Sinopsis

Regina este povestea în care personajele din Inimă de Țigan, fenomenul de televiziune care a făcut istorie în România, se împletesc într-un decor suprinzător cu personaje noi de mare forță și sensibilitate.

Două lumi se înfruntă de multă vreme în universul țigănesc: țiganii tradiționaliști și cei care și-au pierdut identitatea. Echilibrul este pe cale să se destrame din momentul în care Don Antonucci (Dan Condurache), partenerul din umbră al lui State Potcovaru (Gheorghe Vișu), își face apariția pentru a se stabili în șatră împreună cu familia. Este carismatic, influent și răzbunător. Trecutul lui de traficant de carne vie, droguri și arme rămâne ascuns și nimeni nu bănuiește motivele care l-au determinat să se reîntoarcă în România. Acum Don Antonucci nu este dispus să piardă chiar dacă trebuie să sacrifice o lume întreagă.
Regina (Diana Dumitrescu), fiica adoptivă a lui Don, atrage atenția tuturor: chipul ei frumos cu trăsături nobile contrastează puternic cu comportamentul de ființă sălbăticită. Dincolo de contraste, ea ascunde însă un secret în forma unui medalion regal. Transformarea Reginei dintr-o ființă terorizată și interiorizată, într-o femeie frumoasă și plină de viață va începe din momentul în care ea se îndrăgostește de Cosmin (Bogdan Albulescu), un țigan aciuat în șatra lui Aurică (Gheorghe Dinică).

În șatră, tânărul demonstrează ca este hotărât, are sânge rece și este dispus să facă orice. Tocmai aceste lucruri îl impresionează pe Don Antonucci, care îi oferă posibilitatea de a lucra pentru el, dar și posibilitatea de a întâlni dragostea. Încă de la început atracția dintre Regina și Cosmin se dovedește magnetică. Dar povestea lor de iubire va fi marcată de gelozia lui Armando (Augustin Viziru), fiul Donului. Asemeni unui animal de pradă, el își va apăra proprietatea, cu atat mai mult cu cât Regina i-a fost oferită de către puternicul lui tată pe vremea când aceasta avea doar 14 ani și pe care a privit-o în tot acest timp ca fiind femeia și sclava lui. Iubirea dintre Regina și Cosmin este o iubire care trebuie să înfrunte secretele ce odată revelate vor distruge sau salva lumea țigănească.

În lumea românilor, Gigi Dumbravă (Florin Zamfirescu) este și mai îndârjit să lupte împotriva țiganilor. Transplantul suferit nu îi potolește ura față de cei pe care îi consideră responsabili de dezastrul în care se află atât familia, cât și afacerile lui. Nu poate șterge ceea ce simte: că a fost victima unei farse oribile și ar fi preferat să moara decât să trăiască rușinea de a avea în piept o inimă de țigan. Nici căsătoria fiicei lui preferate, Irina (Andreea Pătrașcu), cu Codruț (Denis Stefan) nu a fost un motiv de bucurie, convins fiind că fiica lui și-a distrus viața căsătorindu-se cu un țigan, chiar și educat. Nu mai este dispus să se lase înfrânt de nimeni și nimic.