Comentarii Comentează
 • nylo72
  pe 12 Iulie 2020 00:58
  cum vizionez filmu?unde intru sa -l vad,sa-i dau play?
 • Dragos.87
  pe 22 Aprilie 2020 18:46
  Desi nu ma asteptam la mare lucru,am ramas placut impresionat.Filmul are un scenariu bine pus in practica si cu un Stallone care arata ca nu se da in laturi de la nimic...Merita!
 • kasmyn
  pe 29 Februarie 2020 21:58
  INEGAGALABILUL SILVESTERN STALLONE SI NEMURITORUL PERSONAJ RAMBO, UN FILM BUN INSPIRAT DE FAPTELE REALE DE TRAFIC CA SE PETREC LA GRANITILE MEXICULUI CU STATELE UNITE1!
 • user-5e3e92f1c0e2d
  pe 29 Februarie 2020 21:25
  un cct de "film"..cica..filme cu copii numai asta nu vedeam de la stalone !! pixda aia mica merita batuta numai in gura !! mai mult de 10 min nu am rezistat..schimbati va rog ca nu mai am nervi sa vad asa porcarie !! copile cu scuipat in gura..no way !!
 • Calinic_sinai
  pe 27 Februarie 2020 23:39
  Prea dur, "prea ca la țară"! S-a încheiat seria, doar să mai joace în roluri de zombie. Dar rol principal!
 • andystarx
  pe 16 Februarie 2020 01:53
  Un film foarte dur, si uite asa s a mai terminat o franciza, unul din filmele copilariei mele, acțiune și razbunare pe măsură, Stallone o sa rămână un gigant al filmelor de acțiune adevărată!
  PS:ce bine ne ar prinde un rambo și pentru ai noștri parlamentari!!
 • Sorin87
  pe 19 Ianuarie 2020 18:07
  Rambo: Last Blood este ultimul film din seria Rambo si s-a incheiat asa cum trebuie.merita vazut
 • Horatiucrisan
  pe 28 Decembrie 2019 22:52
  După un început de film mai realist, am considerat ca bătrânul Rambo ajunge de data aceasta la o maturitate artistică, excluzînd fantasmagoriile producțiilor anterioare. După aproape 40 de ani, am constatat că acest ultim (sper) film nu se diferențiază cu nimic de seriile anterioare, diferenta facand-o doar cantitățile de sânge revărsat si scenele de o violență pe care nu am vazut-o in filmele anterioare, violență compensand probabil subiectul perimat întâlnit în multe alte file de dupa 2000, răpirea, super erou, răzbunare. Nota 5.
 • damy19
  pe 27 Decembrie 2019 21:16
  Ce feeling iti poate crea acest film, o adevarata capodopera, la fel ca restul filmelor. Seria Rambo, genul de filme la care niciodata n-ai sa te plictisesti. M-as uita la nesfarsit. Vizionati cu incredere de sute/mii de ori !
 • catacris2003
  pe 15 Decembrie 2019 19:38
  Un film bunicel, nu exceleaza in nimic, mediocru.
  Ce ma deranjat mult a fost violenta inutila, scene dezgustatoare de-a dreptul.
 • alexandru.alex
  pe 07 Decembrie 2019 12:57
  Sincer sa fiu trebuia sa se opreasca la rambo 4 cel din 2008 si incheia seria frumos asta....nu prea a avut cine stie ce farmec a fost bun pentru o seara de duminica si atat de vazut odata.
 • catalin2010cata
  pe 07 Decembrie 2019 12:44
  Film bunicel...nu o sa iti para rau ca il vizionezi...este ok
 • M@ryus
  pe 06 Decembrie 2019 23:39
  Sylvester Stallone (sau ce a mai ramas din el) a vrut sa il interpreteze pe Rambo intr-un ultim film cu buget mediu. Este un flm de actiune decent de categoria B, exact ceea ce ma asteptam sa fie. O fi vrut si el sa mai stoarca niste bani. Ca sa fac o comparatie, credeti ca trilogia celebra a lui Christopher Nolan nu putea avea continuari? Nolan putea lejer sa faca inca 2-3 filme si sa "stoarca" o gramada bani dar a stiut cand sa se opreasca pentru ca pentru el banii nu inseamna "scopul suprem". Nimeni nu va mai indrazni sa faca o continuare a trilogiei pentru ca nimeni nu va putea face o continuare mai buna. Nu trebuia sa mai existe inca un film "Rambo" si nici continuari ale seriei "Rocky" (Creed 1 & 2 care nu au fost rele dar mult sub cele anterioare), filme care au marcat cinematografia si care nu pot fi egalate. Daca nu vii cu ceva nou, stai acasa si invata. Acum astept comentariile si voturile negative, thanks!
 • Luk__
  pe 28 Noiembrie 2019 21:51
  In trailer este prezentat in mare parte doar finalul filmului. Eu cand am vazut traileru am spus ''stai sa vezi omor tata'' cand defapt filmul are o poveste care mie personal mi-a placut, desi nu ma declar un fan rambo. E un film de actiune ok, pe care poti sa il vezi cu prieteni intr-un weekend.
 • dragos__81
  pe 24 Noiembrie 2019 20:09
  Filmul este prea scurt,actiunea se desfasoara repede parca regizorul a vrut sa scape rapid cu filmul
 • xerses
  pe 09 Noiembrie 2019 19:36
  Pe mine m-a cam dezamgit pentru ca nu mai regasesc parca acel suflu dinamic, captivan ...
 • user-5d159f4bcab40
  pe 03 Octombrie 2019 15:48
  Exista povești frumoase regizate urat si poveste urâte regizate frumos; din pacate Ramo: Last Blood iti creeaza asteptari mari dar este cel mai slab film din seria Rambo.
  Realizarea si efectele speciale sunt spectaculoase in schimb povestea este foarte slabă.Poate exagerez dar nu are nici o legatura cu onoarea si virtuțile unui veteran de război.Mai ales că Războiul din Vietnam a lăsat răni adânci societatea americană.Parerea mea ca povestea din Rambo 5 este foarte slabă si strica imaginea Fenomenului Rambo.Pe o scară de la 1 la 10 abia daca ii dau un 5.
 • zgrv
  pe 02 Octombrie 2019 00:43
  Văzut in seara asta la cinema. Așteptări prea mari nu aveam de la film, am înțeles ca filmul e făcut ca sa mai scoată niște bani ptr Sly & producători ptr ca puteau face un film de “final” cu Rambo ajuns la 70+ ani (sau cât o avea)...
  Poveste extrem de simpla de răzbunare... însă am plecat cu o acută senzație ca americanii ori sunt prosti ori se fac ca sunt prosti...
  Dialoguri de 2 lei și 50 bani, Rambo cu steroizi (sau nu), însă fătuca aia proasta rău (părerea mea)!
  Și pe deasupra, hoarda aia întreaga de mexicani care vin sa se înfrunte cu Rambo la el acasă, parca sunt niște “boi care merg la măcelărie” de bunăvoie și nesiliți de nimeni.... doar ca sa moara care mai de-care mai “interesant”, iar “eroul” sa fie erou pana la capăt!
  Scenele de violenta prea sadice... nu cred ca era cazul!
  Nu ma mira ca in sala de cinema am fost 10 persoane, 7 băieți și 3 gagici...
  Nota 5 e mult ptr filmul asta, care marchează retragerea lui Rambo din aceasta serie de filme... Sau cine știe, poate ii fac/găsesc vreo sosie, ori inventează vreun film din tinerețea lui Rambo, cu vreun actor mai tânăr...(The Rock s-ar potrivi de minune...) ca sa mai scoată niște bani pe viitor!!!
 • Sylvester77
  pe 28 Septembrie 2019 05:01
  Chiar dacă unii vor face caz de unele scene violente motivate la modul cel mai just și incomparabile cu cele din multitudinea de producții horror ce apar fără noimă sau sens pozitiv în lumea noastră, acest film ar putea fi o adevărată "educație sexuală" pentru tinerele fete prea răsfățate și euforice de astăzi care nu prea mai ascultă de părinți, se iau la pertu cu cei mai în vârstă și trăiesc cu impresia că toată lumea este a lor.
  Aici avem o fată cât de cât respectuoasă, crescută și învățată bine, care deși pervertită de nebunia colegială la un moment dat acționează de capul ei, totuși nu va fi convinsă să fie educată a fi curvă (prostSituată) de mentalități proxenete în ciuda "tratamentelor" lor, moartea fiind mai curată decât o viață împăcată cu absoluta destrăbălare.
  Subiectul este înrădăcinat deja în actualitate și n-ar trebui să mire pe nimeni ideea filmului pentru că și la noi ca și în întreaga lume polițiști, procurori și alți indivizi cu rang înalt fac parte din rețelele de prostituție și sunt implicați vicios mai mult sau mai puțin.
  Părinții care și-au pierdut copiii deveniți victime ale traficului sexual ar implora oricând divinitatea ca un erou ca Rambo să fie trimis să facă dreptate, iar lumea să arate așa cum ar trebui, fără zâmbete artificiale, cu dragostea care nu se pierde în erotisme egoiste și violente, cu inimi curate... pentru că nimeni nu-și poata da seama cu adevărat cât de neagră poate ajunge inima unui om, mai cu seamă a unui proxenet.
  Rambo dezvăluie în final la propriu adevărata față a lumii și lasă apoi încă optimist mesajul luptei pentru o viață mai bună în sens uman, familial și civic. Nu contează vârsta, gradul, așezarea propriu-zisă, poziția socială. Lumea mai poate avea inocență, corectitudine morală și armonie, dar cineva trebuie să o curețe de mizerii !
 • user-5d8eb2a1ae3b3
  pe 28 Septembrie 2019 04:17
  Criticul sculei (care e atât de viteaz că nu semnează) ar trebui să știe că celebritatea seriei Rambo a fost dată de al doilea film al seriei, cel în care e trimis în Vietnam. Sovieticii, la braț cu sclavii lor din țările socialist-cucerite, au făcut spume la gură în combaterea filmului. Nu primul i-a interesat căci acela nu se desfășura în Vietnam, cum greșit crede criticul, ci în țara de baștină a veteranului JOHN Rambo. Cât despre acest al cincilea film al seriei, sunt în acord cu un comentariu anterior ce îl consideră un soi de "Home Alone" - efectiv la asta mă gândeam când vizionam filmul.
 • R_Afc
  pe 26 Septembrie 2019 21:07
  Mi-a plăcut că nu l-au transformat pe Rambo într-un personaj unidimensional. Pe langă scenele de acțiune tipice, acest film prezintă și naivitatea tinerilor în raport cu lumea reală. Foarte amuzant mi se pare cum unii îl sfătuiesc pe Stallone să se retragă pentru că are 73 de ani.

  Nu mă miră faptul că majoritatea cronicilor din SUA sunt negative. Dacă John Rambo era gay, vegetarian, ateu și mergea cu trotineta, probabil primea o nominalizare la Oscar.
 • Octaz
  pe 24 Septembrie 2019 23:50
  Nefiind familiarizat cu Rambo si in general cu filmele cu Stallone, am fost atras de ideea unui film "Rambo"realizat in 2019 si m-am dus la cinema! Nu stiu de ce dar asteptarile mele in a vedea un erou care nimiceste de unul singur o armata de oameni s-au adeverit. Totusi Rambo se pare ca ramane autentic si modalitatea prin care face ceea ce face este unica. In mare, mi-a placut.
 • user-5d59c4110234e
  pe 23 Septembrie 2019 21:18
  Întrebarea numeri 1...de ce a lăsat-o sa meargă singura.. A doua de ce sa dus el singur, 3 cum de i s-a umflat ochiul drept asa repede după 4 picioare? Și cum de i-a vindecat tăietură aproape perfect după 4 zile de la "operatie".. Și ultima mea întrebare... De ce nu a dus fata la spital după ce a luat-o din bordel? Scenaristul asta mai are multtt de lucrat cu el. Actorul joaca exact cu acelasi fata în tot filmul iar acest film alimentează și generează multă tensiune negativa iar în final țin sa mai spun doar atât "dacă nu ai cap, vai de picioare". Vizionare plăcută!
 • user-5a74a48447703
  pe 22 Septembrie 2019 15:23
  Un film neașteptat de bun ! Multă acțiune, iar actorul a jucat excepțional. Nu pot să înțeleg comentariile răutăcioase pe care le fac alții la acest film. Am ieșit de la acest film cu o impresie foarte bună.
 • Plif
  pe 21 Septembrie 2019 18:53
  Vazut singurel in sala de cinema pe 20.09. Bun sau rau .... nimic nu se compara cu un Ad Astra vazut a doua zi in compania a 15 copkii abandonati in sala de cinema. Asa ca savurati un Rambo 5 cu bune si rele, nu stii ce te asteapta a doua zi pe orbita lui Neptun.
 • ChilyWilly
  pe 21 Septembrie 2019 13:20
  Avem um bătrănel, retras la o ferma unde are grija de o bătrânică și neapoata ei parasită de tata. Avem o combinatie între un psihopat Michael Myers care sapa tuneluri , nu stim pt ce, si violentul Jason Statham, tuneluri in care doarme - genul presimt ca va incepe razboiul si sa fiu pregatit. Fetița pleacă în cautarea tatălui, singura și nu inteleg cum o poate lasa de capul ei. Este răpită și trimisă la produs. Psihopatul pe antipsihotice pleacă dupa ea dar o aduce moarta. In ultimele 15 minute vedem rolul tunelurilor si soarta traficanților: creier si sânge imprastiate peste tot. Un film trist, un rambo batran si psihotic, recomand sa mergeti la ultimele 15 minute pt ca restul e ...nimic despre nimic
 • user-5bc25545a494c
  pe 21 Septembrie 2019 00:07
  Un film de acțiune old school, foarte bun. Cei cărora nu le-a plăcut le recomand iumor sau alte mizerii de emisiuni.
 • coco_mafya
  pe 20 Septembrie 2019 22:22
  Rambo ultima lupta,dar de fapt pe net circula informatii ca o sa mai fie inca un film....si ma intreb,oare de ce zic ultima lupta,ce urmatorul nu o sa mai fie cu bataie,o sa fie cu telechinezie!
 • redred2
  pe 20 Septembrie 2019 16:51
  am ras la unele faze, e slabutz filmul...desene animate :)
 • user-5a77655308795
  pe 20 Septembrie 2019 16:13
  Cazul Caracal cu rapiri, violuri, ucideri, arderi la butoi si , mai ales mafia si traficul de organe umane...si macelariri de fete nevinovate...Lipseste Rambo din Romania!
 • user-5d83cbe691c71
  pe 19 Septembrie 2019 21:43
  Este un film dezamăgitor , care nu face cinste seriei Rambo .
 • dany6960
  pe 19 Septembrie 2019 12:49
  "Acelasi" Stallone cu gura lui stramba (la fel ca a lui Trump) care mai bine calarea un magar ca Sancho Panza si care timp de o ora jumate ne plictiseste cu vorbe aiurea si actiune ioc. Nu recomand filmele americane din ultima perioada, sunt extrem de slabe. Mai bine v-ati uita la bulgari, sau la Dancila. Deci in concluzie aveti un gen de "asa nu se poate face un film" . NOTA ZERO BARAT
 • Fryn
  pe 19 Septembrie 2019 09:54
  L-am vazut aseara. Subiectul e rupt parca din realitatea romaneasca, cazul Caracal. Numai ca spre deosebire de noi, astia il au pe Rambo care rupe tot. Recunosc ca nu am avut asteptari prea mari, dar filmul e chiar bunicel.
 • spawnst
  pe 15 Septembrie 2019 10:37
  Un fel de Singur acasă, varianta hard core cu un Rambo pe steroizi, ce întinde capcane unor imbecili cu arme
 • radu_anghel
  pe 01 Septembrie 2019 17:45
  De la ce capodopera de film a plecat aceasta serie si la ce penibilitati a ajuns.
  Daca la varsta lui se lupta cu o armata si, probabil, iese invingator, ma gandesc ca la 100 de ani, cu 10-20 de bombardieri tot o da parte-n parte.
  Nu o sa merg la acest film. E penibil...
 • carmen_angelus_romila
  pe 06 Octombrie 2018 20:16
  Un al cincilea film din exceptionala seria "Rambo", mai putin vizionat si apreciat, cu un Sylvester Stallone la varsta a treia, dar, dupa parerea mea, aproape la fel de bun cacelelalte anterioare.
 • psihologu
  pe 07 Octombrie 2017 14:08
  Anuntul oficial despre Rambo 5. Ce spune reprezentantul lui Sylvester Stallone despre "razboiul cu jihadistii Statului Islamic"
  Reprezentantii oficiali ai actorului Sylvester Stallone au facut precizari despre zvonurile care au aparut recent pe internet, despre urmatorul film Rambo 5.
  Conform The Guardian, la editia din acest an a festivalului Comic-Con din San Diego a circulat zvonul potrivit caruia Stallone ar urma sa joaca in ultimul film din seria Rambo, adica in partea a 5-a, in care se va lupta cu ... jihadistii Statului Islamic.

  De altfel, in 2014, Stallone a lasat sa se inteleaga pe Twitter ca are de gand sa filmeze "Rambo 5: Last Blood".

  "Avem echipe care umbla prin Irak si anumite zone din Siria, unde Statul Islamic are cele mai puternice baze. lucram cu localnicii de acolo ca sa producem cea mai intensa si reala experienta cinematografica de tip Rambo" - a fost stirea care a circulat pe internet zilele acestea. Insa reprezentantul legal al lui Sylvester Stallone neaga acest lucru.

  "Sylvester Stallone nu a participat la Comic-Con 2015 si, prin urmare, nu a facut nicio remarca despre el si Rambo la acest eveniment. Aceasta nu este o stire reala." - a spus el pentru Rolling Stone.
 • cmpunk2012
  pe 20 Septembrie 2016 22:25
  Nu sunt fan ”Rambo”,dar consider ca orice e prea mult strica. Uitati-va la Fast and Furious. Au spus ca la 7 va fi finalul. SURPRIZA! Mai vine unul! Pentru ce? Habar nu am! Sa arzi bani cu benzina si chibrit nu mai este la moda. Arzi bani facand un film fara folos! Plus ca nu cred ca Stallone mai este in forma pentru acest rol.
 • Alex_Paun_Valentin
  pe 19 Februarie 2015 19:00
  Pana acum mi-au placut toate filmele Rambo.De-abia astept sa apara!
 • qawHaq
  pe 16 Ianuarie 2015 19:26
  vazut= 60 useri
  favorit= 23 useri
  am deja= 13 useri
  ................................
  IMDB: "status movie: pre-prod"

  Ma intreb cati si-ar fi dat votul daca nu ar fi sub anonimat? Sub anonimat, omul isi arata reala inteligenta, pentru ca nu-l poate lua nimeni in ras daca-si urla astfel prostia. Este valabil pe toate forumurile. Net-ul geme de idioti...
 • roby_oancea
  pe 26 Ianuarie 2014 19:45
  Cand naiba se va scoate? Acolo scrie 2011 si deja este 2014...
 • Tyybi1
  pe 11 Ianuarie 2014 19:52
  Cu cat trece timpul mai mult cu atat Sylvester Stallone e mai indragit de fani. Este un film bun !
 • canecorso75
  pe 03 Ianuarie 2013 18:01
  de unde le scoateti fratilor pe-astea cu rambo 5 si mai scrieti si sinopsis...ca sa nu mai vb de aia de dau note....te doare capu...si printre altele,al dea scris ca rambo se intoarce din vietnam sa omoare soldati clonati,cred ca sa uitat prea mult la van damme si la al lui soldat universal...:D
 • Tsunamy
  pe 08 Decembrie 2012 15:46
  Se pare ca acest film nu va apare ! Cred ca ar trebui scos din filmele de pe cinemagia.
 • robertp1
  pe 30 Iunie 2012 18:56
  A gasit cineva filmul?, sau este doar o poza? :(( dece nu il gasim?
 • rarescezar
  pe 04 Februarie 2012 16:01
  De unde pot sa iau si eu filmul ? Pe filelist nu-l are :( :(
 • radu3455
  pe 28 Ianuarie 2012 11:32
  filmul asta nici nu exista si unii l-au si vazut:))
 • mariuscatalincatalinianus
  pe 04 Octombrie 2011 14:22
  Sigur acest film va fi unul grandios deoarece e ultimul din seria RAMBO iar Sylvester Stallone este dupa parerea multora si a mea unul din grei filmului.
 • blako
  pe 13 Septembrie 2011 22:24
  Rambo vs. Predator sau Aliens vs. Rambo
  Cred că aşa ar fi Rambo VI, sau Rainbow vs. Rambo ... cine ştie
 • OnlyMeHere
  pe 21 August 2011 17:04
  "astept viata de apoi!.... si poi filmu" S. Stalone :))))
 • BadDreams
  pe 08 Iulie 2011 11:27
  Mda,alta armata distrusa de "zeul razboiului" Rambo!
 • goradimitrie
  pe 30 Iunie 2011 11:51
  o sa fie bun filmul...........................................................................................
 • andu7zu
  pe 06 Iunie 2011 20:05
  Nu pot sa cred mai bine s-ar lua de mana cu regizori de la serialele SAW ,American Pay si Terminator.......ooops pardon vroiam sa zic regizori de filme.......si in final le v-a iesi Ultra productia Placintelul american rambo dezleaga misterul terminatorului puzzel...:)
 • TheFabel
  pe 27 Mai 2011 19:32
  90?? sunteti idioti.. e chiar asa greu sa dai pe google Sylvester Stallone si la Wikipedia.. sa vezi varsta , sa nu scrii o prostie.. anyway astept sa apara:X
 • stan-alin-666
  pe 19 Mai 2011 17:52
  Rambo 5 nu va exista, Sylvester Stallone a omorat toate zvonurile care vociferau din ce in ce mai mult existenta planurilor de a continua aceasta serie legendara.
  Cuvintele lui Stallone (omul care are ultimul cuvant in seriile Rocky si Rambo):
  “I was going to do it,”
  “I said I’d never talk about this, but with I feel that with Rocky Balboa, that character came complete circle. He went home. But for Rambo to go on another adventure might be, I think, misinterpreted as a mercenary gesture and not necessary. I don’t want that to happen”
 • Sniper22
  pe 28 Martie 2011 19:24
  Pt. bloodthirst,daca vei cauta in DEX vei vedea ca definitia cuvantului ,,patetic,, nu e cea pe care ai vrut s-o exprimi in comentariul tau! Patetic inseamna jalnic doar in engleza , ai vaz prea multe filme americane ;))!
 • LucianOn
  pe 18 Martie 2011 21:22
  Cati ani are stalone ?? 90 ? Cred ca o sa joace cu carja :)))
 • alin_stixu
  pe 27 Februarie 2011 20:34
  kand apare??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
 • anonimus99
  pe 25 Februarie 2011 21:10
  leam vazut toate ....sper k asta o sa fie cel mai tare:D
  abia astept sa-l vad....
 • cipri_speed
  pe 18 Februarie 2011 14:50
  Deabia astept sa apara, sper sa nu fie ca ultimul pentru ca nu a fost la fel de bun
 • Anduril
  pe 05 Februarie 2011 14:37
  astept filmul cu nerabdare. toate filmele rambo mi`au placut
 • bloodthirst
  pe 22 Ianuarie 2011 20:16
  Nu are nici un motiv sa se opreasca atata timp cat este rentabil si atat cat carjele pot fi mascate in timpul filmarilor,deci,o sa ajungem undeva pe la un Rambo XX,cred.Am impresia ca Stallone il ia exemplu pe Sergiu Nicolaescu.
  Unii actori sunt PATETICI !!!
 • estyef
  pe 02 Ianuarie 2011 18:13
  rambo V sunt sigur ca va fi un film super tare.la cum arata celalelte parti R. 1,2,3,4 sunt sigur ca V-ul va si extraordinar :X
 • Aditus
  pe 14 Noiembrie 2010 21:39
  sper ca Rambo 6 sa-l faca in afganistan, luptand cu cei care ia salvat de rusii sau mai sti el o invinge si armata americana
 • sarge
  pe 16 Septembrie 2010 15:48
  Credeam ca 4 e ultimul. Parca ajunsese acasa, se linistise. Ce l-a facut sa se razgandeasca?
 • cetateanu
  pe 29 August 2010 16:38
  As fi curios sa vad daca este la fel de penibil ca ultimul.
 • adyman
  pe 05 Iunie 2010 23:00
  sunt fan stallone. clone in rambo...NASOL. ar fii o idee ca toate clonele sa fie de fapt clone ale lui Rambo si sa fie un razboi intre Rambolici :)
 • rodriguez
  pe 04 Mai 2010 08:57
  Se fac pregatiri pentru Rambo 6, se va numi Rambo vs Alien vs Predators,glumeam!
 • b3lla
  pe 02 Aprilie 2010 10:06
  nu imi vine sa cred/!oare cat o sa mai joace..f bun actor. am vazut toate seriile abia ast partea a 5 a
 • VLAD.MIHAI
  pe 14 Martie 2010 13:52
  EU CRED CA VA IESI SUPER.DE CE NU DAR ASTA AR TREBUI SA FIE ULTIMUL SAU FILM.TOTUSI ARE O VARSTA
 • shooter
  pe 13 Martie 2010 20:24
  sunt convins ca nu o sa dezamageasca,in rolurile principale sunt 2 titani........o sa vedem
 • adelutza_p
  pe 13 Martie 2010 16:50
  mie imi place foarte mult stalonne, e clar ca gusturile nu se discuta, dar nu cred ca cineva ii poate nega talentul sau ceea ce a rezlizat de-a lungul anilor...tocmai, mi se pare de apreciat ca un om de 63 de ani mai poate sa faca filme de actiune, mai poate fi implicat in atatea proiecte. mi-a placut rambo IV, modul cum a expus probleme din acea parte de lume, si cum traiesc unii oameni in zilele noastre...ne necrezut! in ceea ce priveste rambo V, cred ca ne putem da cu parerea abia dupa ce il vedem.
 • dark_asterix
  pe 29 Ianuarie 2010 23:39
  ..hmm dak nu se retrage stalone in curand rambo o sa omoare ceva extraterestri:)
 • marius93
  pe 09 Ianuarie 2010 13:31
  Face Stallone si Rambo 5 ? Ar trebui sa se opreasca fiindca totusi are o varsta, si oricum, nu cred ca mai e nevoie si de a cincea parte.
 • dark56
  pe 02 Ianuarie 2010 18:07
  sa speram ca o sa fie bun , vad ca o sal transforme in film sf
 • EternalWinter
  pe 14 Octombrie 2009 21:47
  whoo,rambo 5 cred o sa fie marfa le-am vazut pe toate,si toate mi-au placut :D