Comentarii Comentează
 • victor_homescu
  pe 25 Decembrie 2016 20:35
  In primul rand se constata un numar redus de persoane care au urmarit seria,cel putin din perspectiva parerilor exprimate pe site.- o opinie/2014 desi filmul este din 2010-2011.
  Spun film deoarece cele 22 de episoade,astfel cum sunt structurate in scenariu,intrun mod compact/concentrat,perfect continue ca si actiune,intriga precum si evolutia personajelor,ar reusi foarte bine sa fie privite precum un film cu o durata mai lunga,numai bun de urmarit in cateva zile,mai ales ca este unul bun spre foarte bun.
  Foarte putin SF - insa unul de calitate,in rest conspiratie,mister,actiune atent construita,suspans care fac filmul necesar de urmarit si de retinut in colectie.
  O astfel de serie trebuie adusa spre cunostinta producatorilor de profil autorizati,poate si sub forma acestor opinii/pareri- pentru punerea peliculei in format legal - la dispozitia cinefilului cumparator.Daca s-a gasit profitabil un dvd cu un film gen- Anabelle/49,99 ron nu vad cum - The Event- la un pret rezonabil,nu ar avea potential pentru achizitie.
  Poate mai multa sustinere fata de film ar fi de dorit pentru ca mesajul sa fie avut in vedere de catre srl- urile vizate/si/avizate.
 • liviuneagu
  pe 23 Februarie 2014 02:14
  Un serial captivant, plin de acțiune și mister. Merită urmărit.