Comentarii Comentează
 • Raluca87
  pe 07 Iulie 2018 21:11
  O alta ecaranizare a romanului Barbarei Cartland care mi-a placut si care merita vizionat.
 • Vegetarian
  pe 15 Iunie 2015 01:36
  Un film de aventuri cu spadasini
  Anglia anilor 1650. Chipeşul Lord Lucius Vyne îl ajută pe Regele Charles al II-lea să scape de trupele lui Cromwell în Franţa.

  Lucius devine haiducul Silver Blade, un fel de Robin Hood care îi urmăreşte fără milă pe adepţii corupţi ai lui Cromwell. Verişoara lui Lucius este o tânără frumoasă şi bogată, Lady Panthea Vyne, care este păcălită să se mărite cu afemeiatul Christian Drysdale. La câteva clipe după ceremonie, este eliberată din ghearele lui de către Silver Blade, care-l ucide pe Drysdale în duel.

  Panthea se îndrăgosteşte de tânărul fanfaron mascat. După moartea lui Cromwell, Charles al II-lea revine pe tron. Panthea e prezentată la curte de mătuşa ei, Lady Darlinghton. Frumuseţea ei face senzaţie încât amanta regelui, Contesa Castelmaine, devine nebună de gelozie. În complicitate cu dichisitul şi săracul Lord Rudolph, plănuieşte să-şi înlăture rivala. Fără ştirea regelui, Lucius este încă urmărit ca fiind împotriva lui.
  Panthea, treptat, îşi dă seama că haiducul şi vărul ei sunt una şi aceeaşi persoană.

  Barbara Cartland e Regina romanului de dragoste, marea doamnă a iubirii pure. Cele 400 de romane au fost traduse în peste 25 de limbi şi editate în peste 500 de milioane de copii în toată lumea.

  Acest film este reluat periodic si difuzat online la National tv . A fost in 15 iunie 2015 .
  Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..
 • Iulidesprefilme
  pe 19 Decembrie 2012 22:58
  O pleiadă de actori englezi din două generaţii farmecă ochiul cinefilului...