Netflix
×
Utilizator
×
Comentarii Comentează
 • sil4lord
  pe 10 Ianuarie 2022 15:35
  Daca vreti sa il vedeti, vedeti primele 3-4 sezoane pentru ca dupa aceea is foarte multe chestii LGTBQ+ si daca nu va plac o sa incepeti sa-l urati cu timpul.
  Finalul sezonul 6 a fost de-a dreptul penibil tocmai de asta am ales sa dau nota asta, avand in vedere ca era ultimul sezon puteau sa dea totul si sa se termine excelent dar ei au luat-o pe calea cea mai proasta. Nu vreau sa dau spoilere pentru ca nu e ok dar merita un final mai bun.
 • gogoride
  pe 19 Octombrie 2021 09:05
  este oribil! aceasta mizerei,mandria lgbt++++
  o rusine,comunistii aveau aceeasi propaganda dar erau mult mai subtili si cu bun simt(doar taiau pasajele care nu erau in ton cu partidul). netflix -ul foloseste o manipulare brutala! nu doar ca schimba genul eroilor dar si rasa (vezi Mica sirena) prezinta istori complet deformat si uita sa spuna ca unele filme sunt doar fictiune! incerca sa ne schimbam gandirea? s-au insasi natura umana? cu siguranta vor reusi-vezi primul coment!
 • 6Patronul9
  pe 23 Octombrie 2018 23:13
  Acesta e cel mai slabut dintre toate serialele care alcatuiesc Arrowverse-ul.Nu este oribil sau ceva insa pur si simplu nu are acel ceva care sa-l faca sa iasa in evidenta.Ce-i drept,fiecare sezon este din ce in ce mai bine facut si captivant,insa n-ar strica s-o lase ceva mai moale cu analogiile politice.Nu numai ca serialul nu-i deloc subtil in acest sens,insa mai e si faptul ca oamenii nu asa ceva cauta sa vada intr-o astfel de productie.Pentru adeptii genului,il recomand,insa nu se poate compara cu ceva ca Smallville,Flash,Daredevil sau Arrow.
 • alinuta_straub
  pe 31 August 2017 18:43
  Un serial care merita vazut. O actiune interesanta care te tine in suspans. Eu sunt la episodul 10 si mi se pare genial.