Sinopsis

Filmul este despre viața de adolescent a lui John Lennon în perioada când s-a apucat de cântat și a înființat Beatles-ul.

NOWHERE BOY se bazează pe o carte scrisă de sora vitregă a lui John Lennon, Julia Baird : ‘Imagine This: Growing Up With My Brother John Lennon’. Cartea vorbește despre viața lui Lennon înainte de Beatles și despre prima dată când l-a întâlnit pe Paul McCartney.

John Lennon a fost un tânăr curios și amuzant, care a crescut în suburbiile orașului Liverpool. Familia lui era formată din cele două surori extraordinare ale sale, care erau în permanență în competiție pentru dragostea lui, Mimi - mătușa formidabilă care l-a crescut de la vârsta de 5 ani și Julia, mama care l-a abandonat lăsându-l în grija mătușii.

Tânjind la o familie normală, John se refugiază în artă și în noua muzică ce pătrundea din Statele Unite. Geniul său tânăr găsește un spirit similar în tânărul Paul McCartney. Însă odată ce noua viață a lui John începe, adevărul despre trecutul său îl poartă către o tragedie din care nu poate scăpa niciodată.