Comentarii Comentează
 • Dragos.87
  pe 11 Martie 2018 19:05
  Un film foarte reusit!O drama crunta din timpul celui de-al doilea razboi mondial care descrie perfect realitatea dura.Filmul are o atmosfera foarte captivanta cu multe momente tensionate dar si emotionante.De vazut obligatoriu!
 • andystarx
  pe 07 Decembrie 2017 20:41
  Un film bunicel despre poate cel mai sensibil subiect din intreaga istorie a omenirii :razboaiele mondiale ,am mai vazut filme despre subiect,destul de multe,insa nu pot sa zic ca exceleaza la vreun capitol,si seamana doar pe alocuri cu Lista lui Schindler ! Oricum merita o vizionare !
 • serban_ionescu
  pe 29 Noiembrie 2017 19:46
  Un film inspirat dintr-un fapt real petrecut in timpul ocupatiei Poloniei de catre trupele germane naziste, ceea ce ridica intrucatva valoarea lui numai ca si document istoric, desi nu se ridica la valoarea generala a multor alte filme cu aceeasi tematica a evenimentelor dramatice de gen asemanator petrecute tot in timpul celui de al-2-lea Razboi Mondial.
  De remarcat totusi buna interpretare a actritei Jessica Chastain in rolul principal al Antoninei Zabinski, ca fiind de departe unica interpretare actoriceasca a acestui film care merita mentionata, in antiteza cu celelalte interpretari ale celorlalte roluri care consider ca au lasat de dorit.
  O alta remarca pe care o fac este aceea ca subiectul acestui film chiar daca inspirat din fapte reale, s-ar fi putut preta la o mult mai buna prelucrare scenaristico-regizorala inclusiv prin introducerea artistica de mai mult suspans in derularea actiunii cat si printr-o mai buna evidentiere a unor trairi psihologice mai intense in anumite momente-limita ale actiunii, nu numai in scena relativ de inceput, in care Antonina (Jessica Chastain) interpreteaza cu o destul de mare incarcatura psihologica scena resuscitarii puiului de elefant abia nascut.
  Prin urmare acord o nota de aproximativ 6,6-poate chiar 6,7 acestui film, chiar daca este inspirat dintr'un eveniment real petrecut si 7 stele, dar cu minus.
 • demmonika
  pe 25 August 2017 10:54
  In film e vorba despre o gradina zoologica in cel de-al doilea razboi mondial in Polonia,despre cum animalele dar in principal oamenii sunt ucisi ca pe niste animale,cum cei care sunt proprietarii gradinii incearca sa salveze atat animalele dar si cat mai multi oameni tinundu-i ascunsi de autoritati exact ca pe niste animale ca si :"A human zoo".Celor care le place sa vizioneze filme despre holocaust vor gasi imagini ca la acea vreme.Filmul este inspirat din viata reala,persoanele eu existat in realitate.De fapt toata povestea filmului se pare ca este transpusa din realitatea celui de-al doilea razboi mondial.
 • mihai_chindris
  pe 20 Iulie 2017 12:05
  Un film biografic marcant, cu un mare impact emotional. Recomand!
 • razvanniculescu56_gmail_com
  pe 14 Iulie 2017 21:28
  Sa nu exageram totusi. E un film bun, atat. Extraordinar de bun, de exceptie si cum mai vrem sa-i spunem e Lista lui Schindler.
 • popa_alina_livia
  pe 07 Iulie 2017 21:56
  Un film extraordinar . Le intrece pe toate din toate punctele de vedere!
 • raluca_simona_geambasu
  pe 27 Iunie 2017 13:01
  Un film extraordinar de bun care intradevar merita vazut .
 • stricted
  pe 27 Iunie 2017 01:02
  Un film de exceptie care te tine cu sufletul la gura dar cu final la fel de tulburator si emotionant .
 • xerses
  pe 22 Iunie 2017 21:46
  Cand am inceput filmul, nu m-am gandit ca va fi ceva gen Lista lui Schindler.Sunt ceva simiaritati de poveste, dar nu este chiar aceeasi emotie pe care sa o fi trait odata cu vizionarea filmului amintit.