Comentarii Comentează
 • andrei_oarga
  pe 09 Martie 2021 07:56
  Foarte ciudat,cel puțin partea realizată sub forma de sitcom,dar si interesant,nu e ceea ce ma asteptam,dar ma bucur ca i-au făcut măcar o miniserie Wandei Maximoff,care e de departe unul dintre cele mai interesante personaje Marvel,Elizabeth Olsen își face foarte bine treaba iar ultimele 2 episoade sunt cele mai bune,oricum aștept Doctor Strange In The Multiverse Of Madness,unde clar o s-o vedem pe Wanda mult superioară tuturor aparițiilor sale de pana acum si de altfel filmul anunțându-se unul de proporții mari!
 • herleaflorin
  pe 07 Martie 2021 00:59
  Foarte bun și diferit merită văzut dacă ești fan Marvel are feelingul de blockbuster
 • Costirik
  pe 06 Martie 2021 19:20
  Este incredibil cum Marvel si Kevin Feige pot inca sa mentina nivelul de calitate dupa atatia ani. Cand au fost anuntate aceste seriale ma gandeam ca Wandavision e inutil, fara rost. Dar nu, totul e o strategie foarte bine pusa la punct, totul pentru si pe placul fanilor. Impresionant ce au realizat pana acum si avand dupa parerea mea niste supereroi de 2 lei.
  In schimb, ca o comparatie in partea cealalta la DC Comics unde au cei mai indragiti supereroi se asteapta in perioada asta un "Snyder Cut".
  E pacat, un DC Comics la fel de eficient si prosper ca Marvel ar fi fost o incantare pentru cei care iubesc filmele si serialele inspirate din benzile desenate.
 • r_zv
  pe 05 Februarie 2021 23:53
  Pentru cine a vazut Avengers: Infinity war si Endgame nu trebuie sa il ratati...veti avea surprize frumoase...foarte bine gandit serialul...este ceva diferit si placut in acelasi timp...