Sinopsis

Singurul scop al soldaților din unitatea NATO a fost acela de a câștiga cât mai mulți bani din diverse misiuni, mai mult sau mai puțin oficiale.
Găsiți vinovați pentru distrugerea unității care îi găzduia, soldații sunt acuzați de incompetență și dați afară din serviciul militar. Astfel, serialul va urmări destinele acestora în viața civilă, mediu complet nou pentru ei. Noutatea este dată și de faptul că acțiunea serialului va fi împărțită în două povești distincte și aparent fără legătură.
Rămas șomer, Mârlanu (Toni Ionescu) nu poate accepta ideea că nu mai este soldat și refuză să renunțe la uniforma militară. În cele din urmă ajunge să intre în mafie involuntar, fiind folosit în cele mai "murdare" activități, fără să realizeze implicațiile.
Chiorete (Bogdan Dumitrescu) se angajează în poliție și cu ajutorul abilităților sale paranormale, va reuși să elucideze cele mai misterioase cazuri.
Pupăză (Grig Chiroiu) se visează vedetă de televiziune și, pentru a-și realiza visul, pune la cale fel de fel de trăsnăi.
Gogoașe (Constantin Zamfirescu) semnează un contract fabulos cu o casă străină de producție de filme pentru adulți și primește un avans cu care își cumpără o vilă prin credit ipotecar.
Vandame (Cătălin Marin) își continuă relația cu Ema și se mută împreună într-un apartament cu chirie. Se angajează ca bodyguardul și șoferul unui personaj foarte influent, reușind să câștige mulți bani.
Ema (Livia Taloi) se ocupă în contiunare de spionaj, dar pentru a rămâne sub acoperire se asociază cu Iuliana și Desire și deschid un cabinet psihologic.
Rămasă văduvă, Iuliana (Iuliana Mărgărit) este în permanență în căutarea unui iubit. Datorită experienței sale de viață, ea le sfătuiește pe Ema și Desire în problemele amoroase.
Și Desire (Desire Malonga) își caută iubirea, după despărțirea de Chiorete. Ea va fi generatorul de efervescență și zăpăceală din grupul celor trei prietene.