Comentarii Comentează
 • andreas_konig
  pe 13 Iunie 2015 12:34
  un film, daca se poate numi film extraordinar de enervant si asta observi din primele 10 minute de vizionare..... o porcarie britanica din care indiferent de concluzia desprinsa, prostia si violenta fizica si verbala sunt la ordinea zilei.........o porcarie pe care daca o vizioneaza un copil 99% din scenele alea i se intiparesc in creier.......deci acestui regizor idiot si impostor ii pot spune urmatoarele...... nu ne intereseaza ideea de reabilitare a unui infractor indiferent de ce natura ar fi ea ........si nici de faptul ca institutiile nu se implica in procesul de integrare in societate a acelor animale..... violenta specific britanica atat verbala cat si fizica ar trebui condamnata........britanicii au inceput sa faca fil;me numai de genul asta in care agresivitatea si rasismul sunt la ordinea zilei........nu vor fi ca americanii niciodata!!!!!!!!!!!!!!!! englezii sunt de doi lei. filmul asta este o rusine........!!!!!!
 • Filosofu
  pe 02 Mai 2015 21:58
  Tipu' joaca marfa in pelicula, foarte carismatic.
  Imi aminteste vag de un Tom Hardy mai tinerel.
 • Cosmy16
  pe 26 Martie 2015 09:31
  Foarte bun filmul mi-a placut te tine in suspans pana la capat :)
 • White.Lily
  pe 21 Decembrie 2014 23:56
  Un film destul de ciudatel! Ca subiect mi-a placut insa dupa pararea mea, se putea exploatata mult mai bine si mult mai mult povestea.
  Inceputul a fost promitator si ma asteptam la o intriga mult mai complexa. Dar de unde.... cadre foarte scurte si numeroase, dialoguri foarte scurte, scene la fel de scurte, de ma intrebam la un moment: "Si asta ce-a fost? Ce-a vrut sa insemne?".
  Personajele au fost prezentate foarte schematic, si parca imi doream sa stiu ceva mai multe despre ele.
  In concluzie....un film foarte subtire pentru genul acesta de filme.
 • alextarau
  pe 10 Septembrie 2014 12:28
  Mi s-a părut cam blockbusterish... Povestea a fost bunicică, dar foarte comercială. Filmul nu a impresionat cu nimic. Mă așteptam la mai mult de la el.