Comentarii Comentează
 • GeorgiaNNN
  pe 08 Februarie 2020 17:49
  Din seria Piedone, acesta este unul din preferatele mele! Eu sunt un devorator de filme cu Bud Spencer , iar filmele anilor 70-80' te aduce intr o stare aparte
 • balta67verde
  pe 04 Aprilie 2019 11:50
  Iubesc filmele vechi cu Bud Spencer. Indiferent ca e Comisarul Rizzo, ca e Seriful care apara un copil extraterestru sau e in Tandem cu Terence Hill... toate filmele lui sunt comedii savuroase, fara vulgaritati sau chestii politice. Filme pentru familie.
 • mihai_cezar
  pe 02 Iunie 2018 02:20
  Dacă nu mă înșel este primul film în care Bud Spencer are rolul principal. Cred că este cel mai bun film al lui și care îi va aduce consacrarea în următorii ani !
 • micsa9124
  pe 26 Ianuarie 2013 18:34
  toate filme cu piedone sunt super,in ziua de azi nu se mai fac asa filme
 • cezarika21
  pe 09 Iunie 2012 19:42
  Napoli, începutul anilor 1970. Supraaglomeratul și murdarul oraș port italian devine o piață de desfacere a drogurilor, după ce o grupare infracțională din Marsilia își mută aici un centru de operații. Pe măsură ce conflictul între Camorra și grupul marsiliez devine tot mai violent un polițist solid decide să folosească forța în lupta cu infracționalitatea. Numele temerarului apărător al legii: Rizzo, mai cunoscut ca Piedone.

  Realizat la doi ani după ”Filiera franceză” (1971), film despre traficanții de droguri din Marsilia, primul film din tetralogia Piedone oferă o variantă italiană, plină de umor, a luptei împotriva traficului transfrontalier de stupefiante. Dacă faci abstracție de atmosfera specific italiană, cu personaje gălăgioase și lăudăroase, poți constata că Italia anilor 1970 seamănă mult cu România postrevoluționară: orașe sufocate de contrabandă și evaziune fiscală, lupte între clanuri rivale, infractori eliberați din lipsă de probe, victime care se tem să depună plângere.

  Piedone consideră că, din moment ce violența este singurul limbaj înțeles de infractori, trebuie folosită tot violența în lupta împotriva lor. Închisoarea nu educă, glonțul nu educă, amenda nu educă, în schimb o bătaie bună da. Are dreptate dacă privești lucrurile din perspectivă istorică: poliția austriacă a practicat aceste metode mai bine de un secol, iar astăzi austriecii îi salută și pe polițiștii de carton de pe marginea autostrăzilor.

  Amestec de film de acțiune și comedie, ”Piedone lo sbirro” oferă imaginea unui polițist inteligent și plin de umor, o adevărată forță a naturii în fața căruia adversarii nu au scăpare. Îl veți îndrăgi, vă asigur. Succesul comercial al filmului a determinat realizarea a trei continuări, în care simpaticul personaj își continuă investigațiile în străinătate cu aceleași rezultate. Nota mea: 7,5.
 • Vegetarian
  pe 09 Iunie 2012 18:20
  Este un film potrivit si pt lista : Biciclete motociclete dezavantaje - solutii : accidentare prin cadere dupa blocat roata in mers cu un lant aruncat de Piedone . Secventa pe la mijlocul filmului .

  Filmul acesta a fost difuzat online la National 24 in 20 feb 2014 . Putine filme sunt oferite de televiziuni , pe net gratis .
 • ciprian34
  pe 07 Iunie 2012 18:31
  Film in care personaj principal e Piedone batausul
 • bizonul
  pe 01 Octombrie 2011 08:12
  Bun, dar nu la acea ora ,shimbati cu "Iubire interzisa" la 20,30.
 • CristiN
  pe 03 Februarie 2011 02:40
  Ce pot sa zic , mie mi-a placut filmul . Fiecare cu genurile lui . Gusturile nu se discuta .
 • cetateanu
  pe 15 August 2010 14:29
  Atentie la pana de vultur , Par si impar , seria cu Piedone sunt filmele copilariei mele comedi reusite pentru acea perioada care aveau si actiune cam tot ce iti puteai dori ca sa te relaxezi cit timp tinea filmul
 • N31U
  pe 16 Aprilie 2010 19:43
  super tari filmele in care joaca Bud Spencer ... imi plac la nebunie :D