Mediocru... am pierdut vremea. Dar mie nici nu-mi plac filmele de acțiune, nu știu ce mi-a venit să mă uit la unul din ăsta, și cu Liam Neeson... Ca film de acțiune are ceva-ceva, destul suspans, dar partea dramatică e f superficial tratată. Merită văzut poate pt Ed Harris, și face un rol bun Joel Kinnaman.
Dragos.87
pe 23 Ianuarie 2023 03:28
Un film bun, o intrigă plină de suspans și acțiune care te ține încordat pe întreaga durată..O urmărire care pe care,o poveste ce nu-ți permite să bănuiești deznodământul și un Liam Neeson magnific care are o prestație de mare clasă, recomand insistent!
bogdanmate72
pe 04 Ianuarie 2018 15:57
Filmul se distinge prin intriga/poveste, prin ritm si prin jocul actoricesc. Nu doar Neeson si Harris joaca exceptional, ci si ceilalti. Intriga o prindem de la inceput: doi foarte buni prieteni, mafioti in retragere, ajung pe pozitii antagoniste dupa ce unul, ca sa isi salveze fiul, il omoara pe fiul celuilalt. Dupa primele 15 minute de film tatal si fiul supravietuitor devin haituiti prin tot N Yorkul de politie si de mafiotii pusi pe urmele lor de tatal cu fiul mort. Au la dispozitie doar o noapte ca sa scape cu basma curata.
victor_homescu
pe 27 Aprilie 2017 18:22
Un film in genul actiune care merita urmarit date fiind prestatiilor unor doi mari actori Ed Harris si Liam Neeson.
Recomand.
Mitza_MvP
pe 06 Decembrie 2016 22:59
Inca un film de actiune marca Liam Neeson care joaca un personaj pe care il vad tot mai des,acela de fost politist cu un trecut intunecat,retras din lumina reflectoarelor dar care e nevoit sa iasa la rampa si sa-si puna in valoare toate abilitatile invatate si perfectionate dea lungul timpului atunci cand o ruda de a sa este luata in vizor de baietii rai,de multe ori "cunostinte" vechi de ale sale.
Incet, incet, Liam Neeson a devenit un fel de Chuck Norris; lupta singur impotriva tuturor si in cele din urma invinge intr-un fel sau altul. :D
Filmul e ok mai putin prima jumatate de ora care mi s-a parut destul de plictisitoare. De abia apoi incepe cu adevarat actiunea care pana la final te tine conectat.
M-am bucurat sa-l revad pe Ed Harris.
claudiu-daniel-lugoj
pe 10 Mai 2016 19:19
Bun filmul chiar neasteptat de bun,cu multa actiune si suspans.Ed Harris a avut un rol foarte bun in acest film la fel si Liam Neeson.Un film cu multa actiune dar si cu o poveaste buna in film.Il recomand acest film iubitorilor de filme de actiune.
andystarx
pe 07 Noiembrie 2015 01:06
Fara discutie ca este inca un thriller captivant al lui Liam Neeson,unul din actorii mei preferati,dar are si multe parti extrem de exagerate,tipic americanilor ! Oricum este antrenant si merita vazut macar odata pentru fanii genului !
georgel1976
pe 01 Octombrie 2015 00:21
foarte slab filmul. cateva momente de actiune si nimic altceva. mult sub taken. timp pierdut. un film pentru actori in prag de pensionare.
Ciurila_Emanuel
pe 07 Septembrie 2015 22:44
Are tot ce ii trebuie pentru un film bun, adica actiune si suspans . In final Michael, isi da seama ca tatal lui ii dorea numai binele, dar era prea tarziu, pentru ca murise aparandu-l pe el . Ii dau nota 9.50 filmului, si nota 10 scenariului !!!!
Sorin87
pe 31 August 2015 14:31
Foarte bun filmul, cu elemente de suspans si cu un final care te tine cu sufletul la gura
TheHonestAbe
pe 29 August 2015 03:10
Un singur lucru nu am inteles, valabil pentru asa-zisi "cinefili". De ce credeti oare ca toate filmele de astazi sunt "cool", sunt "fency"? Cand ele nu au nici subiect si nici predicat.
Voi credeti ca orice film in care este prezent Liam Neeson, trebuie sa fie automat si bun?
Pentru ca din punctul meu de vedere, singurul film cu adevarat bun in care Liam Neeson si-a facut datoria de actor 100% a fost "Lista lui Schindler", in rest...esec pe toate planurile.
Au mai fost cateva filme bune, gen: "Mizerabilii" (1998) cu Geoffrey Rush, Michael Collins si "Nell" cu Jodie Foster, desi eu unul sunt impotriva ritualurilor sataniste pe care le promoveaza acest film.
Deci, una peste alta, Liam nu este un actor care sa te dea pe spate. A facut cateva roluri bune la viata lui, dar asta nu inseamna ca absolut toate filmele in care a jucat sunt fabuloase.
Voi cum vedeti ca un actor mai rasarit apare intr-un film 100% comercial cum este cazul si acestui film, gata "E cel mai tare...E cel mai bun...Ca el nu mai e nimeni... etc"
Va place sa lingeti prea mult, desi se vede ca nu prea va pricepeti la filme.
Si cum invie el la sfarsit, manca-l-ar tata, cu 1000 de gloante in stomac si 2 in picior, reuseste sa se ridice si sa-si salveze fiul, mai presus de onoarea lui de mercenar.
Dar asta nu e tot. Felul in care ii zboara creierul lui C'mon, intr-un stil JohnWaynescian combinat cu stilul Matrix-cian...asta m-a dat pe spate in totalitate,
Aveti dreptate, bai cinefililor.
Ce actor mare, este Liam Neeson! :))
andyy
pe 20 Iulie 2015 02:03
Un film plin de actiune si suspans, foarte bine realizat.
emy_sinaia
pe 19 Iulie 2015 17:28
Un film banal aproape o copie la indigo cu ultimele filme cu Liam Neeson...
geo_gabi
pe 21 Iunie 2015 20:15
Nota 8 pentru o interpretare de exceptie - Liam Neeson inca odata aratand publicului cinefil ca stie foarte bine ce face in ceea ce face .
Lockdown89
pe 20 Iunie 2015 23:27
Inca un film marca Liam Neeson a carui interpretare este exceptionala inca o data.Un film despre familie in cele din urma,si pana unde esti dispus sa mergi pentru a o apara si a le obtine iertarea,chiar daca pentru asta e nevoie sa te intorci impotriva tuturor.
Utube
pe 16 Iunie 2015 00:12
Interesant lucru dar în ultima vreme filmele tind să apară perechi-perechi, actori consacraţi fiind distribuiţi în filme în care interpretează caractere care au aceleaşi abilităţi super-dezvoltate de supravieţuire şi aceleaşi origini profesionale, mai mult sau mai puţin ortodoxe. Dacă Jason Statham din „Wild Card” – 2015 l-a „dublat” pe Denzel Washington cu „Equalizer” - 2014, a venit şi rândul lui Liam Neeson cu „Run all night” – 2015 să „facă” un personaj similar cu Keanu Reeves din „John Wick” - 2014, amândouă perechile de filme având foarte multe puncte în comun la capitolul personaj principal şi chiar şi la dezvoltarea plot-ului.
Scenariul este simplu şi rezumat într-un cuvânt este vorba despre răzbunare, în jurul căreia sunt ţesute toate scenele din film. Acţiunea peliculei seamănă cu o cursă de urmărire de-a şoarecele şi pisica, unde „şoarecele” a fost cândva frate de cruce cu „pisica” şi chiar persoana cea mai de încredere a felinei. Totuşi pentru ca plot-ul să fie mai complicat a fost creată o situaţie, catalogată în cel mai fericit caz absurdă, care are rolul de a adânci drama dorinţei de răzbunare.
Şi pentru a întregi panoplia incompatibilităţilor, în scopul adâncirii dramei, s-a introdus în scenariu şi o temă care are rolul de a sensibiliza orice familist convins, şi implicit cu priză mare la public, respectiv ruptura dintre părinte şi copil, aici între tată şi fiu. Prin introducerea acestui mic artificiu, sau mai bine spus truc cinematografic, scenaristul a reuşit să sensibilizeze spectatorul astfel încât să-l facă să simpatizeze cu eroul principal, deşi acesta avea pe conştiinţă o listă îngrozitor de lungă de oameni de a căror moarte era direct responsabil, un personaj cu o astfel de „istorie” fiind categorisit, în orice producţie cinematografică, în mod absolut ca rău-făcător ce trebuie exterminat.
Realizarea filmului este destul de bună, filmările în care camera de filmat se deplasează în traiectorie de proiectil, de la o locaţie în alta, fiind de foarte mare efect şi foarte bine realizate, în una din scene, foarte original, camera de filmat trece pe lângă un gard de sârmă pe care-l atinge auzindu-se şi sunetul generat de ciocnirea camerei cu gardul. La fel şi scena cu urmărirea cu maşini pe străzile NY precum şi scenele de luptă sunt foarte bine realizate şi filmate, din unghiuri bine alese, deşi două dintre scenele de luptă au momente ridicole, în contradicţie cu gravitatea situaţiei de pe ecran, de remarcat fiind cea din toaleta publică şi cea din blocul în flăcări în care, la un moment dat, protagoniştii parcă ar fi personajele din „Star Wars”.
Ca şi construcţie, pelicula este realizată „în buclă” faza de început fiind luată din faza finală, restul peliculei derulându-se ca un „remember” al eroului principal, modalitate utilizată în multe alte realizări cinematografice, ultima de acest fel fiind „John Wick” – 2014. O altă asemănare, din punct de vedere al concepţiei, este şi cea care îl are ca protagonist pe asasinul plătit, modul în care acesta îşi îndeplineşte sarcina fiind foarte asemănător cu cel din filmul „The Bodyguard” – 1992, scenele finale din ambele filme fiind izbitor de asemănătoare atât ca şi realizare cât şi ca şi prezenţă de personaje.
Se pare că Liam Neeson a fost special ales pentru un astfel de scenariu sau poate scenariul a fost scris special pentru Liam Neeson. Oricum ar fi fost, coincidenţă sau nu, după ce a jucat în filme în care şi-a salvat fiica, nevasta, un avion cu pasageri, copii de mafioţi, acum a venit timpul să-şi salveze şi fiul – fără nici o urmă de răutate! Lucru bun şi de remarcat de altfel, în acest film are o interpretare mult mai bună decât în multe altele în care a jucat, deşi se apropie de venerabila vârstă de 62 de ani, care în unele scene îl trădează, iar apelativul de „tataie” pare să-i fie foarte aproape.
Ed Harris face un rol foarte bun iar împreună cu Liam Neeson reuşesc să creeze momente de-a dreptul magice, aproape de fiecare dată când se întâlnesc în film, cea mai memorabilă scenă fiind cea din restaurant, în care reuşesc superb să transmită dincolo de ecran prietenia, respectul şi ataşamentul care i-a legat odată precum şi tristeţea care se aşterne peste ei datorită situaţiei create. Aici ar mai fi de menţionat o altă problemă a scenariului: din modul în care este descrisă relaţia dintre Liam şi Harris şi a trecutului foarte compromiţător şi nemilos al lui Liam faţă de propria familie, spectatorul se aştepta la izbucnirea unei drame insuportabile în sufletul lui Liam care ar fi fost pus să aleagă între loialitate şi familie. Chiar şi apariţia „cameo” a lui Nick Nolte sublinia existenţa în scenariu a unei astfel de dramă dar se pare că ideea a fost greşit realizată, „s-a pierdut pe drum” sau a fost tăiată la montaj.
Finalul este evident, poliţia fiind prezentată încă odată, dacă mai era nevoie, ca o adunătură de retardaţi care deşi anunţaţi la timp ajung la locul faptei de parcă ar veni din capătul celălalt al lumii – spre disperarea cinefilului.
Vizionare plăcută!
stillbear
pe 13 Iunie 2015 02:00
O productie neasteptat de buna,in care actiunea este predominanta iar suspansul isi face aparitia cand trebuie....Nu am putut sa nu remarc montajul filmului (care dupa parerea mea,a fost realizat intr-un mare fel) si personajele bine conturate,ce au fost reprezentate lejer.
Recomand acest film din simplul fapt ca indeplineste totii factorii unui film de actiune...
mtraianc
pe 10 Iunie 2015 01:51
destul de banal ,, aceasi marie cu alta palarie ...............................................
GALD
pe 09 Iunie 2015 07:33
In stilul caracteistic, Liam nu ne mai surprinde cu atitudinea rolurilor sale, dar aici vedem o incununare marcanta a esentei acestei atitudini grave, serioase, hotarate si dureroase si fizic si moral.
griffoutz
pe 07 Iunie 2015 17:32
Actiune destula dar foarte slab pentru valoarea lui Liam, un film realizat ieftin
radu3455
pe 05 Iunie 2015 12:33
un film de actiune decent,scenariu ok,prestatia actorilor reusita,per total merita urmarit
xerses
pe 20 Mai 2015 16:04
Este un film bine realizat , cu mesaj si interpretare a actorilor foarte buna.
alex43497
pe 08 Mai 2015 23:20
un film tipic pentru genul "actiune":impuscaturi,batai,actori care se cred importanti dar de fapt sunt jalnici....etc etc.
mATOLE38
pe 06 Aprilie 2015 18:59
unde se poate vedea oneline RUN ALL NICHT????????????
valy_barbu
pe 31 Martie 2015 20:37
Mi-a placut mult de tot . Chiar nu ma asteptam ,auzisem de la cineva ca e peste "Taken 3" si clar asa a fost . Imprevizibil , captivant , foarte bun .
isyy
pe 20 Martie 2015 01:02
de mult timp n-am mai vazut un action-Thriller la un nivelasa inalt - absolut de recomandat!!!!
CalTurbat
pe 19 Martie 2015 13:32
l-am vazut aseara la cinema, merita, este plin de actiune. filmul se concentreaza pe relatia tata-fiu!
catalin_ionut_23
pe 16 Martie 2015 19:01
Filmul este foarte bun ,cu multa actiune cu imagini foarte frumoase din america dar cu toate astea sunt doua lucruri care nu mi-au placut.Primul ca aproape tot filmul este filmat noaptea ,si al doilea finalul ,dupa ce l-a impuscat pe tacso nu trebuia sa se mai ridice sa-l omoare si iel pe individu ala ca sa-l apere pe baiat ,trebuia sa se termine cu aia doi urmarindu-se si sa incheie acolo,filmul sa nu se mai stie cine a scapat si cine a murit ,ar fi fost mai misterios si mai interesant ,dar oricum bun de vazut in cinema ,nu plictiseste.Il recomand! NOTA 8
florynel077
pe 15 Martie 2015 09:26
Toate filmele cu Liam Neeson sant de vazut..cel mai apreciat actor la ora actuala
Eugen5
pe 15 Martie 2015 00:23
Abia astept sa-l vad , se anunta un film , cu foarte multa actiune..
Cristina2000
pe 14 Martie 2015 21:00
Cam obositor.
krystyanalex
pe 13 Martie 2015 19:33
Azi Am Vazut Filmul Bun Film Cu Multa Actiune Adrenlina Merita Vazut
RazvanLupescu
pe 13 Martie 2015 16:54
Daca va place Liam Neeson si seria Taken nu trebuie sa ratati acest film. As putea spune ca e un pic mai bun decat Taken 3, actiune buna, nu te plictisesti. Merita atentia chiar si in Cinema.
VIBERS
pe 09 Martie 2015 23:30
Gata a inceput si Liam cu filme de genu asta.Pai dupa o anumita varsta nu mai merge treaba si trebuie sa apara si in filme de duzina.
t0nka
pe 13 Ianuarie 2015 12:49
din ce am vazut in trailer seamana foarte mult cu seria "taken"
niko18
pe 10 Ianuarie 2015 12:30
un film foarte bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recomand.
Filmul e ok mai putin prima jumatate de ora care mi s-a parut destul de plictisitoare. De abia apoi incepe cu adevarat actiunea care pana la final te tine conectat.
M-am bucurat sa-l revad pe Ed Harris.
Voi credeti ca orice film in care este prezent Liam Neeson, trebuie sa fie automat si bun?
Pentru ca din punctul meu de vedere, singurul film cu adevarat bun in care Liam Neeson si-a facut datoria de actor 100% a fost "Lista lui Schindler", in rest...esec pe toate planurile.
Au mai fost cateva filme bune, gen: "Mizerabilii" (1998) cu Geoffrey Rush, Michael Collins si "Nell" cu Jodie Foster, desi eu unul sunt impotriva ritualurilor sataniste pe care le promoveaza acest film.
Deci, una peste alta, Liam nu este un actor care sa te dea pe spate. A facut cateva roluri bune la viata lui, dar asta nu inseamna ca absolut toate filmele in care a jucat sunt fabuloase.
Voi cum vedeti ca un actor mai rasarit apare intr-un film 100% comercial cum este cazul si acestui film, gata "E cel mai tare...E cel mai bun...Ca el nu mai e nimeni... etc"
Va place sa lingeti prea mult, desi se vede ca nu prea va pricepeti la filme.
Si cum invie el la sfarsit, manca-l-ar tata, cu 1000 de gloante in stomac si 2 in picior, reuseste sa se ridice si sa-si salveze fiul, mai presus de onoarea lui de mercenar.
Dar asta nu e tot. Felul in care ii zboara creierul lui C'mon, intr-un stil JohnWaynescian combinat cu stilul Matrix-cian...asta m-a dat pe spate in totalitate,
Aveti dreptate, bai cinefililor.
Ce actor mare, este Liam Neeson! :))
Scenariul este simplu şi rezumat într-un cuvânt este vorba despre răzbunare, în jurul căreia sunt ţesute toate scenele din film. Acţiunea peliculei seamănă cu o cursă de urmărire de-a şoarecele şi pisica, unde „şoarecele” a fost cândva frate de cruce cu „pisica” şi chiar persoana cea mai de încredere a felinei. Totuşi pentru ca plot-ul să fie mai complicat a fost creată o situaţie, catalogată în cel mai fericit caz absurdă, care are rolul de a adânci drama dorinţei de răzbunare.
Şi pentru a întregi panoplia incompatibilităţilor, în scopul adâncirii dramei, s-a introdus în scenariu şi o temă care are rolul de a sensibiliza orice familist convins, şi implicit cu priză mare la public, respectiv ruptura dintre părinte şi copil, aici între tată şi fiu. Prin introducerea acestui mic artificiu, sau mai bine spus truc cinematografic, scenaristul a reuşit să sensibilizeze spectatorul astfel încât să-l facă să simpatizeze cu eroul principal, deşi acesta avea pe conştiinţă o listă îngrozitor de lungă de oameni de a căror moarte era direct responsabil, un personaj cu o astfel de „istorie” fiind categorisit, în orice producţie cinematografică, în mod absolut ca rău-făcător ce trebuie exterminat.
Realizarea filmului este destul de bună, filmările în care camera de filmat se deplasează în traiectorie de proiectil, de la o locaţie în alta, fiind de foarte mare efect şi foarte bine realizate, în una din scene, foarte original, camera de filmat trece pe lângă un gard de sârmă pe care-l atinge auzindu-se şi sunetul generat de ciocnirea camerei cu gardul. La fel şi scena cu urmărirea cu maşini pe străzile NY precum şi scenele de luptă sunt foarte bine realizate şi filmate, din unghiuri bine alese, deşi două dintre scenele de luptă au momente ridicole, în contradicţie cu gravitatea situaţiei de pe ecran, de remarcat fiind cea din toaleta publică şi cea din blocul în flăcări în care, la un moment dat, protagoniştii parcă ar fi personajele din „Star Wars”.
Ca şi construcţie, pelicula este realizată „în buclă” faza de început fiind luată din faza finală, restul peliculei derulându-se ca un „remember” al eroului principal, modalitate utilizată în multe alte realizări cinematografice, ultima de acest fel fiind „John Wick” – 2014. O altă asemănare, din punct de vedere al concepţiei, este şi cea care îl are ca protagonist pe asasinul plătit, modul în care acesta îşi îndeplineşte sarcina fiind foarte asemănător cu cel din filmul „The Bodyguard” – 1992, scenele finale din ambele filme fiind izbitor de asemănătoare atât ca şi realizare cât şi ca şi prezenţă de personaje.
Se pare că Liam Neeson a fost special ales pentru un astfel de scenariu sau poate scenariul a fost scris special pentru Liam Neeson. Oricum ar fi fost, coincidenţă sau nu, după ce a jucat în filme în care şi-a salvat fiica, nevasta, un avion cu pasageri, copii de mafioţi, acum a venit timpul să-şi salveze şi fiul – fără nici o urmă de răutate! Lucru bun şi de remarcat de altfel, în acest film are o interpretare mult mai bună decât în multe altele în care a jucat, deşi se apropie de venerabila vârstă de 62 de ani, care în unele scene îl trădează, iar apelativul de „tataie” pare să-i fie foarte aproape.
Ed Harris face un rol foarte bun iar împreună cu Liam Neeson reuşesc să creeze momente de-a dreptul magice, aproape de fiecare dată când se întâlnesc în film, cea mai memorabilă scenă fiind cea din restaurant, în care reuşesc superb să transmită dincolo de ecran prietenia, respectul şi ataşamentul care i-a legat odată precum şi tristeţea care se aşterne peste ei datorită situaţiei create. Aici ar mai fi de menţionat o altă problemă a scenariului: din modul în care este descrisă relaţia dintre Liam şi Harris şi a trecutului foarte compromiţător şi nemilos al lui Liam faţă de propria familie, spectatorul se aştepta la izbucnirea unei drame insuportabile în sufletul lui Liam care ar fi fost pus să aleagă între loialitate şi familie. Chiar şi apariţia „cameo” a lui Nick Nolte sublinia existenţa în scenariu a unei astfel de dramă dar se pare că ideea a fost greşit realizată, „s-a pierdut pe drum” sau a fost tăiată la montaj.
Finalul este evident, poliţia fiind prezentată încă odată, dacă mai era nevoie, ca o adunătură de retardaţi care deşi anunţaţi la timp ajung la locul faptei de parcă ar veni din capătul celălalt al lumii – spre disperarea cinefilului.
Vizionare plăcută!
Recomand acest film din simplul fapt ca indeplineste totii factorii unui film de actiune...