Comentarii Comentează
 • bainca
  pe 23 Ianuarie 2020 14:03
  Tocmai am vazut si acest film .Din start spun ca nu este deloc comedie romantica dar deloc nici un strop de romantism nu are , inca speram ca se va intampla ceva intre ei la final dar nu a fost asa , nu stiu unde vede unii comedia romantica cand nici un amarat de sarut nu a fost .A avut decat niste replici amuzante unele nu toate , mai mult o drama atat dupa parerea mea despre viata unui scenarist .Inafara de minusurile astea povestea a fost foarte interesanta , un film bun educativ , idee originala mai ales ca nu am mai vazut asa ceva inainte ,nu l-as revedea dar nu a fost un film prost , interesanta si actiunea dar categoria incadrata este gresita .Nu este comedie romantica cu accentul pe romantic mai ales care nu a avut deloc , eu l-as incadra in drama cu accente comedice atat , actorii buni nu ai ce spune , daca te intereseaza ideea filmului , povestea si acest tip de actiune ar putea sa iti placa fara probleme , mie mi-a placut oarecum din cauza unicului , dar pentru ce-i ce se asteapta la romantism nu vor vedea acest lucru ca si mine daca de asta alege sa il vada , in ziua de azi oricum toti sunt centrati mai mult pe drama si mai putin pe alte accente .Deci per total ii dau un 7 pentru idee, poveste si actori si minus pentru lipsa de romantism
 • Aishor
  pe 24 Martie 2019 22:16
  In primul rând, nu-mi place Marisa Tomei. Degeaba spun unii ca ramane mereu tanara, mie mi se pare expirata. Apoi, filmul mi s-a parut plictisitor, chit ca Hugh e unul dintre preferații mei. Nu am vizionat mai mult de 20 de minute din film. Pentru ca nu am putut. Poate data viitoare sa am mai multa rabdare si dispozitie. Nu voi da nicio nota deocamdata.
 • Dragos.87
  pe 08 Aprilie 2017 19:12
  Mi-a placut foarte mult filmul asta datorita subiectului atractiv despre literatura,scoala si mai ales relatia profesor-student.Farmecul lui Hugh Grant este senzational ca in toate filmele lui.Filmul este unul relaxant si pe alocuri are si faze amuzante care te bine dispun garantat.Il recomand cu mare drag!
 • marta.b
  pe 25 Iulie 2015 23:03
  Mie mi-a placut aceasta comedie, iar Hugh nu m-a dezamagit nici de data asta. Cu stilul lui dezarmant de... autentic, isi pune amprenta personalitatii asupra oricarui rol, dandu-i un farmec aparte. Am retinut replica:
  "Egoismul trebuie mereu iertat pentru ca n-are vindecare."
 • emy_sinaia
  pe 26 Mai 2015 23:38
  Un film placut cu un usor umor englezesc care se regaseste in multe faze in timpul filmului si datorita personajului principal.
 • InvisibleTouch
  pe 21 Aprilie 2015 22:11
  Cred ca finalul putea fi putin mai specific...s-a terminat cam brusc ! In rest placut si pe alocuri amuzant...
 • mesersmith
  pe 20 Aprilie 2015 18:35
  Usor, dragut, naiv.
  Nu pot sa cred, site-ul asta inca mai cere minim 50 de caractere pentru un comentariu? Pffff!!!
 • Krystyne
  pe 06 Aprilie 2015 20:25
  Pentru mine, acest film e unul bunicel. Hugh Grant pare sa imbatraneasca doar la propriu, dar, la figurat, are acelasi farmec.
  Mi-au placut mul sfaturile lui despre scenaristica.
  E doar un film placut, insa nu extraordinar.
  Nu toate filmele pot fi extraordinare, mai avem nevoie si de filme doar placute, simple. Filme light. Oricum, recomand filmul pt relaxare.
 • tedy_jackson_dennis
  pe 27 Martie 2015 10:05
  Un film frumos :) , placut o iedee originala :) bravo lor
 • cosmin742000
  pe 21 Martie 2015 08:26
  O comedie romantica plina de clisee , pe care am tras-o datorita prezentei Marisei Tomei
 • mihaelatb
  pe 07 Martie 2015 10:26
  Saracia scenariilor in cetatea filmului este deja obositoare. S-a vazut si la Oscar cand mai mult de jumatate din filme aveau teme biografice. Inventivitatea, inovatia...s-au pierdut asa ca, avem un fel de Playing for Keeps, dar mutat de data asta in domeniul scrisului. Obsesiva intoarcere in orasele mici- a americanilor- apare si aici. Caci in orasele mici sunt relatiile stabile, viata de familie este viata de familie, bla , bla, bla.
  Daca nu l-as fi vazut si in Notting Hill, Love Actually si mai ales in Cloud Atlas, as fi zis ca atat poate Hugh Grant, dar asa... Scenariul este partea cea mai slaba a filmuilui. Ce face personajul in restul timpului? are curs o data pe saptamana. Prezentarea orasului este data de numarul umbrelelor cumparate, etc. Nici celelalte personaje nu sunt mai bine conturate.
  Un film slab, cu un Hugh Grand obosit si imbatranit, cu o Marisa Tomei- pe care eu nu o prea agreez- care nu are notiunea varstei, aplicand in roluri aceeasi postura de tinerica de pe vremea lui My Cousin Vinny .
 • xerses
  pe 04 Martie 2015 18:44
  Si de data aceasta am fost cucerita de jocul lui Hugh Grant.
 • XShadowX
  pe 13 Februarie 2015 23:06
  Un film usor , placut , amuzant cu o distributie pe masura . Hugh Grant cum il stim cu totii si o Marisa Tomei care nu vrea sa imbatraneasca , nu isi arata varsta deloc ci doar talentul si frumusetea naturala . Acest film face multe referinte la alte filme insa ideea e originala si filmul e facut pentru toata lumea mai ales pentru cei cu o imaginatie bogata , poate pentru scriitori ;) . Recomand cu caldura acest film tuturor .