Comentarii Comentează
  • lili22
    pe 03 Februarie 2018 19:20
    Nu stiu cat de corecta e ecranizarea prozei lui Bunin dar Mihalkov idealizeaza epoca inceputului de secol XX in Rusia. Ce tara moderna aveau.
    Cred ca stiu de ce are nota mica pe Imdb.Asta dupa ce ghicisem sfarsitul cu mult inainte.Din toti ofiterii aceia nu s-a gandit unul , macar unul, ca adunatura de banditi numita Armata Rosie o sa ii scufunde?
    Iar povestea de dragoste este total neverosimila.
  • eduard_stratan
    pe 11 Ianuarie 2018 18:30
    Nota de pe imdb este inexplicabila !
  • borisvultur
    pe 10 Ianuarie 2018 10:13
    Așa se întreabă ofițerul alb, obligat să-și desprindă epoleții, la cererea roșiilor în 1920. Se întreabă mereu cum a început alunecarea, în timp ce-și rememorează povestea obsedantă de iubire cu femeia enigmatică. Îl recunoaștem pe Mihalkov din filmele anterioare, cu detalii filmice pregnante, tinzând spre metafore. Eșarfa devine un adevărat personaj. Mai apoi ceasul, lada cu cărți, bomboana, cruciulița...Între cei doi a fost o iubire ca o ...insolație...și nu putea dura mai mult. Filmul e realizat după cartea lui Bunin, primul scriitor rus care a luat Nobelul (în 1933).
  • mishu88
    pe 28 Decembrie 2017 15:52
    ... in aproape 3 ore de tumult, amintire, candoare, sublim. Pacat de felul omului de a se ponegri unul pe celalalt pentru motive puerile, insignifiante, neinsemnate. Regizorul Mihalkov reuseste sa surprinda intr-o fotografie, mii de destine nevinovate, care si-au urmat crezul, speranta, dreptatea. Dar ce folos... mereu exista ”celalalt” care-ti face felul. Un film de urmarit si de invatat din el, sa nu se mai repete...
  • Aegean
    pe 05 Aprilie 2016 22:19
    Mihalkov si modul sau incontestabil de a realiza arta cinematografica! In afara de tema predilecta a razboiului, actorul principal isi reaminteste si o aventura de dragoste traita cu o „frumoasa straina” rol jucat de Victoria Solovyova. Merita vazut!