Comentarii Comentează
 • clauditz
  pe 08 Februarie 2021 01:02
  Trebuie sa fii tare sa poți vedea filmul - sânge, oameni despicati, înjunghiați, operații medicale,... Am dat nota 6 doar pt ca e prea mult, e prea dramatic, pare un documentar despre ororile unui război din perspectiva unui medic voluntar. Povestea de dragoste din fundal reușește sa te mai scoată din starea de deprimare creată de film. Însă, per total, ce aduce acest film? O frantura de istorie, drama și dezgust. Nu este un film care sa te binedispună.
 • Carcotas
  pe 29 Noiembrie 2020 20:32
  Poveste incalcita,filmari fortate,actori prea mari pentru rolurile pmite. Daca-l vezi cap-coada...felicitari !
 • jantudorel
  pe 15 Decembrie 2018 20:52
  Al doilea film (după The Sixth Sense) pe care l-am revăzut imediat după ce l-am terminat de vizionat prima dată.
 • elianna
  pe 20 Iulie 2018 22:24
  Este un film profund pentru care iti trebuie o anumita stare de spirit, ca sa-l simti si sa te atinga. Pe fondul razboiului din Africa (redat atat de realist, aproape ca un documentar) se desfasora povestea de dragoste dintre sefa organizatiei umanitare si medicul chirurg. Razboiul din jur, infricosatoarea realitate face sentimentele autentice sau sunt doar un mijloc de supravietuire si ei se agata unul de altul? Raspunsul nu-l cunosc nici ei si dragostea lor chinuita si chinuitoare devine imposibila.
  Este un film rascolitor. Situatia din Africa nu e cosmetizata deloc, asteptati-va la scene ravasitoare, cu sali de operatii improvizate in corturi, oameni cu rani singerinde, copii mutilati, suferinta si teroare. Actiunea filmului se petrece lent, trebuie sa ai rabdare. E un film despre stari si sentimente, despre alegeri si valori, despre ce e important pentru tine si pentru ceilalti, despre umanitate.
 • Spinner
  pe 23 Septembrie 2017 05:46
  N-ai cum sa spui despre Javier sau Charlize ca joaca prost. Charlize n-are roluri proaste in niciunul din filmele in care a jucat. Bine aici tine foarte mult de cultura unora. Consider ca aici Charlize Theron de origine africana a facut rolul vietii ei, a renuntat la figura carismatica si a jucat pana la final tot ce se putea juca. Javier Bardem n-are termen de comparatie fiind in viziunea mea unul dintre cei mai buni actori de pe planeta in acest moment. Filmul te atinge, te face sa zambesti, sa fii trist, sa fii furios, exuberant, practic te trece prin toate starile. Iar aia pe Imdb habar n-au sa coteze filmele bine realizate. Parol!
 • Seasport
  pe 17 Septembrie 2017 19:38
  Mizerie de film???tare mai esti prost ma ghita, tu ar trebui sa te uiti la desene animate ca alea sunt de tine sau filmele cu caricaturi.ai de capul tau
 • aiuritul99
  pe 06 Septembrie 2017 20:33
  Eu unul am vazut filmul si consider ca este foarte bun.