie 2013 17:17
  Acest film a fost pur si simplu fantastic. Alt loc de muncă bine facut de domnul Woody Allen. Caracterul lui Woody Allen a fost atât de simpatic, Începi sa devi într-adevar, atașat la fiecare personaj
 • deadlord
  pe 13 Septembrie 2012 21:21
  Unul din cele mai bune filme ale lui Woody Allen. Mi-a placut foarte mult.
 • lili22
  pe 11 Septembrie 2012 20:25
  Cele mai bune filme facute de W.A. au fost cele cu Diane Keaton.Inteligenta, stralucitoare, cu o silueta impecabila.In acest film pare sa descopere ca si costumele au rolul lor in film.Cel putin Diane Keaton nu apare in pulovere labartate ca Mia Farrow.
 • alex_il_fenomeno
  pe 22 August 2012 15:58
  un alt film remarcabil in stilul lui Woody Allen , una dintre cele mai bune realizari ale sale , ce te surprinde prin contrastul culorilor ( te surprinde inca de la inceput prin formatul alb-negru ) si soundtrack-ul remarcabil , ce creeaza o atmosfera ambianta , numai buna de urmarit aceasta poveste lenta , dar extrem de captivanta si de neasteptata , ce se desfasoara in fata ochilor nostri . pe langa acestea , trebuie sa apreciem distributia , unde , in afara de Woody Allen , mai joaca Meryl Streep si Diane Keaton . merita urmarit cel putin o data , pentru ca iti ramane adanc intiparit in minte .
 • cezarika21
  pe 29 Aprilie 2012 16:00
  Film foarte bun care prezintă o poveste de dragoste într-un Manhattan de vis (idealizat de regizor prin imaginile sugestive filmate în alb-negru acompaniate de muzica lui George Gershwin). Este o poezie în imagini şi sunete a iubirii atât faţă de un partener de sex opus, cât şi faţă de marele oraş care prilejuieşte apariţia unor astfel de idile. Ideea filmului este că dacă elimini iubirea din viaţă atunci nu-ţi mai rămâne mare lucru. Interpretările lui Diane Keaton şi Mariel Hemingway sunt reuşite. "Manhattan" este unul dintre cele mai bune filme ale lui Woody Allen.

  Recunoscându-i valoarea, Biblioteca Congresului American a inclus filmul "Manhattan" în anul 2001 pentru păstrarea în Registrul Naţional de Film, considerându-l "semnificativ din punct de vedere cultural, istoric sau estetic".
 • aayana
  pe 06 Noiembrie 2011 14:14
  Detaliile fac diferența între filmele lui Woody Allen. El este același. Diferă femeile. Una este rațională dar imatură, alta este afectuasă dar minoră. Cum o dai, nu-i bine. Nici bărbații nu sunt chiar copți. Fiecare oscilează între dorințele de moment și dorința de a avea conștiința împăcată. Per total, un film bun. Să nu uit de umorul lui Woody: apa maro de la robinet și pătura cu care vrea să fie acoperit când e furios.
 • Kanedel
  pe 07 Iulie 2011 12:29
  L-am vazut atras de nota mare pe care o are si pe IMDB,si aici,insa pe mine unul,m-a dezamagit!
 • Ammelie
  pe 07 Martie 2011 13:04
  Pentru fanii neconditionati ai lui Woody Allen, un film de 10, cu siguranta. Eu sunt fan, dar pun conditii! :) Mi-a placut, insa nu la fel de mult ca Annie Hall sau ca Whatever Works, asa ca ii dau un 7/10. Foarte faina insa intreaga atmosfera.