Comentarii Comentează
 • forever_young_
  pe 15 Aprilie 2020 18:33
  Un film bun dar din pacate nu...perfect ca si continuare ! Emily Blunt joaca bine dar nu intr-atat cat sa primeasca nominalizarea la Oscar !
 • oana_carmen
  pe 21 Septembrie 2019 19:49
  Un film neatragător, plictisitor! Îmbinare nereușită cu desene animate și muzical. Slab...
 • Iulidesprefilme
  pe 22 August 2019 11:46
  Are, fără îndoială, farmecul său, dar nu se ridică la valoarea artistică a musicalului cu Julie Andrews...Coregrafia e bună, dar muzica nu e strălucitoare, memorabilă...nu e Supercalifragilistic ! Surprinzătoare aparițiile invitațiilor speciali !
 • sabinalin
  pe 20 August 2019 16:44
  Stiind ca urmeaza vizionarea de duminica seara de la HBO saptamana trecuta am vizitat clasicul, asta da sequel, a trecut mai bine de jumatate de veac pana cand Hollywoodul s-a hotarat s-o scoata de la naftalina pe " cea mai indragita dadaca a tuturor timpurilor", din fericire urmarea nu mi s-a parut a fi departe de valoric de original, bineinteles ca lumea s-a schimbat mult in aceasta jumatate de veac, pe atunci sufla crivatul "Razboiului Rece", acum jucam o ipocrita hora a unirii intr-o Europa in care unii sunt mai egali decat altii, s-a cam dus iluzia de cand cu Brexit, s-a mai dus din poezie, s-a mai dus din candoare, contemporaneitatea simte nevoia de mai mult conflict ca sa ramana in fata ecranului pana la capat, e reconfortant faptul ca spiritul povestii n-a fost afectat, Emily Blunt e o Mary Poppins cat se poate de onorabila, am citit ca au vrut sa-i ofere lui Julie Andrews un cameo de final, l-a refuzat asa ca partitura a ajuns la Angela Lansbury, fabuloasa aparitia lui Dick van Dyke la cei 93 de ani ai sai, prezente interesante ale unor actori precum Colin Firth sau Meryl Streep.
 • adi.lazar
  pe 19 Ianuarie 2019 20:27
  Un film foarte bun pentru toate categoriile de varsta. Il recomand cu drag. Distributia de exceptie.
 • user-5c40309604629
  pe 17 Ianuarie 2019 09:54
  Un film foarte bine realizat care te intoarce in lumea copilariei.Mi se pare mai bun decat filmul original, desi acolo jocul Juliei Andrews a fost extraordinar.
  Un film care este pentru cei care apreciaza un gen de film total diferit de ce 'se poarta' azi, dar cred eu mult mai frumos si mai sensibil.
  Mi-a placut foarte mult!
 • Kul
  pe 04 Ianuarie 2019 23:19
  Mary Poppins Returns (2018)

  – e musical
  – e-n Londra (doah)
  – simpatica regia; usor theatrical
  – intriga tarzie
  – misto miss Blunt, cu full accent brit
  – witchy
  – fantezii Peterpan, scene rupte din What Dreams May Come sau de pe Broadway-ish. + Pisicile Aristocrate
  – din pacate nu (cred) ca livreaza pentru adulti; si la fel cred ca nici cu adevarat pentru copii
  – merita niste cante cu adevarat memorabile, mai catchy | da, probabil, sunt cele originale
  – cam lung
  – cu un pic de rim alert de adventure time pe final
  – si cu old Mery – tribut – pe final | le: fals
 • nico_nicolle
  pe 27 Decembrie 2018 14:53
  Pentru vremurile noastre este ieșit din tipare. El este un film bun și muncit, plin de culoare și imaginație dar mai greu de înghițit
 • Mishu25
  pe 25 Decembrie 2018 22:20
  Nu mi-a placut deloc, filmul e strident, mult prea zgomotos, toata lumea urla in permanenta, interpretarile foarte ingrosate. Doar pentru ca arunci animatie printre personaje reale nu il face automat 'magic'. O apreciez foarte mult pe Emily Blunt, dar nici macar ea nu a reusit sa faca filmul tolerabil.
 • parker26
  pe 24 Decembrie 2018 17:28
  Da ! bun filmul ,l-am vazut la cinema si mi-a placut .Recomand !
 • eedy
  pe 21 Decembrie 2018 21:27
  O continuare de exceptie a clasicului din 1964... Emily Blunt e senzationala, iar aparitiile lui Meryl Streep si mai ales a lui Dick van Dyke de exceptie... Pacat ca nu a acceptat si Julie Andrews sa apara... Oricum,de vazut neaparat...
 • sannyuu
  pe 09 Iunie 2018 01:40
  am văzut filmul din 1964, acum să văd cum e asta :D