Netflix
×
Utilizator
×
Comentarii Comentează
 • lili22
  pe 20 Septembrie 2018 12:45
  Nu stiu cum arata Messi cand era tanar asa ca nu mi-am dat seama dsca in acest film apare el in carne si oase sau un actor.
 • jokeru28
  pe 14 Septembrie 2018 22:19
  Chiar daca e plin de succes,nu si-a pierdut modestia si a ramas cu picioarele pe pamant.A crezut nu doar in el dar a stiut sa ii faca si pe ceilalti din jurul lui sa creada in el si la fel ca si pe terenul lui de joc norocul tine cu cei mai buni.Astfel ca dupa ce viata nu l-a ajutat sa aiba inaltimea corespunzatoare varstei lui a avut norocul sa aiba posibilitatile care sa il ajute sa ajunga acolo unde este acum.Mult respect si ma bucur sa fiu contemporan cu el!
 • cosmin742000
  pe 03 Iunie 2017 21:33
  Acesta este fara indoiala cel mai bun film biografic despre un sportiv.Messi este fara indoiala cel mai bun fotbalist din toate timpurile., pt ca joaca la singurul club care mai produce spectacol din fotbalul masculin.Cred ca doar un film biografic despre Maria Sharapova ar putea fi mai bun decat accesta.
 • andystarx
  pe 07 Mai 2017 16:21
  Un documentar minunat despre cel mai bun fotbalist din lume,fara discutie,la fel de bun ca cel cu ROnaldo,doar ca acesta nu apare Messi,decat in copilaria sa,si videoclipuri din meciurile sale,omul e prea modest ca sa filmeze la el in casa,sau alte lucruri,poate dupa ce isi incheie cariera ! Un suflet minunat,de aceea l a ajutat si Dumnezeu,un talent unic,minunat !
 • M.Cosmin
  pe 18 Iunie 2015 02:46
  Astept sa vad documentarul. Messi este poate cel mai talentat jucator care a existat vreodata,iar poestea sa de viata este una exceptionala! Mult talent,rabdare,munca in echipa,dar mai ales idividuala si o foame nestapanita de victorie . Cu toate astea,un om,locuitor al terrei...un simplu om care a putut schimba totul.