Comentarii Comentează
 • yanysboy
  pe 10 Mai 2020 17:49
  Un film bun care merită văzut, actori buni, nota 7
 • mihaelatb
  pe 27 Mai 2018 00:05
  Nu mi-a placut acest film, mi s-a parut fatalist si demoralizant. O femeie care are afinitati intelectuale cu un proaspat venit de la Oxfort, se casatoreste cu un barbat misogin, rasist si infatuat.
  Un Sud al anilor 40, plin de ura si rasism, boli de care nici azi nu s-a videcat de tot. Un tata care-si dispretuieste fii. Si traumele psihice ale celor intorsi din razboi.
  Nu am inteles nominalizarea lui Mary J. Blige. Nu a demonstrat nimic. Eu una am s-o prefer intodeauna cantand One alaturi de U2 sau Stay With Me, alaturi de Sam Smith.
  Cu toate ca a avut atuuri importante: albii ticalosi si negrii napastuiti, filmul nu a reusit sa castige nici un premiu. Poate tocmai lipsa de perspectiva? faptul ca nu intrevezi nici o schimbare,sa fie cauza?
 • mitza2003ro
  pe 11 Aprilie 2018 21:00
  Un film foarte bine realizat despre o poveste din vremurile cand in America ura rasiala aducea multe tragedii.Cum am scris si in titlu un amestec de drama,tristete si iubire care de data asta are un final dulce-amarui.
 • gerald_malone
  pe 04 Februarie 2018 00:04
  Super realizare de Oscar. Ce contrast intre tata si fiu. Trei premii literare pentru nuvela Mudbound (2008).
 • nathalie_dinu
  pe 06 Ianuarie 2018 06:12
  Un film despre hidoasa prostie a arogantei care distruge totul, in contrast cu puterea regeneratoare a dragostei, care este precum soarele ce mangaie un camp innamolit.
 • stricted
  pe 25 Noiembrie 2017 00:13
  O dramă despre vise ruinate, speranțe neîmplinite, rasism, ură, iubire și renaștere
 • woodstar
  pe 23 Noiembrie 2017 15:56
  Avand loc in Mississippi, in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, pelicula spune povestea a doua familii: Jackson si McAllan. Familia McAllan este o familie de albi, obisnuiti cu lucrurile frumoase, care traiesc pe un pamant de care nu sunt foarte incantati. Familia Jackson sunt chiriasii acestora, dar ca o familie de culoare ce traieste in anii 40, ei o duc foarte greu si sunt subjugati de catre albi.

  Primul sfert din film este o drama completa, prezentand fiecare personaj si punctul sau de vedere, incercand sa infatiseze un portret viu al deltei Missisippiului, stimulat de cateva incidente minore.

  Privim in tacere cum familia McAllan se descurca cu ferma si cum familia Jackson incearca se adapteze noilor proprietari. Laura McAllan (Carey Mulligan) aduce cu ea o copie a romanului "Povestea despre doua orase", un paralelism subtil dar satisfacator.

  Anii 1940 au fost grei pentru majoritatea. Jamie McAllan (Garrett Hedlund) si Ronsel Jackson (Jason Mitchell) parasesc mica lor lume pentru a se alatura razboiului. Ei au parte de experiente diferite, iar trauma pe care o traiesc ii apropie din ce in ce mai mult, chiar daca sunt atat de diferiti d.p.d.v social. Jamie inceraca sa fie cat mai bun cu Ronsel, asadar ei formeaza o prietenie nemaintalnita in perioada respectiva.

  Mudbound este un film ce emotioneaza audienta si pe tot parcursul acestuia incercam sa ne punem in pielea personajelor, realizand cat de grele au fost vremurile tocmai prezentate. Un film extrem de important ce nu trebuie ratat.