Comentarii Comentează
 • m1100
  pe 31 August 2016 00:05
  Barbati prosti in padure...uau! Si am fost de acord sa-l vad pentru ca da.
  N-am avut ce face.
 • Bayard
  pe 28 Noiembrie 2014 03:33
  Nu am putut sa urmaresc mai mult de 30 de minute.... l-am inchis si sters definitiv. Nu stiu, e perfect posibil sa continue mai bine ulterior. Si Hangover la inceput este foarte plictisitor si pe urma incepe nebunia. Problema cu The Stag este ca personajele sunt extraordinar de enervante, toti actorii aia secundari par foarte slabi... am abandonat. Nu-l pot recomanda.
 • Asil
  pe 14 Noiembrie 2014 14:17
  Dacianus, daca te deranjeaza cuvantul "Misto", e ok, nu zic nu la ce ai spus, dar, ar trebui sa te deranjeze si cuvantul "dealtfel" scris de tine. Se scrie " de altfel ".
 • Filmofilul
  pe 10 Noiembrie 2014 12:59
  Filmul asta e destul de slab. M-am dus cu asteptari mari: comedie europeana, deci nu e atat de idioata ca una americana. Ei bine, a fost. Personaje caricaturale, puse grosolan in scena, ca sa se prinda tot prostu', glume de clasa a IV-a, nimic subtil, scenete melodramatice jucate prost... Niciun personaj nu m-a facut sa relationez cu el sau sa-mi pese macar un pic. Niste idioti corporatisti efeminati de birou, pusi in antiteza cu alt idiot "masculin", care intr-un final preiau unii de la altii "ce le lipseste" si toata lumea se pupa si e o mare familie. Irlandeza.

  Slab si gay, prefer o comedie idioata americana care nu incearca sa fie mai mult decat este, decat acestei obosenii.
 • Dacianus
  pe 06 Noiembrie 2014 10:14
  Cine a tradus filmul asta? "Misto" e o expresie alogena de cartier, neacceptata de dictionarul limbii romane. Dealtfel, din fericire, nici nu e raspandita in toata tara, ci doar in sud. Ar trebui sa organizam urgent o miscare de rezistenta contra ei,sa nu ne trezim ca devine acceptabila peste tot. Propun ca o varianta cu sonoritate mai nationala, in locul ei, ardelenescul : "fain"/"faini".
 • lili_mi
  pe 16 Octombrie 2014 10:24
  O comedie usoara, spumoasa, romantic, buna pentru fete, dar si cu "golaneala" simpatica a la Hangover, in varianta europeana, pentru barbati.
 • xerses
  pe 22 Septembrie 2014 15:08
  Doamne, ce de traznai in filmul asta! M-a amuzat caci mi s-a parut ca o gura de aer proaspat dupa ce am "inhalat" multe alte filme pe scenarii asemanatoare, dar foarte lipsite de originalitate.