Sinopsis

Marisa Lujan a reușit să-și crească băițelul, Lalo, în ciuda dificultăților și a unei vieți nu tocmai ușoare. Când lucrurile devin periculoase în orașul său natal din Mexic, Michoacan, pleacă în SUA cu fiul ei. După o perioadă petrecută în California, Marisa și Lalo se stabilesc la New York, unde ea se angajează cameristă la un hotel de lux din Manhattan.

Aici îl întâlnește, ca oaspete al hotelului, pe Cristobal Parker (Eugenio Siller), care își imaginează că Marisa este, la rândul ei, cazată aici, atunci când o vede îmbrăcată în hainele elegante ale unei cliente a hotelului. Ca și în pelicula Camerista (Maid in Manhattan), începe o frumoasă - dar sinuoasă - poveste de iubire, plină de emoții, sentimente puternice, îndoieli, algeri dificile, sacrificii și pasiune. Vom vedea, pe parcursul episoadelor, dacă povestea lor de dragoste va reuși să depășească limitele impuse de avere și privilegii.

Pe lângă cele două personaje centrale - Marisa și Cristobal - vom mai întâlni, în telenovela Camerista din Manhattan, și alte personaje puternice: Eduardo “Lalo” Mendoza Lujan (interpretat de Jorge Eduardo García) - fiul de zece ani al Marisei, care are o inteligență ieșită din comun, Sara Montero (Vanessa Villela) – o femeie bogată și ambițioasă, care este în stare de orice pentru a fi alături de Cristobal, Marcela Villa (Ana Sobero) – mama Marisei, Victor Mendoza (Paulo César Quevedo) – fostul soț al Marisei și mulți alții.