×
Utilizator
×
Sinopsis

Dramedia Scrubs creată de Bill Lawrence este unul dintre puținele seriale din perioada 2001-2002 care a primit o mulțime de recenzii pozitive. Serialul oferă o perspectivă cu totul nouă față de cea de până acum asupra vieții din spatele persoanelor care se luptă pentru a-și salva pacienții. Cei care sunt în centrul acțiunii sunt un grup de stagiari proaspăt absolvenți ai facultății de medicină.

J.D. Dorian, interpretat de Zach Braff, este cel care dă replica doctorilor și asistentelor din spital și trebuie să se descurce cu diverse situații, una mai complicată ca cealaltă. În ajutorul lui sar colegii lui: cel mai bun prieten al lui, Chris Turk, și Elliot Reid, interpretați de Donald Faison și Sarah Chalke.

Un alt personaj important este doctorul Perry Cox care, în ciuda sarcasmului său, are grijă de stagiarii aflați sub îndrumarea sa. Carla Espinoza este o asistentă care reușește aproape de fiecare dată să îi ghideze pe drumul cel bun pe J.D. și restul echipei.

Serialul a fost inițial planificat să fie lansat pe 25 septembrie 2001, însă din cauza atentatelor din 11 septembrie lansarea lui a fost amânată până pe 2 octombrie.