Sinopsis

"Narcisa sălbatică" nu este o poveste cu personaje miraculoase și aventuri supranaturale. Este o imagine a vieții reale a cărei magie vine din spectaculoasa forță a destinului. Destinul își va pune amprenta pe viețile protagoniștilor, făcându-i martori la întâmplări incredibile, transformări și răsturnări impresionante de situații.

Povestea Narcisei începe cu o provocare incredibilă. Într-o zi, Tudor, un avocat de succes, cu o situație financiară foarte bună pleacă în vacanță împreună cu familia sa. Ziua se termină tragic când mașina în care călătoreau se răstoarnă într-o prăpastie abruptă. Destinul o aduce pe Narcisa în mijlocul acestui eveniment nefericit.

Narcisa trăiește într-un sat împreună cu bunica sa în condiții foarte precare. A rămas orfană de mamă, iar despre tatăl ei nu știe aproape nimic. Ca să ajute la cheltuielile casei, tânăra lucrează ca model pentru un sculptor din sat, care o plătește destul de bine. La un moment dat, viețile celor doi protagoniști încep să meargă pe un drum comun, ceea ce va da naștere la o serie de situații neașteptate.