Sinopsis

Sunt vremuri sumbre, iar Epoca Pirateriei se apropie de sfârșit. Lordul Cutler Beckett (TOM HOLLANDER) de la Compania Indiilor de Est a dobândit controlul asupra înfricoșătorului vas-fantomă, "Olandezul Zburător", și a căpitanului său malefic și răzbunător, Davy Jones (BILL NIGHY). "Olandezul" colindă acum mările, distrugând fără milă corăbiile piraților, sub comanda Amiralului Norrington (JACK DAVENPORT).

Will Turner (ORLANDO BLOOM), Elizabeth Swann (KEIRA KNIGHTLEY) și Căpitanul Barbossa (GEOFFREY RUSH) pornesc o serie de căutări disperate, pentru a-i aduna pe cei Nouă Lorzi din Consiliul Fraților, singura lor speranță de a-i înfrânge pe Beckett, "Olandezul Zburător" și Armada sa.

Dar unul dintre Lorzi lipsește - Căpitanul Jack Sparrow (JOHNNY DEPP), fie cel mai bun, fie cel mai rău pirat al tuturor timpurilor, care a rămas prizonier în Lumea lui Davy Jones, în urma întâlnirii lui cu monstruosul Kraken.

Reuniți într-o alianță tot mai șubredă, eroii noștri, între care Tia Dalma (NAOMIE HARRIS), Pintel (LEE ARENBERG) și Ragetti (MACKENZIE CROOK), trebuie să ajungă mai intâi în periculosul și exoticul Singapore, unde să înfrunte un pirat chinez, căpitanul Sao Feng (CHOW YUN-FAT), pentru a pune mâna pe anumite hărți și pe un vas care îi va purta până la capătul lumii, ca să îl salveze pe Jack.

Dar, chiar daca vor reusi să îl salveze pe Căpitanul Jack, adunarea legendarului Consiliu al Fraților s-ar putea sa nu fie de ajuns pentru a ține în loc periculosul val de atac alcătuit din Beckett, Davy Jones și puternica lor Armada … dacă zeița capricioasa a mărilor, Calypso, rămasă prizonieră sub chip de om, nu va putea fi eliberată și convinsă să îi ajute.

În timp ce trădările se țin lanț, devine clar că Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng și Barbossa au fiecare planurile lui și niciunul dintre ei nu merită încrederea celorlalți. Totuși, fiecare trebuie să își aleagă o tabară de partea căreia să fie, stabilindu-și alianțele finale pentru o ultimă bătălie, într-o titanică desfășurare de forțe care ar putea elimina pirații iubitori de libertate de pe cele șapte mări - pentru totdeauna.

JOHNNY DEPP, ORLANDO BLOOM, KEIRA KNIGHTLEY și GEOFFREY RUSH se reîntâlnesc în filmul produs de Walt Disney Pictures/Jerry Bruckheimer Films, Pirații din Caraibe: La capătul lumii, o noua poveste de proporții epice din seria de filme blockbuster care relatează aventurile fantastice ale Căpitanului Jack Sparrow, alături de Căpitanul Barbossa, Will Turner și Elizabeth Swann. De această dată, cvartetului i se alătura și superstarul de faimă internațională CHOW YUN-FAT, în rolul căpitanului Sao Feng, piratul care stăpânește în Singapore.

Avându-i pe JERRY BRUCKHEIMER ca producător și GORE VERBINSKI ca regizor, Căpitanul Jack și ceilalți ridică pânzele și pornesc într-o nouă aventură spectaculoasă, împodobită și de această dată cu voioșia și umorul lipsit de reverență care îi poartă pe noi tărâmuri ale aventurii și fanteziei. Cele două aventuri anterioare ale "Piraților" au doborât recordurile la încasări în toată lumea, "Blestemul Perlei Negre" aducând încasări de peste 650 milioane de dolari în toată lumea - o cifră aproape dublată de "Cufărul omului mort" care a devenit al treilea titlu în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istoria box-office-ului internațional, aducând peste 1 miliard USD și încasări uriașe acasă, in valoare de 423.315.812 USD, ceea ce înseamnă locul al șaselea în istorie.

Scenaristii producției "Pirații din Caraibe: La capătul lumii" sunt TED ELLIOTT și TERRY ROSSIO, co-scenariștii primului film și ai părtii a doua, "Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort", având la activ și alte mari succese, cum ar fi "Aladdin" și "Shrek". Filmul se bazează pe personajele create de Elliott & Rossio, Stuart Beattie și Jay Wolpert, fiind inspirate după Pirații din Caraibe ai lui Walt Disney. Producătorii executivi ai filmului sunt MIKE STENSON, CHAD OMAN, BRUCE HENDRICKS și ERIC McLEOD.