Comentarii Comentează
 • El_KaPpa
  pe 04 Iunie 2020 23:08
  O drama intensa care are in centrul atentiei o fetita de 9 ani, pe nume Benni, ale carei traume i-au dezvoltat un comportament rebel si extrem de agresiv prin care ii exaspereaza pe adulti si ii pune in pericol pe cei de varsta ei sau mai mici decat ea. Nici mama sa, nici sistemul social si nici diverse persoane cu care intra in contact, nu par sa aiba un "antidot" pentru felul in care se poarta aceasta.
  Mi-a placut ca nu se fereste de la a fi incomod de privit atat emotional cat si prin duritatea unor scene, dar si faptul ca toata lumea are circumstante atenuante pentru actiunile lor, chiar si mama fetei, si asta pentru ca filmul prezinta consecintele, cauzele fiind lasate la analiza noastra.
  Partea memorabila a filmului se regaseste in prestatia exceptionala a Helenei Zengel, responsabila in mare parte pentru starile prin care treci in timpul vizionarii.
 • jonny17
  pe 16 Aprilie 2020 22:00
  Șocantă interpretarea fetei, e foarte credibilă dar totuși e un copil și copii nu ar trebui împinși în asemenea roluri de dragul artei adulților. Deci părerea mea e, Fick Dich Nora.
 • blackmore
  pe 01 Martie 2020 01:20
  Un film extraordinar , de departe cel mai bun din 2019.Cand vezi (cine vede) ce mizerii scot americanii in ziua de azi , si esti cinefil si nu decervelat nu ai cum sa nu te bucuri ca se mai fac si astfel de filme , cu toate ca filmul in sine nu iti aduce nicio bucurie.
 • 5100Kw
  pe 07 Ianuarie 2020 23:10
  Foarte bun, un film care nu se adreseaza oricui. Povestea este incredibila.
 • sabinalin
  pe 15 Decembrie 2019 13:11
  Traim intr-o lume cu probleme, asa a fost si asa va fi, pana si tarile considerate a fi cele mai avansate si mai civilizate au problemele lor greu de rezolvat, pana la urma “lumea este iadul fara puterea de a mai schimba ceva”, ce vina au copiii pentru ceea ce au facut adultii, vedem din ce in ce mai multe probleme in familii, in goana dupa “sfantul ban” promovata de capitalism copiii au ajuns pe ultimul plan, nimeni nu mai are timp pentru ei, li se pune tableta in mana si dificultatile par sa se fi rezolvat, nu e nici pe departe asa, copiii sunt primii care platesc pentru iresponsabilitatea adultilor, filmul de fata este un crunt semnal de alarma, e atat de dureros si nu lasa loc de speranta, bineinteles ca lumii nu-I place sa-I pui oglinda in fata, au fost trei spectatori in sala de cinema, e bine totusi ca se mai fac inca si astfel de filme, poate totusi ca se mai misca niste constiinte.
 • GabrielaSirbu
  pe 10 Decembrie 2019 13:15
  Trebuie sa vrei sa transmiti ceva ca sa ai curajul sa faci un asemenea film, iar ca spectator…trebuie sa fii sincer si sa incerci(destul de complicat) sa te intrebi si sa-ti dai raspunsuri…Il recomand mai ales parintilor care cred ca au acasa copii problema…Excelenta Helena Zengel a jucat fara cusur, jocul ei este comparabil cu cel al lui Joaquin Phoenix din Joker.
  Un film greu de digerat, dar eu zic sa incercati.