Comentarii Comentează
 • Dragos.87
  pe 03 Martie 2017 10:35
  De mult timp nu am mai ras atat de mult la o comedie.Timp de 80 de minute te destinde si iti ofera doza buna de haz.O comedie ai anilor '80 care merge si in ziua de azi mult mai bine decat multe asa zisele comedii din ziua de azi.Merge de vazut cu gasca de prieteni pentru ca amuzamentul sa fie pe cinste!
 • Calyx
  pe 29 Mai 2016 01:53
  Uite şi o comedie care,cel puțin pentru mine,şi-a făcut treaba cu succes.Mi-a menținut zâmbetul pe buze până la sfârşit şi încă un timp după.
  Filmul nu-ți dă nici măcar pentru o clipă ocazia să te plictiseşti,acțiunea se desfăşoară foarte alert,iar de glume avem parte din plin(multe,dar bune).
  Tânărul Johnny Depp şi prietenul său sunt două caractere memorabile,de care cu siguranță o să-mi aduc aminte cu plăcere.

  În vânătoarea lor disperată de femei(la cum arată,nu stiu cine nu ar încerca să le agațe),2 adolescenți reuşesc să pună pe jar un întreg hotel.Ba mai mult,cu mintea orbită de hormoni,cei 2 ignoră cu succes furtul unui valoros diamant.
  Astfel,tinerii creeaza un mic haos in jurul lor,culminând cu o ciuruiala de-am crezut pentru moment că privesc finalul la Scarface(totuşi,aici nu moare nimeni).

  Diferența dintre Private Resort şi comediile de acest gen apărute după 2000 este faptul că s-a găsit un echilibru între vulgaritate şi decență.Spectatorul se poate bucura atât de glume porcoase,cât şi de momente comice clasice,comparabile cu cele din Home Alone.

  Private Resort este un film pe care nu trebuie să-l analizezi cu disperare,pentru ca defecte se pot găsi destule.Nu este o capodopera,nu este nici măcar un film foarte bun,dar îşi face datoria şi asta e tot ce contează.
  Concluzia e următoarea:eliberați-va mintea şi bucurați-vă de glume.
 • cezarika21
  pe 04 Mai 2016 07:17
  În vremea când nu avea mâini de foarfece, nu se credea Don Juan, nu avea fabrici de ciocolată, nu era iubitor de rom și nu cutreiera mările ca pirat, Johnny Depp era un tânăr ca oricare altul. Am zis ca oricare altul? Evident că am greșit. Nu orice tânăr agață femei măritate cu culturiști și nici nu are ocazia să iasă în cucul gol din șifonier, stârnind hohote de râs cum nici măcar 10% din comediile actuale nu reușesc să o facă.

  ”Private Resort” este o comedie ușurică și vulgară, dar suficient de nebună încât să te facă să te tăvălești pe jos de râs. Acțiunea se petrece într-un complex privat din Florida, unde se adună lumea bună în căutare de soare, apă și mai ales de dragoste fără bariere. Filmul dovedește că nimic nu poate sta în calea a doi tipi ce vor cu disperare să facă sex, încât ignoră cu desăvârșire furtul unui diamant valoros ce are loc în jurul lor, schimburile de focuri din hotel sau amenințările cu bătaia de care au parte aproape permanent. Doar două lucruri îi interesează: 1) bikinii să fie cât mai mici; și 2) să cadă jos cât mai repede. Iar asta se întâmplă frecvent în acest film.

  Astfel, în timp ce cineaști renumiți se screm să realizeze comedii originale în care încearcă să descopere sensul vieții, ”Private Resort” reia gaguri de succes văzute în zeci de filme care te vor face să râzi și vor transforma toate pretențiile artistice pretins comice în chestii cumplit de plictisitoare. Poate că acesta este și scopul vieții: să trăiești la intensitate maximă, să râzi și să cauți dragostea.
 • AsterX
  pe 07 Iulie 2014 14:18
  resort=hotel - dobitocule care ai tradus asa! hotel tot hotel se spune aproape oriunde in lume mai ales la americani desi nu stau acum sa caut etimologia cuvantului! stati dracu in banca voastra analfabetilor si nu va mai apucati sa traduceti voi daca nu stapaniti bine lb romana si gramatica ei in primul rand! basca ceva cultura generala!
  filmul e o super-comedie! l-am vazut prima data pe vhs tradus de alta "idioata"! Margarina Dristor. aia e culta in cap da traduce ca analfabetii! n-am inteles niciodata de ce o face asa!?chiar e desteapta si chiar stie engleza si nu numai da vomiti cum traduce! de ce nu traduce corect nu poate intelege niciun roman!
 • cosmin742000
  pe 15 August 2013 14:50
  Un film cu multe actrite frumoase stricat printre altele si de prezenta lui Johnny Depp intr-un rol penibil.
 • robbiex2
  pe 25 Septembrie 2010 00:15
  Daca esti fan Johnny Depp, nu trebuie sa ratezi filmul asta :))
  Filmul este chiar comestibil, pentru toate varstele.
  Ce vremuri frumoase erau pe atunci, totul era atat de simplu, fara tehnologie superavansata si fara enspe mii de feluri de machiaje si alte nebunii :D
 • Adryana
  pe 23 Mai 2010 22:39
  deci e cel putin bestial filmul asta...cat am putut sa rad:))))
 • marylin01
  pe 20 Mai 2010 18:10
  Doamne cat am cautat filmul asta! L-am vazut acum multi ani il aveam pe VHS singura problema a fost ca era dublat in germana si din germana in romana.Cu toate astea e unul din filmele mele preferate, nu am mai vazut de mult un astfel de film .Este un clasic al genului are toate elementele necesare unei comedii reusite si nu ai cum sa te plictisesti.Iar fata de adolescentii din filmele de azi cei din filmul asta sunt mult mai normali nu excitati cum a zis cineva mai sus.Si mi-a placut si Jonny Depp fiind unul din primele filme in care a jucat.
 • portofel
  pe 06 Mai 2010 16:41
  Destul de interesant.Am avut marea placere sa admir prestatia lui Johnny Deep la inceputurile carierei sale,in acest film.
 • ice_eyes
  pe 09 Aprilie 2010 00:37
  un film tipic pt anii 80' cu adolescenti excitati.