Comentarii Comentează
 • dan.apostol
  pe 18 Noiembrie 2014 22:21
  Singuratatea alergatorului..., Gustul mierii., Viatza sportiva, Priveste inapoi cu manie, Simbata noaptea –duminica dimineatza, Billy mincinosul, Camera in forma de L....Tony Richardson, Rita Tuhingam, Arthur Sillitoe,....totzi fac parte dintr-un curent britanic de film:"furiosii". Toate sunt "DE VAZUT"
 • Cretzulynne
  pe 30 Martie 2014 15:37
  ecranizare dupa povestea omonima de Alan Sillitoe

  Povestea pe care se bazeaza filmul, ca si scenariul, ambele au fost scrise de Alan Sillitoe
 • cosmin_kedii
  pe 25 August 2013 09:13
  O critică acidă foarte realistă a societății engleze din anii '60. Tom Courtenay umple ecranul în rolul sau de rebel
 • Vegetarian
  pe 15 Februarie 2012 10:37
  Filmu asta poate fi adaugat si in lista : Copii Adolecenti / te - probleme solutii = furturi din locuinte , case de corectie etc .
 • iondindeal
  pe 08 Iunie 2010 18:40
  Capodopera nu stiu daca e, dar foarte bun cu siguranta ,un film interesant zic eu, bine jucat cu cateva momente memorabile , merita vazut .
 • Dragomara
  pe 17 Mai 2009 14:41
  ... sau mai exact sigurătatea celui fidel principiilor sale morale. Cred că nu mi-a plăcut Colin Smith pentru că a ales să nu se depăşească pe sine însuşi pentru a nu da satisfacţie celor care aveau îndreptăţită încredere în el. "nimeni nu-mi poate spune ce să fac" nu cred că-şi are rostul când ştii că poţi mai mult. Oricum, îi respect şi admir alegerea, nu ar trebui să fim constrânşi să demonstrăm nimic, însă cred că ar fi fost mai uşor pentru el dacă ar fi colaborat, trebuie să profiţi de şansă când ţi se oferă, nu toţi avem acest privilegiu.