Sinopsis

April, o tanara din Seattle, moare in timpul unei petreceri din cauza unei supradoze. Elijah Kane (Steven Seagal) si echipa condusa de el sunt intr-o cursa contra cronometru pentru a dezvalui cine se afla in spatele pastilei “E”, deosebit de toxica, cea responsabila de moartea mai multor adolescenti din oras.
Ca si cand asta nu ar fi fost de ajuns, aceeasi echipa trebuie sa asigure paza de corp pentru un regizor foarte arogant care realizeaza un film despre cele mai periculoase zone din Seattle.

Elijah Kane (Steven Seagal) se află în fruntea unei echipe speciale care investighează crime deosebit de grave. De această dată, ei sunt pe urmele unui asasin în serie, căruia îi cad victime mai multe femei, toate foarte atrăgătoare. Orașul Seattle este terorizat de acest criminal, care face din ce în ce mai multe victime. Tocmai atunci când credeau că l-au prins și pot răsufla ușurați, oamenii din Echipa lui Elijah se confruntă cu mai multe crime, copie fidelă a celor pe care le credeau deja rezolvate.