Comentarii Comentează
 • lili22
  pe 06 Noiembrie 2019 18:38
  Mare dezamagire acest film care a avut un buget record de vreo 11 milioane Euro.Guvernul a investit 5 milioane.Atmosfera din 1913 e bine reaĺizata .Actorii joaca bine.Dar sa vezi eroina filmului umbland buimaca doua ore si ceva e prea mult.
 • borisvultur
  pe 05 Iulie 2019 19:51
  Se filmează ca la Fiul lui Saul, aceeași manieră, care mie îmi place, plus prezența planului doi, văzut peste umărul personajului. Oniric, labirint kafkian, vizual de calitate, însă filmul e prea lung. Plus că ai senzația că regizorul e tot în coșmarul din Saul. Excelent Ivanov în rolul lui Brill, dar Juli Jakab e prea rigidă în expresivitatea redusă.
 • GabrielaSirbu
  pe 25 Iunie 2019 15:00
  Nu-i dau stelute pentru ca eu n-am rezistat pana la final....
 • Cretzulynne
  pe 21 Iunie 2019 20:08
  Pe tot parcursul vizionării lui, am avut în minte un singur cuvânt pentru a-l descrie: "găunos". Pierde la scenariu, rezultând în curiozitatea de a-l urmări până la capăt, sperând că totul se va așeza către final. Tensiune are, mister da, regie fabuloasă da, personaje cum trebuie da, atmosferă da. Scenariu nu. Văzând astfel lucrurile, dacă îl iau ca pe un film realist - e un monument de prostie, și dacă îl iau ca pe un coșmar - capodoperă!