Comentarii Comentează
 • user-5e55129f10d0e
  pe 18 Martie 2023 19:36
  Foarte bună interpretarea eroinei.
  Domnul Adrian Cristea zicea că e plin de irealități și fără logică,dar tocmai asta e farmecul filmelor cu familia celebră Addams.nuu?
 • katye
  pe 03 Decembrie 2022 23:13
  Un serial bun pentru scenariul lui. Actori bun, poveste buna, coloana sonora superba.
  Din pacate nu se potriveste cu povestea tipica familiei Addams. Primele 2 episoade au fost bune, in rest serialul s-a transformat într-un Nancy Drew intunecat.
 • adrian_cristea_499
  pe 01 Decembrie 2022 17:21
  Un serial tipic adolescentin, singurul lucru special este faptul că a fost filmat în România. La momentul actual este probabil cel mai în vogă serial dar e clar că nu merită această faimă. Ca orice alt serial adolescentin e plin de clișee și irealități. Ba chiar logica din serial se bate cap în cap, familia Adams tot susține că ei iubesc tot ce înseamnă ororități, că ei iubesc morții și macabritățile, dar tot ei sunt dați peste cap când un membru al familiei este acuzat de o crimă, păi nu iubeați voi crimele și criminalii? De asemenea serialul încearcă să fie și "modern" de multe ori menționându-se aplicații cunoscute precum Instagram sau TikTok. Și ăsta este un motiv pentru care este atât de popular, în rândul adolescenților și persoanelor copilăroase care nu au prea văzut multe filme.
  Multe glume din film sunt foarte proaste, nimic surpinzător aici.
  Jocul actorilor e decent, nu m-a dat nimeni pe spate, Jenna într-adevăr s-a potrivit în rol dar nu mi-sa părut că a jucat wow.
  Pe partea de scenariu a fost decent, multe clișee după cum am spus dar nu au deranjat chiar așa tare. Serialul a fost unul cu detectivi oarecum, firul narativ principal fiind Wednesday încercând să descopere făptașul unor crime.
  Per total pot spune că mă așteptam la ceva mult mai rău și foarte enervat dar chiar nu a fost, nu m-a enervat deloc, am putut să-l urmăresc lejer fără a mă strădui. Serialul rămâne unul decent cum am spus, merită să-l vedeți dacă vreți mai ales pt că e foarte popular acum, dar și dacă nu-l vedeți nu ratați nimic. Nota 6/10!
 • silvia_r
  pe 01 Decembrie 2022 10:33
  Serial cu scenariu pentru adolescenți interpretat amatoricesc de majoritatea actorilor .
 • Amme77
  pe 30 Noiembrie 2022 23:27
  Nu mi-a placut. E un serial pentru adolescenti. E o combinatie dintre Harry Potter si Stranger Things. Am fost dezamagita.
 • Shisui
  pe 29 Noiembrie 2022 20:47
  Pot spune că am tot amânat să îl văd. Aveam ceva dubii că nu va fi nu știu ce, având în vedere că nu mi-au plăcut nici filmele vechi legate de Familia Addams. Văzând tot mai multe insta story-uri am zis să îi acord o șansă.
  Serialul este chiar bun, începând de la actori până la coloana sonora care se potrivește foarte bine cu serialul. Totuși, felul în care joacă Jenna Ortega și Emma Myers m-au cucerit încă din primele minute. Mi se par a fi combinația perfectă.
  Scenariul, din punctul meu de vedere este chiar bun. Odată cu trecerea timpului și a episoadelor multe mistere se elucidează.

  Printre una alta, este de apreciat faptul că 3 actori români, au reușit să prindă un rol în acest serial.
  Vreau să îi felicit prin această cale pe Cezar Grumăzescu, Victor Dorobanțu și George Burcea.
 • galbentheo
  pe 27 Noiembrie 2022 20:05
  Un fel de x men slab adaptat la zilele noastre. Nu se compara cu filmul din 1991 unde Christina Ricci o joaca pe Wednesday. Slab si plictisitor pentru mine.
 • viki199-
  pe 27 Noiembrie 2022 16:33
  Actorii joacă bine, dar scenariul e subțirel.Cred ca Tim a încercat să facă ceva mai "cool" pentru noua generație, nu se compară cu filmele lui vechi. Totuși e ok, la ce criza de calitate este acum pe piața media merge... Eu îl înțeleg pe Tim degeaba ai o idee extraordinară dacă scenariul nu rezonează cu generația actuală, e și el om trebuie să aibă și profit.
 • Myfairlady94
  pe 27 Noiembrie 2022 10:49
  Tim Burton este un regizor excepțional, fără îndoială. Îmi plac majoritatea filmelor lui, dar “Wednesday” este foarte prost. Plot-ul, actori nepotriviți, agenda woke. Nu-l pot încadra nici măcar în categoria filmelor “de duminică dimineața”. Acest serial reflectă foarte bine nivelul tinerilor de astăzi care se amuză la orice situație, indiferent cât este de prostească. Atunci când nu există referințe de calitate, orice film/serial ni se pare o capodoperă. Woke-ul nu a trecut neobservat, asta este și intenția, să fie cât mai “țipător”, agresiv. Nu am cum să nu amendez acest lucru. De la “Miss Peregrinez”, Burton continuă să dezamăgească cu filme/ seriale proaste. Păcat, este un regizor fantastic. Nota 4.
 • Tyybi1
  pe 25 Noiembrie 2022 12:53
  La fiecare 5-10 minute îmi spuneam ”Băi ce tare e!” Replicile sunt geniale, să nu mai vorbim de tot designul...superb. Cu siguranță o să vreau să-l revăd în următoarele luni.
 • Mcg1483
  pe 24 Noiembrie 2022 00:56
  Senzatie serialul... una peste alta, dar mi s-a facut greață de mamele puștiului care au aparut intr-un episod (4 sau 5). Nu cred ca se mai face un film in ziua de azi fara aluzii la noua "normalitate". Ar trebui sa fie un film la care te uiti cu familia. Ce le vom explica copiilor nostri? Cum a aparut pustiul? Cu barza sau cu FIV? Oare până unde va merge aceasta situatie?
 • miyuki
  pe 23 Noiembrie 2022 23:13
  E fain serialul. In genul Sabrina. Jenna joaca foarte bine. Morticia de asemenea este ce trebuie. Recomand
 • xerses
  pe 23 Noiembrie 2022 18:45
  Filmul are multi actori foarte buni.Dupa un prim episod care ne pune in cadru, pofta de a urmari imediat tot sezonul a venit instant.