Comentarii Comentează
 • Malec
  pe 23 Iunie 2020 01:35
  Rebecca De Mornay este producător executiv al acestui film și bine- nteles a vrut neapărat să facă și ea putina " gimnastica artistică" in compania lui Banderas.
 • mother_of_pearl
  pe 19 Februarie 2020 22:39
  Cui a scris sinopsisul - „inopinantă relație”: mai învățați limba română, forma corectă este „inopinat”.
 • Dragos.87
  pe 22 Aprilie 2018 00:57
  Un thriller care are un mister destul de bun si o atmosferă captivantă. Antonio Banderas si Rebecca De Mornay au o prestație excelentă.Un film cu un mesaj demn de luat în seamă:niciodată sa nu vorbești cu străinii! Nu trebuie ratat!
 • puffulette
  pe 01 Martie 2013 22:43
  Un film bunicel, mi-a placut ideea cu dubla personalitate, e destul de interesant dar cam previzibil
 • chiba_florin
  pe 18 Februarie 2013 22:29
  interesant pot sa spun ca a fost, numai ca nush de ce pe Banderas nu-l ''prinde'' asha bine stilul "misteriosului''
 • akaiirina
  pe 16 Februarie 2013 01:36
  Mi-a placut foarte mult filmul.A imbinat perfect scenele de dragoste cu suspansul si actiunea.
 • Vegetarian
  pe 16 Februarie 2013 00:52
  Cei care inkiriaza sau cumpara spatii la etajele unor hale care au lift de marfa pot intra si iesi din ap cu motocicleta , cum intra si iesea Antonio Banderas in filmu asta spre sfarsit . In prezent doar cateva blocuri din SUA - New York si din zona Golfului Persic permit intrarea cu masina in apartamente de la etaj folosind liftul .

  Este un film potrivit si pt lista : Afaceri si Calificari profitabile pt locuitorii oraselor din Europa , America de nord etc = detectiv particular la 45 de ani !? urmareste amantul unei psihiatre contra 2000 $ .. Putea sa poarte niste okelari cu camera video sau nasturi cu camera video si sa ii aduca macar cateva filmuleze , sau poze de la intalnirea amantului cu o femeie , asa cum fac cei de la emisiunea infidelitati difuzat la CBS .

  Este un film potrivit si pt lista : Case , apartamente - Probleme , solutii
  ... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )

  tentativa de omor prin slabirea unor suruburi la un radiator . Un vecin este kemat de o vecina singura dupa ce ii este ucisa pisica si ii este facuta cadou . Vecinu surprinde intro zi un strain iesind din ap femei . Fuge dupa el , il asteapta intrun gang cu o bara , incearca sal loveasca dar acesta se apara si riposteaza bagandul la spital , intro stare grava . O camera video pusa in casa scarilor ar fi dovedit ca intrusul era vecina kiriasa imbracata in haine barbatesti si cu cagula .
  . . . Pistoalele aflate intro casa sunt periculoase inclusiv pt posesor . In filmu asta un barbat isi ucide nevasta in propria casa impuscando cu pistolul pus in mana ficei lui de cativa ani si scapa nepedepsit !? Dupa ceteva zeci de ani este impuscat de fiica lui in ap ei cu pistolul amantului ei aflat in ap . Amantul ei fusese deja impuscat de femeie cu pistolul ei . In filmu asta politia a concluzionat legitima aparare , desi doar primul glont este considerat legitima aparare , iar urmatoarele ar trebui cercetate pt crima . În cazul pilotului de avion Adrian Iovan atunci când l-a omorât pe un hoţ care a luato la fuga din casa lui , politia a decis că era în legitimă apărare în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005 , si s-a dispus neînceperea urmăririi penale .

  In serialul Petrocelli a mai fost un episod despre sindromul dedublarii personalitatii si parca si acolo o criminala a scapat nevatamata . Era parca vorba de o fata abuzata in copilarie , care trecea de la o extrema la alta de la o ora la alta , devenint prostituata dornica de aventura cu oricine si apoi o femeie care uraste barbatii si sexul si striga viol daca se trezea intrun ap cu un barbat . Trece dintro stare in alta inclusiv in sala de judecata ..
 • xerses
  pe 15 Februarie 2013 23:28
  A reusit ca filmul sa capteze si la prima si la a doua vizionare.
 • eva2506
  pe 11 Martie 2012 23:32
  Foarte interesant filmul! L-as revedea la infinit :)