Comentarii Comentează
 • dmsteaua
  pe 22 Iulie 2020 00:38
  Un film excepțional,iar peste ce s-a spus de ceilalți, aș dori să menționez atmosfera pe care a creat-o Clint E.,tot filmul intorcându-mă cumva în timp,fiind transpus în anii 90. A fost ca o magie,iar la final am rămas și am reflectat la cât de relativ e totul în viață.
 • yanysboy
  pe 21 Iulie 2020 00:12
  Un film bun inspirat din viața reală, în anii aceia și sistemul americanilor era rânced dar totul sa terminat cu bine.
 • Larissa21
  pe 16 Iunie 2020 17:53
  Descarcă aici o copie excelentă a filmului
  Puteți vedea acest film complet în calitate pe acest site: FMOVIES21ONLINE.COM
 • Caktus
  pe 16 Mai 2020 14:59
  Un film extraordinar. La cei 89 de ani ai lui Clint Eastwood (luna asta face 90), inca regizeaza foarte bine!

  Scenariu: 9/10
  Interpretare: 9/10
  Coloana sonora: 8/10
  Dialog: 9/10
  Final: 10/10

  9/10
 • El_KaPpa
  pe 16 Mai 2020 03:06
  O poveste a eroismului inabusit de autoritati si de mass-media.
  In urma atentatului cu bomba din Centennial Olympic Park din timpul Jocurilor Olimpice de la Atlanta din 1996, Richard Jewell, omul de la paza care descopera bomba si care evita o tragedie mult mai mare, este transformat in scurt timp din erou national in suspectul principal.
  Dincolo de poveste si de implicatiile sale, care sunt la aprecierea fiecaruia, distributia excelent aleasa este punctul forte. Prestatii actoricesti apropiate foarte mult de persoanele reale si livrate intr-un mod foarte natural, in special tripleta Paul Walter Hauser- Kathy Bates-Sam Rockwell.
  Este asemanator din multe privinte cu Sully (2016), dar pentru mine a fost mai captivant si parca ceva mai bine prezentat si, posibil, cel mai bun film al lui Eastwood de la Gran Torino incoace.
 • andystarx
  pe 05 Aprilie 2020 17:30
  Pentru ca a fost un film dupa un caz real,merita o vizionare,asta fara discutie,actorul principal a jucat foarte bine,un film de vazut!
 • Smrs
  pe 31 Martie 2020 03:13
  Filmul își consumă toată energia pe un episod tragic din istorie, dar mai ales tragic pentru un singur om - Richard Jewell. Ni se pune pe tavă o poveste, totodată o bună ocazie pentru o introspecție, imaginată într-un mod magistral de Clint Eastwood care zguduie prin imaginile acestui film ceea ce putea rămâne un simplu fenomen de terorism sau un pasaj într-o oarecare epocă despre cum autoritățile americane au mai dat fail odată, schilodind un suflet sau mai multe, uitate de vreme ca și cțnd nimic nu s-a întâmplat..Exploatarea nevinovației unui om limitat și naiv, dar cu un dar nativ de a face binele deliberat, ba chiar mai mult de atât, dovedind reale abilități de a recunoaște un pericol, fix asemenea unui om al legii cu multă experiență, toate acestea se vor întoarce împotriva lui ca într-un episod la care astăzi ai bănui pe cei ce te acuză de o eventuală farsă. Destul de limitat în exprimare și stângaci în acțiunile sale, Richard nu poate dovedi veleitățile care să-l conducă spre visul său de mic - apărător cu orice preț al legii și al ordinii, din postura de polițist. Însă se nimerește peste noapte să devină eroul care salvează viețile la un atentat terorist și o noapte mai târziu principalul suspect. Departe de a se încheia repede confuzia, totul evoluează în mai rău, ducând la exasperarea celor din jur care știu că Richard e nevinovat, mama în special, avocatul său și chiar cel mai bun prieten - devenit suspect și „partenerul său gay”, marcate de o suficiență de sine tipică agenților FBI, care într-un mod superficial culeg dovezi doar într-o directie pt ca așa e mai simplu și toată lumea îi va felicita, poate, la final, pentru încă un caz rezolvat.
  Cu un agent federal care se plângea de lipsa cazurilor pe tura lui și cu ajutorul unei jurnaliste care numai principiul adevărului nu-l slujea, călcând pe cadavre pentru o știre cu iz de senzațional, lucrurile degenerează. În fine, lucurile se rezolvă într-un final, dar rămâne în urmă o lecție și un om secat, fara orizont, care astăzi primește laude binemeritate și lumea își cânta recunoștința, iar mâine toți îl condamnă pentru că presa decide trendul(ca astăzi), mai ales când informația este întărită de niște instituții cu autoritate mare. Când își dau seama că au gresit îi cer scuze, îi strâng mâna si pleacă - cel puțin ca atitudine, chiar dacă efectiv nu s-a întâmplat nici măcar acest lucru. O situație în care nici scuzele nu mai au niciun rost, nici de-ar fi venit de la Președinte direct, ci mai degrabă o dovadă că o eroare atât de gravă de procedură putea fi considerată un delict din acel moment, măcar pentru responsabilizarea celor care se joacă cu ele!
  Am urmărit filmul ăsta într-un context istoric nefericit la nivel mondial, unul în care ni se cere să facem bine și să ne ajutăm unii pe alții, datorită pandemiei care ne seacă de câteva zeci de zile, însă la fel de bine îmi răsună în creier cuvintele lui Jewell care întreabă,. neașteptând un răspuns, pe agenți - „de mâine va mai face cineva bine sau va merge mai departe, ca să nu devină și acela un Richard Jewell?” În același asentiment vă recomand să aveți grijă când și pt cine deveniti eroi. Oricând, o ieșire de urgență din casă, în aceste zile pt a salva pe cineva se poate transforma într-o infracțiune in toiul decretelor date peste noapte și astfel să plătiți voi în loc să fiți felicitați. Exagerez puțin pentru că acest film m-a revoltat. Dar, în orice caz, un rol extraordinar făcut de avocatul Watson, de Richard Jewell și exceptional speech-ul ultimului in fata agentilor la interogatoriul final.. Priviți acest film doar punându-vă în pielea personajului de la un capăt la altul. 10
 • sabinalin
  pe 22 Martie 2020 22:32
  Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996. Imi aduc aminte ceremonia de deschidere cu un final emotionant, mi s-a facut o teribila mila de Cassius Clay in momentul in care l-am vazut pe marele boxer literalmente chinuindu-se sa aprinda flacara olimpica. Ar fi trebuit sa fie Atena, s-a spus ca a fost in fapt victoria Coca Cola, banul era deja atotstapanitor si americanii au tinut sa-si arate forta o data in plus. Ne aducem aminte cu placere de faptul ca Romania era inca o putere sportiva mondiala, ai nostri s-au clasat pe locul 14 pe natiuni, 20 de medalii castigate, cele mai pretioase au fost 4, eroii nostri de aur au fost floretista Laura Badea, gimnasta Simona Amanar si barcile feminine de dublu vasle si 8 plus 1 la canotaj.

  Din pacate n-a fost totul roz pentru ca s-a intamplat o mare nenorocire, n-a fost acelasi impact emotional ca la Munchen in 1972 insa cei 2 morti si peste 100 de raniti reprezinta un bilant care a ingrozit lumea intreaga. Ca n-au fost mai multe victime e meritul unui om obisnuit care ulterior a avut mult de suferit pe nedrept. Clint Eastwood ne istoriseste povestea impresionanta a acestui erou-antierou, nu e prima oara cand se intampla, ceva asemanator ne-a povestit veteranul de aproape 90 de ani intr-un alt admirabil film al sau, anume Sully, acolo a beneficiat de aportul si de notorietatea lui Tom Hanks, aici il distribuie pe necunoscutul Paul Walter Hauser, excelenta interpretare, poate si el ar fi meritat macar o nominalizare la Oscar asa cum s-a intamplat in cazul lui Kathy Bates.
 • mirceapopa79
  pe 03 Martie 2020 03:55
  Probabil ultima capodopera cinematografica marca CLINT EASTWOOD la venerabila varsta de 89 spre 90 de ani,film care surprinde fatza adevarat de urata a Americii institutionale. E obligatoriu de vazut pentru orice student la Drept si Jurnalism. PARADEALA JURIDICAREA adica acuzarea pe probe inexistente din vremea lui KOVESHI si a lui PORTOCALA isi are radacinile adanci in vremea de trista amintire a guvernarilor democrate americane clintoniene si obamiste ca se stie ca regizorul Clint EAstwood e un republican conservator convins iar filmul se vrea un avertisment in ajun de alegeri decisive pentru Casa Alba din noiembrie ca multi sa voteze responsabil si sa ii dea implicit un nou mandat lui TRump care s-a luptat impotriva a cea ce numeste DEEP STATE adica STATUL PROFUND adica exact mecanismul monstruos din institutiile de fortza precum FBI si MASS MEDIA aservita si ceea ce se meste PRES-tituata.
 • Oana_S
  pe 16 Februarie 2020 16:39
  Un film excelent; interpretarea magnifică a unui actor necunoscut Paul Walter Hauser în rolul titular, este unul din motivele pentru care filmul este memorabil. Totul s-a întâmplat exact așa cum este înfățișat în film. Eastwood a adunat datele conflictuale dintr-un caz controversat, cu obișnuitul său rafinament și sincronizare, creând tensiune și suspans, pentru a spune o poveste vitală despre un abuz al justiției. Citeste mai mult:
  https://filmserial.home.blog/2020/02/14/cazul-lui-richard-jewel-clint-eastwood/
 • AdrianPopescu
  pe 15 Februarie 2020 13:07
  O plăcere să vezi și să savurezi un film cu adevărat bun într-o industrie dominată, mai nou, de seriale - acest fast-food al cinematografiei.
  Clint Eastwood a expus în mod excepțional un caz șocant și a reușit să-i facă mai multă dreptate lui Richard Jewell decăt toate scuzele oficiale și despăgubirile primite prin tribunale.
 • blackmore
  pe 17 Ianuarie 2020 01:24
  Un film care arata prostia serviciilor secrete americane , a jurnalistilor americani in special si a americanilor in general.mult mai clar decat in idiocracy .Clint Easwood singurul regizor american care mai face filme de succes pt tot publicul.