Comentarii Comentează
 • Domolul
  pe 27 August 2020 22:27
  ce să mai zic și eu? Parcă a luat omu un subiect din filosofie și l-a explicat. Nu e rău! Uite material pentru curs . Dacă ar face așa toți universitarii ( desi parca acolo era vorba despre liceeni) eu cred că ar fi excelent, toți ar înțelege. Bine, după aia ar veni iar fițele studențești de acum : stai că eu acum sunt cu dragostea, nu am timp să vin la cursuri, nu am timp să văd filmele tale. A, discrepanță mare între interesul cursanților, fie ei elevi/studenți, la curs ,se pun întrebări, se discută. În realitate, pe elevi îi interesează doar ce este legat de jocuri pc și de faptul că ei au o gagica.
 • user-5b92c3b7b0de9
  pe 07 Septembrie 2018 21:30
  Probabil cel mai bun film văzut de mine în 21 de ani
 • Kuhaylan
  pe 16 Noiembrie 2016 18:18
  .......................................................
 • Sorin87
  pe 04 August 2015 22:23
  Un film interesant din care se poate invata multe lucruri
 • Mihai_Moise
  pe 18 Martie 2015 14:00
  Pacat de idee...pacat pentru inceput!
  Modelul clasic despre cum poate fi facuta harcea-parcea o idee absolut originala si atat de ofertanta!!!
  Asadar...un scenariu facut ferfenita, fara prea multa coerenta, cu parti ilogice, cu personaje necredibile, cu efecte la limita...ce sa mai dezbat, un fiasco!!!
  Poate din aceasta cauza filmele de arta sunt atat de apreciate: poti transmite atat de mult atunci cand regizorul si scenaristii stiu ce sa puna in scena!
  Marele regret este ca filmul putea deveni o borna de referinta in materie de creatii cu profunzime... ... ...
 • florin2014
  pe 09 Ianuarie 2015 22:00
  Mie mi-a placut de la cap la coada, are logica si coerenta. Sunt convins ca nu este pe gustul multora, dar, daca-ti doresti sa vezi altceva, poti urmari acest film. Si nu are legatura cu... apocalipsa, decat ca pretext, este vorba de oameni diferiti si de sentimente umane.
 • nelloti
  pe 29 Decembrie 2014 17:41
  Pe imdb filmul asta apare cu numele de " After the Dark" (2013).
 • cris331
  pe 22 Iulie 2014 16:04
  O versiune "low budget" al lui "2012" despre cam ce ar fi in stare omul indiferent de ce IQ are, ptr un loc in "arca lui Noe" sau mai bine spus buncar anti-atomic in caz ca omenirea apasa pe butonul rosu si declanseaza un razboi nuclear, un sfarsit al lumii.
  Initial filmul s-a numit "After the Dark" dar au schimbat denumirea in "The Philosophers". Vechiul titlu era exact ca nuca-n-perete .
  Trailerul e bine facut si te pacaleste urgent, actiune la greu nu are filmul si nici nu e unul de vazut sambata cu familia ca sigur or sa se plictiseasca unii ,dar de o marti seara inainte de culcare merge.
 • xerses
  pe 10 Aprilie 2014 22:24
  Inedit prin scenariu,filmul a reusit sa-mi capteze si sa-mi mentina atentia treaza pana la sfarsit.
 • dido
  pe 23 Martie 2014 18:41
  Mi-a placut filmul,mi-a placut sa exersez si eu alaturi de protagonisti,sa-mi inchipui cum ar fi...desi ma indoiesc teribil ca ar fi posibila o cat de mica sansa sa fie prin vecinatate asa un buncar...Interesanta ideea filmului,o binevenita variatiune in peisajul ultimilor filme vazute de mine!Recomand!
 • makomomo
  pe 23 Martie 2014 02:00
  In primul rand sa nu va asteptati la un film de actiune sau gen armaghedon,nu :) Substratul acestui film o spune clar titlul...Filozofii...daca vedeti trailerul s-ar putea sa va pacaliti...si eu am cazut in plasa, ma asteptam la "save de human race and the planet" dar a fost "save your soul and light your mind...

  Nu voi dezvalui subiectul filmului pt ca nu ar avea rost,eu l-am vazut fara sa stiu despre ce este vorba si chiar asa trebuie vazut.Spun doar ca filmul nu este pt oricine, amatorii de efecte si filme de actiune s-ar putea sa fie dezamagiti.Este un film psihologico-filozofic si indeamna spectatorul la o plimbare transcedentala prin varianta unei asa-zise apocalipse imaginare in 3 scenarii cu diferite end-uri...atat pe plan filozofal cat si real(vezi sfarsitul care transpune in cele 3 "repetari" ale lui Zimit, tot filmul...) O usoara poveste de dragoste si o concluzie ca nu intotdeauna mintile luminate trebuie sa aleaga tot pe cei de genul lor doar de dragul acestui lucru; atunci cand apare dragostea,sentimentele sunt diferite si alegem dupa cum ne dicteaza inima si nu mintea, indiferent cat de genii suntem.Vezi "raportul" dintre Petra+James=love/Petra+Zimit=genius.Cine castiga?

  Practic, ideea este urmatoarea...toti avem un rost in viata si suntem importanti, fie ca suntem politicieni,doctori,tamplari,ingineri,cantareti sau cofetari iar uneori pot castiga chiar cei care par ca nu au ce oferi prin limitarea lor sociala si intelectuala.Omul isi judeca aproapele superficial si incomplet, la prima vedere, fara a analiza in ansamblu.Ce alegem intre un doctor si un cofetar?Doctorul,logic nu?Intre un poet si un inginer? Inginerul,nu?Ei bine...poate ca nu e asa :)
 • Maxwell75
  pe 03 Martie 2014 22:47
  O adevarata pierdere de timp , slab rau filmul . Apocalipsa nucleara dupa mintea unor studenti visatori .
 • camichu
  pe 29 Noiembrie 2013 22:13
  in sfarsit un film...care imi capteaza atentia de la titlu, dar sper sa nu fie doar atat
 • natty96
  pe 11 Iunie 2013 21:13
  cand v-a apare?rffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff