Filmul arată cit de rele ,frustrate și muiste sunt femeile ....și faptul ca au avantaje (care le convine, nu mai vor egalitate) .
Dacă instanta ia dat ..,cum era și normal dreptul omului sa își viziteze copilul ....de ce curva muistă nu la lăsat pe om sa își ia copilul ....ca este și al lui , este NORMAL SI FIRESC ....la adus pe om în stare sa comita crimă.....
Băieți aveți mare grijă cu ce curve, rele și răzbunătoare faceți copii...pentru ca acest film este o lecție. Asa este cind ești băiat bun și lași de la tine sa fie bine....curva profită și îți ia TOT...
Chiar și bolnav copilul trebuie sa stea la tata dacă era dreptul lui .
Nu poți sa iei dreptul cuiva sa își vadă copilul....
Din ce am dedus femeia a fost adulter și tot ea cu coada pe sus Aurel era contabilul ei ....proastă sa dat și de gol ca a avut relații extraconjugale..
Sincer eu îl compătimesc pe săracul om...
La lăsat GOL ....cum te simți ca om cind tirfa cu care ai făcut un copil sta în casa pentru care ai plătit și muncit cu amantul și copilul tău...
Nu te lasă să vezi copilul de ziua lui... avea și tatăl 1 saptamina cu copilul și NU îl lasă ....
Asa arată ,se poartă și acționează un om distrus care nu mai are nimic de pierdut.
Devine un criminal din cauza unei curve.
user-66392a3980ead
pe 13 Iulie 2024 08:00
Lumea Ar Trebuii Să - Și Vadă De Propria Viață, Familie, Casă !
Nu Să Poarte Altora Și Altora De Grijă Ani La Rând, Spunând Cuvintele: Lumea Nu Mai Muncește, Păi Cum Știe Sa Poarte De Grijă Unii Și Unele La Alții Și Altele, Atunci Ăia Și Alea Care Știu Să Poarte De Grijă Lumea Nu Mai Muncește La Adresa Altora, Și Alteia, Să Sufere Naibii, Păi Da Ce Naiba Să Faci.
Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
AdriAdrianna98
pe 13 Septembrie 2021 10:31
un film excepțional despre drama divorțului, a luptei pentru custodie și a tuturor frustrărilor care vin o dată cu cele două.
Niște interpretări remarcabile ale tuturor actorilor. Nu m-am prins dacă tatăl se presupune că e un fătălău dar Pavlu nu poate ieși din sfera de duritate nici în astfel de rol, sau chiar așa a fost închipuit personajul, dar chiar dacă îmi place foarte mult de Pavlu și consider că a făcut un rol foarte bun, parcă aș fi văzut totuși pe altcineva în rol. Cineva mai cu mutră „de fraier” de la care ar fi fost mai neașteptate și șocante astfel de porniri.
blackmore
pe 28 Februarie 2020 15:36
Un film foarte realist despre familia "traditionala "din Romania.Homofobilor sigur nu le pica bine acest film.
Horatiucrisan
pe 05 Iunie 2019 12:57
Un film realist care demonstrează unde poate duce neînțelegerea în familie, orgoliile fara margini. De vizionat.
NuGaseamNumeLiber
pe 22 Iunie 2018 06:40
Un subiect interesant s-a transformat într-un film exagerat, prostesc. Cine reacționează așa de frica Poliției Locale? să fim serioși... Ce infracțiune comisese tipul ăla? În plus, cum naiba și-a spart arcada sărind de la 2 metri?:)))
Licurici75
pe 10 Martie 2017 14:20
Povestea filmului sta asa:
Un nebun paranoic si o curva cu caracter infect se intalnesc si se iubesc. Din naiva si iresponsabila lor dragoste se naste un nevinovat copil care ii cam aduce cu picioarele pe pamant in lumea reala a responsabilitatilor. Ea buricul pamantului, nu-i prea place noua lume, se supara si divorteaza. aciuindu-se langa coama unui leutz mai batran mai copt la chelie si mai docil. El nebunul paranoic care se viseaza in continuare familist convins isi cere rodul iubirii lor. Adica acel copil mult mai matur decat amandoi. Filmul cuprinde in mare parte scene de "harjoneala copilareasca" a celor doi ex-iubiti care nici dupa 5 ani nu dau dovada de maturitate in fata copilului.
Filmul prezinta un tipar de familie democrata, des intalnit acum in Romania post revolutionara .
Fratilor nu spune nimeni sa nu va iubiti dar mai si protejativa. Prostia se inmulteste repde. Stati impreuna pe oua, cam 3-4 ani, in conditii grele de chirie si apoi daca inca va mai intelegeti cat de cat, hotarati-va sa faceti plozi. Ei saracii nu au nici o vina ca voi nu sunteti facuti unul pentru celalalt.
natalia_castego
pe 29 Aprilie 2016 11:19
Sa zicem ca este un film foarte real, in sensul ca asa ceva se intampla si in realitate, dar filmul este mai mult, mister, nu comedie sau drama.Contine un dialog stilu' romanului. In engleza, poate nu ar fi sunat asa rau. Sorry pentru cu-i i-a placut filmu'.
rosix
pe 05 Octombrie 2014 23:36
Film patetic, exagerat in zona de violenta domesteca grobiana, specific romaneasca. Intentionat sau nu, regizorul calca exagerat de mult pedala pe scenele de violenta. Filmul nu este lipsit de realism, dar exagerarea scenelor de violenta nu contribuie la film... din contra, dezechilibreaza personajele si contrariaza pe cei care vizioneaza filmul.
Film cu psihopati, cu scene expresive de Casa de nebuni, nerecomandat minorilor.
E un film din ciclul: "Daca nu ma iubiti, va foot muma-n cour la toti, bai, lampagiilor, va tai pe loc aici... Fac moarte de om".
Film tembel, despre tot ce e mai josnic in specia melteana romaneasca. Au si alte popoare violenta lor, dar la romani e impleticire de patetic cu grotesc.
crinageo
pe 01 Octombrie 2014 03:25
destul de violent si limbajul mult prea vulgar pentru gustul meu.cred ca s-a punctat prea mult pe aspectul asta!
personal, nu mi-a placut! nu mi-a transmis nimic. Doar violenta! Aia o primesc si daca urmaresc stirile de la ora cinci.
nici nu vreau sa ii dau nota! vad ca a luat o gramada de premii, dar as vrea sa verific sa vad cu cine a fost in competitie. Mi se pare supraevaluat la 7,5. pe imdb.
cosmin222
pe 18 August 2014 12:55
Fucked up movie...but.. SOOOO GOOOOOD! Pavlu a fost maxim.
Pantaleon
pe 07 Februarie 2014 19:26
Un film al carui inceput nu anunta nicidecum furtuna ce avea sa vina. O prestatie actoriceasca de zile mari a lui Serban Pavlu, o drama specific romaneasca, dura si memorabila, mai ales pentru cei care se afla sau se pot afla candva in situatia eroului nostru. Nu-mi faceam mari iluzii in legatura cu finalul, taiat in carne vie, decupat aiurea, lasat in coada de peste.... specific romanesc, dar prea putin important in comparatie cu intensitatea emotionala pe care o transmit ultimele doua treimi ale filmului. Mi-a adus aminte oarecum de Aurora lui Cristi Puiu, dar, desi acolo avem de-a face cu un psihopat, in adevaratul sens al cuvantului, personajul lui Pavlu nu este nicidecum un psihopat, ci un tata disperat, care vrea doar un singur lucru : sa faca parte din viata fetitei lui. Da, iata ca se fac si filme romanesti bune, ba chiar mai bune decat unele premiate la Berlin, umflate pe nedrept si care nu reusesc sa transmita atata emotie.
Ciure-DARIUS
pe 29 Ianuarie 2014 15:31
Cine vrea sa il vada online.
http://www.youtube.com/watch?v=a5OYLEP9d7E
adrianstoica17
pe 28 Iulie 2013 01:49
Un film care ne arata cruda realitate din foarte multe famili de pe meleagurile noastre
zzzzzzz
pe 01 Mai 2013 03:26
da cica final la interpretarea fiecaruia chesti tresti..mai interesant. bleah..oricum la cat de urat s-a comportat ex sotia cu el cu siguranta il denunta,tribunal etc..-un film dragut ...dar parca totusi imi pare rau putin rau ca l-am vizionat.
AndreBlack
pe 01 Aprilie 2013 18:07
Un film foarte bun . Pentru mine filmul nu a fost asa o mare drama , a fost mai multa comedie . Se pot face si filme romanesti chiar foarte bune ce merita atentie . Clar isi merita premiiile Gopo .
xerses
pe 31 Martie 2013 14:20
Dupa primele 12 minute am oprit vizionarea filmului.La o noua revenire, am vazut filmul cap- coada si nu mi-a parut rau.
defav
pe 07 Martie 2013 21:08
Bun , o drama "de familie" ce reda o alienare tipic damboviteana, pliata pe iresponsabilitate si imaturitate .Pacat ca finalul n-a fost la inaltime, caci putea fi un film f. bun .
zdraveius
pe 18 Februarie 2013 18:12
Povesti de viata care pot fi intalnite in mai toate familiile divortate, care impart custodia copilului minor. Un film bunicel.
Ce nu inteleg este cum ajunge Marius, la final, de pe Carol, Mosilor Vechi, Armeneasca la farmacia de pe Ion Mihalache, colt cu Panait Istrati (Piata Domeni). A alergat pana acolo?
Ghemot
pe 29 Octombrie 2012 22:50
Ideea filmului este, din pacate, reala zilelor noastre (as zice), dar filmul per total este foarte reusit. Din punctul meu de vedere reuseste sa transmita drama familiilor actuale, in care persista neintelegerea.
Gloria
pe 27 Septembrie 2012 16:10
În drama cu accente de thriller Toată lumea din familia noastră, spectatorul este luat de mână în labirintul claustrant al casei familiei, şi transformat într-un membru al ei, martor neputincios al destrămării unor relaţii. Nu mai suntem spectatorii impasibili, de partea cealaltă a ecranului, ci suntem trași în mijlocul unui vârtej de stări.
Cadrele foarte strânse din scenele de interior şi spaţiul încărcat de tensiune până la sufocare ne fac până la urmă pe noi înşine prizonieri, deşi încă nu suntem în nicio tabără. Marius (jucat într-un crescendo de stări de către Şerban Pavlu) merită să meargă cu fetiţa lui la mare; pe de altă parte, şi fostei lui soţii (jucate de Mihaela Sîrbu) îi dăm parţial dreptate. Perspectiva filmului, cea a tatălui care îşi pierde fiica în urma divorţului, e una care surprinde, până la urmă publicul feminin va aunge să empatizeze cu protagonistul, în pofida gesturilor sale aflate la limita raţionalului.
cosmin742000
pe 24 Septembrie 2012 15:26
Un film de un realism inspaimantator care reflecta exact situatia in care sunt prea multe familii din Romania.Pe vremea comunistilor eu nu zic ca era bine , dar era in tot cazul muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai bine si din acest punct de vedere. Pe atunci toata lumea muncea , venea obosita de la servici si nu mai avea energie pentru certuri in familie , plus ca pe atunci exista si respect ( cei tineri sa se uite in dictionar sa vada ce inseamna asta)
psihologu
pe 19 Septembrie 2012 10:14
Radu Jude expune publicul, sub anestezia unei comedii amarui, la un portret de tata, ex-sot si barbat oribil. Cand anestezicul isi pierde efectul, regizorul si portretul lui se blocheaza.
De la cel mai premiat scurtmetraj romanesc din istorie – Lampa cu caciula din 2007 – Radu Jude a facut saltul catre lungmetraj cu Cea mai fericita fata din lume, un titlu pe care l-a regizat si coscris. Rezultatul a fost modest spre slab, in primul rand din cauza unei povesti fara greutate, labartate sforaitor pe durata a 90 de minute. Toata lumea din familia noastra debuteaza cu un cadru in care personajul principal bea, bea, bea… dintr-o sticla de apa plata. Trimiterea la propria sa creatie anterioara se dovedeste insa de bun augur pentru ca aici Radu Jude si Cristina Sabau reusesc o naratiune care, in ciuda catorva momente neverosimile, are miez si tine spectatorul in priza.
Proiectat minimalist - majoritatea actiunii se desfasoara in 3 incaperi ale unui apartament, fara coloana sonora si cu o singura camera de filmat care se plimba de la un personaj la altul, Toata lumea din familia noastra contrariaza privitorul cu stilul agitat si dialogurile bombastice.
In primul sfert de ora, asistand la conversatiile tata-fiu dintre dl. Vizureanu (Alexandru Arsinel) si Marius (Serban Pavlu), domna Vizureanu (Stela Popescu) trage o concluzie: "Amandoi vorbiti ca din carti". Doamna Vizureanu, va dau perfecta dreptate! Cu chiu cu vai Marius face rost de la tatal sau de cheile unei masini cu care merge sa-si colecteze (da, acesta e verbul corect!) fiica. Interpreta micutei Sofia uita din cand in cand sa vorbeasca cu interlocutorul si trage cu ochiul catre camera de filmat.
Ajuns acasa la fosta sotie Marius ii intalneste pe Aurel (Gabriel Spahiu), noul partener al femeii, si pe mama soacra poreclita dragalas Bursucu' (Tamara Buciuceanu). Otilia (Mihaela Sarbu) apare cu intarziere. Urmeaza cateva evenimente-puseuri in care scenaristii nu renunta la suculenta verbala neoasa (replici gen “gura bate curul”) care prinde la publicul spectator, dar nu rezolva cateva nonreactii ale personajelor ce devin dificil de inghitit. Ce copil sta cuminte si ascultator pe genunchii tatalui cand isi vede mama legata fedeles? Ce bunica si mama accepta spasita o desfasurare atat de halucinanta de fapte? Sa presupunem totusi ca loviturile aplicate, politele platite, vorbele grele spuse si gesturile disperate contureaza un antierou in nuante din ce in ce mai apasatoare si veridice. Iar apoi? Apoi, cu toate personajele puse pe "mute" si ramas fara haina aparentei comice, Jude simuleaza un final pentru a-si proteja spectatorul. Ar fi putut face mult mai mult.
Xsky
pe 16 Septembrie 2012 14:19
Siti cumva de unde il pot lua si de pe internet ? L-am vazut pe HBO...dar vroiam sa-l scot pentru familie :D
Mrs
lili22
pe 12 Septembrie 2012 22:24
Primele secvente din film teribil de enervante si multi vor renunta sa urmareasca filmul.Sa distribui pe Arsinel si Stela....ce ne-am saturat de ei de cit i-am vazut in reclame.Inteleg ca farmacia Catena a sponsorizat filmul.De ce nu a ales figuri noi in rolul personajelor virstnice?
Altfel filmul e bun, fetita joaca exceptional.Finalul deschis nu isi avea rostul, e vorba de o drama, totusi...
tonymaestrul
pe 10 Septembrie 2012 16:30
Cu adevarat o drama a unei familii romanesti. Cam asa e realitatea din zilele noastre in Romania. Nu am inteles insa de ce e trecut la comedie. Nu are pic de comedie filmul in el. Finalul , la fel ca la toate filmele romanesti...
kasmyn
pe 10 Septembrie 2012 01:36
Filmul reflecta drama unei familii romanesti cind apare divortul si la mijloc este si un copil!!
sabinalin
pe 09 Septembrie 2012 22:20
In urma cu cinci ani Radu Jude regiza un excelent scurtmetraj intitulat "Alexandra", scurt in care aborda cu multa inteligenta si forta tema relatiilor familiale aflate in disolutie. Preocuparea pentru aceasta tema foarte sensibila a fost pusa iarasi in evidenta de lungmetrajul "Cea mai fericita fata din lume" iar desavarsirea e atinsa de acest admirabil "Toata lumea din familia noastra". E complicat sa ai o familie in zilele capitalismului romanesc de cumetrie, e complicat sa te descurci prin meandrele asa-zisei justitii umane mult prea supusa bacsisului, e complicat atunci cand adultii nu se gandesc cat de mult isi pot traumatiza proprii copii, e foarte complicat atunci cand nu exista intelegere... Un punct forte al filmului e scenariul, cu foarte putine note false care la o privire mai atenta puteau fi evitate. Alt punct forte e reprezentat de interpretarile a sase actori aflati in mare forma. Pe Sofia n-am pus-o la socoteala, copiii sunt intotdeauna foarte simpatici... Serban Pavlu are parte de un rol mare de care se achita cu brio, are posibilitati de mare actor, e bine ca are parte si de altceva decat scalambaielile de la "In puii mei". Mihaela Sirbu si Gabriel Spahiu sunt foarte convingatori in rolurile celor doi care formeaza un cuplu de cosmar in vreme ce Tamara Buciuceanu, Stela Popescu si Alexandru Arsinel innobileaza filmul cu aparitii solide, cu un plus pentru Arsinel care e nevoit sa faca apel la calitati... dramatice. Un film excelent, obligatoriu de vazut mai ales de catre cei care iubesc cinematografia romana, dar si de toti amatorii de cinematografie de calitate!
happysunnyday
pe 18 Aprilie 2012 23:46
mama! filmul asta are 8,3 pe imdb!???!!!?? hai baieti ca se poate si cu filmul romanesc! trebuie sa-l vad si eu
pe 01 Aprilie 2012 23:40
[Titlu in limba engleza: Everybody in Our Family]
CoolRank: 6.5/10
- atmosfera & entertainment: 6/10
- regie: 7/10
- actori: 8/10
- scenariu: 6/10
- montaj: 6/10
Nota IMDb: 7.8 / 10
Regie: Radu Jude
An: 2012
Actori: Serban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Gabriel Spahiu
Genul: drama, comedie
Multi din prietenii mei isi dau ochii peste cap cand aud de filme romanesti si nu vor nici in ruptul capului sa urmareasca asa ceva. Altii… nu au nimic impotriva. Fara sa am asteptari, nici bune, nici rele, m-am asezat cuminte in sala, pregatindu-ma sa fiu impresionata de Toata lumea din familia noastra. Ce-a urmat…. ...
Dacă instanta ia dat ..,cum era și normal dreptul omului sa își viziteze copilul ....de ce curva muistă nu la lăsat pe om sa își ia copilul ....ca este și al lui , este NORMAL SI FIRESC ....la adus pe om în stare sa comita crimă.....
Băieți aveți mare grijă cu ce curve, rele și răzbunătoare faceți copii...pentru ca acest film este o lecție. Asa este cind ești băiat bun și lași de la tine sa fie bine....curva profită și îți ia TOT...
Chiar și bolnav copilul trebuie sa stea la tata dacă era dreptul lui .
Nu poți sa iei dreptul cuiva sa își vadă copilul....
Din ce am dedus femeia a fost adulter și tot ea cu coada pe sus Aurel era contabilul ei ....proastă sa dat și de gol ca a avut relații extraconjugale..
Sincer eu îl compătimesc pe săracul om...
La lăsat GOL ....cum te simți ca om cind tirfa cu care ai făcut un copil sta în casa pentru care ai plătit și muncit cu amantul și copilul tău...
Nu te lasă să vezi copilul de ziua lui... avea și tatăl 1 saptamina cu copilul și NU îl lasă ....
Asa arată ,se poartă și acționează un om distrus care nu mai are nimic de pierdut.
Devine un criminal din cauza unei curve.
Nu Să Poarte Altora Și Altora De Grijă Ani La Rând, Spunând Cuvintele: Lumea Nu Mai Muncește, Păi Cum Știe Sa Poarte De Grijă Unii Și Unele La Alții Și Altele, Atunci Ăia Și Alea Care Știu Să Poarte De Grijă Lumea Nu Mai Muncește La Adresa Altora, Și Alteia, Să Sufere Naibii, Păi Da Ce Naiba Să Faci.
Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
Niște interpretări remarcabile ale tuturor actorilor. Nu m-am prins dacă tatăl se presupune că e un fătălău dar Pavlu nu poate ieși din sfera de duritate nici în astfel de rol, sau chiar așa a fost închipuit personajul, dar chiar dacă îmi place foarte mult de Pavlu și consider că a făcut un rol foarte bun, parcă aș fi văzut totuși pe altcineva în rol. Cineva mai cu mutră „de fraier” de la care ar fi fost mai neașteptate și șocante astfel de porniri.
Un nebun paranoic si o curva cu caracter infect se intalnesc si se iubesc. Din naiva si iresponsabila lor dragoste se naste un nevinovat copil care ii cam aduce cu picioarele pe pamant in lumea reala a responsabilitatilor. Ea buricul pamantului, nu-i prea place noua lume, se supara si divorteaza. aciuindu-se langa coama unui leutz mai batran mai copt la chelie si mai docil. El nebunul paranoic care se viseaza in continuare familist convins isi cere rodul iubirii lor. Adica acel copil mult mai matur decat amandoi. Filmul cuprinde in mare parte scene de "harjoneala copilareasca" a celor doi ex-iubiti care nici dupa 5 ani nu dau dovada de maturitate in fata copilului.
Filmul prezinta un tipar de familie democrata, des intalnit acum in Romania post revolutionara .
Fratilor nu spune nimeni sa nu va iubiti dar mai si protejativa. Prostia se inmulteste repde. Stati impreuna pe oua, cam 3-4 ani, in conditii grele de chirie si apoi daca inca va mai intelegeti cat de cat, hotarati-va sa faceti plozi. Ei saracii nu au nici o vina ca voi nu sunteti facuti unul pentru celalalt.
Film cu psihopati, cu scene expresive de Casa de nebuni, nerecomandat minorilor.
E un film din ciclul: "Daca nu ma iubiti, va foot muma-n cour la toti, bai, lampagiilor, va tai pe loc aici... Fac moarte de om".
Film tembel, despre tot ce e mai josnic in specia melteana romaneasca. Au si alte popoare violenta lor, dar la romani e impleticire de patetic cu grotesc.
personal, nu mi-a placut! nu mi-a transmis nimic. Doar violenta! Aia o primesc si daca urmaresc stirile de la ora cinci.
nici nu vreau sa ii dau nota! vad ca a luat o gramada de premii, dar as vrea sa verific sa vad cu cine a fost in competitie. Mi se pare supraevaluat la 7,5. pe imdb.
http://www.youtube.com/watch?v=a5OYLEP9d7E
Ce nu inteleg este cum ajunge Marius, la final, de pe Carol, Mosilor Vechi, Armeneasca la farmacia de pe Ion Mihalache, colt cu Panait Istrati (Piata Domeni). A alergat pana acolo?
Cadrele foarte strânse din scenele de interior şi spaţiul încărcat de tensiune până la sufocare ne fac până la urmă pe noi înşine prizonieri, deşi încă nu suntem în nicio tabără. Marius (jucat într-un crescendo de stări de către Şerban Pavlu) merită să meargă cu fetiţa lui la mare; pe de altă parte, şi fostei lui soţii (jucate de Mihaela Sîrbu) îi dăm parţial dreptate. Perspectiva filmului, cea a tatălui care îşi pierde fiica în urma divorţului, e una care surprinde, până la urmă publicul feminin va aunge să empatizeze cu protagonistul, în pofida gesturilor sale aflate la limita raţionalului.
De la cel mai premiat scurtmetraj romanesc din istorie – Lampa cu caciula din 2007 – Radu Jude a facut saltul catre lungmetraj cu Cea mai fericita fata din lume, un titlu pe care l-a regizat si coscris. Rezultatul a fost modest spre slab, in primul rand din cauza unei povesti fara greutate, labartate sforaitor pe durata a 90 de minute. Toata lumea din familia noastra debuteaza cu un cadru in care personajul principal bea, bea, bea… dintr-o sticla de apa plata. Trimiterea la propria sa creatie anterioara se dovedeste insa de bun augur pentru ca aici Radu Jude si Cristina Sabau reusesc o naratiune care, in ciuda catorva momente neverosimile, are miez si tine spectatorul in priza.
Proiectat minimalist - majoritatea actiunii se desfasoara in 3 incaperi ale unui apartament, fara coloana sonora si cu o singura camera de filmat care se plimba de la un personaj la altul, Toata lumea din familia noastra contrariaza privitorul cu stilul agitat si dialogurile bombastice.
In primul sfert de ora, asistand la conversatiile tata-fiu dintre dl. Vizureanu (Alexandru Arsinel) si Marius (Serban Pavlu), domna Vizureanu (Stela Popescu) trage o concluzie: "Amandoi vorbiti ca din carti". Doamna Vizureanu, va dau perfecta dreptate! Cu chiu cu vai Marius face rost de la tatal sau de cheile unei masini cu care merge sa-si colecteze (da, acesta e verbul corect!) fiica. Interpreta micutei Sofia uita din cand in cand sa vorbeasca cu interlocutorul si trage cu ochiul catre camera de filmat.
Ajuns acasa la fosta sotie Marius ii intalneste pe Aurel (Gabriel Spahiu), noul partener al femeii, si pe mama soacra poreclita dragalas Bursucu' (Tamara Buciuceanu). Otilia (Mihaela Sarbu) apare cu intarziere. Urmeaza cateva evenimente-puseuri in care scenaristii nu renunta la suculenta verbala neoasa (replici gen “gura bate curul”) care prinde la publicul spectator, dar nu rezolva cateva nonreactii ale personajelor ce devin dificil de inghitit. Ce copil sta cuminte si ascultator pe genunchii tatalui cand isi vede mama legata fedeles? Ce bunica si mama accepta spasita o desfasurare atat de halucinanta de fapte? Sa presupunem totusi ca loviturile aplicate, politele platite, vorbele grele spuse si gesturile disperate contureaza un antierou in nuante din ce in ce mai apasatoare si veridice. Iar apoi? Apoi, cu toate personajele puse pe "mute" si ramas fara haina aparentei comice, Jude simuleaza un final pentru a-si proteja spectatorul. Ar fi putut face mult mai mult.
Mrs
Altfel filmul e bun, fetita joaca exceptional.Finalul deschis nu isi avea rostul, e vorba de o drama, totusi...
CoolRank: 6.5/10
- atmosfera & entertainment: 6/10
- regie: 7/10
- actori: 8/10
- scenariu: 6/10
- montaj: 6/10
Nota IMDb: 7.8 / 10
Regie: Radu Jude
An: 2012
Actori: Serban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Gabriel Spahiu
Genul: drama, comedie
Multi din prietenii mei isi dau ochii peste cap cand aud de filme romanesti si nu vor nici in ruptul capului sa urmareasca asa ceva. Altii… nu au nimic impotriva. Fara sa am asteptari, nici bune, nici rele, m-am asezat cuminte in sala, pregatindu-ma sa fiu impresionata de Toata lumea din familia noastra. Ce-a urmat…. ...