Comentarii Comentează
  • ana.marya
    pe 26 August 2018 17:27
    Nu intelegeam cine pe cine vindeca dar la sfarsit am realizat ca amandoi s-au vindecat dar nu unul pe altul ci fiecare pe el insusi. A fost nevoie doar de cineva caruia sa se destainuie fiecare pentru a-si da seama cum este viata lor. Din moment ce au realizat ca se pot pierde pe ei a intervenit frica si atunci a aparut si curajul de a infrunta viata. Dupa parerea mea problema lor era la ei deoarece credeau ca nu au forta si curajul necesar pentru a depasii problemele grave dar din moment ce si-au dat seama au depasit frica si au reusit sa isi controleze viata
  • LoLeX1997
    pe 16 Aprilie 2012 17:42
    da cum pot vedea filmul????
    astept raspuns ca pe pagina aceasta nu vad nimic va rog sa-mi raspundeti
  • Ancient
    pe 31 Decembrie 2011 00:26
    FIlmul a fost interesant de urmarit,dar foarte superficial
  • GabrielaSirbu
    pe 11 Ianuarie 2011 19:30
    Filmul, dupa un roman al lui Irvin D. Yalom, este o fictiune..." o istorie care ar fi putut sa se intample" (lucru pe care l-a spus un baiat destept - Andre Gide - nu eu, nici vorba) despre inceputurile psihanalizei si a psihoterapiei, in care sunt implicate personaje istorice reale, care s-ar fi putut intalni...
    Si, da, cartea este mult mai profunda si mai buna, dar, daca nu aveti chef s-o cititi (cu toate ca ar fi pacat), merge si filmul.
    7 stelute pentru film si 10 pentru carte!
    Si pentru ca sunt la maaaaaare moda cartile si filmele despre psihoterapie, va recomand o alta carte a lui Yalom, "Minciuni pe canapea" - nu stiu daca este si film.
  • gena_boo
    pe 24 Octombrie 2010 22:34
    Scenariul filmului este realizat dupa un roman fictiune al lui Yalom.
    Avand in vedere ca autorul e psihiatru inteleg fascinaţia acestuia pentru unele portrete impunătoare din istoria psihologiei (psihanalizei, în particular).
    In mare, autorul cartii imagineaza o scena interesanta: ca aceea Nietzsche, Freud şi Breuer să fi fost la un moment dat în acelaşi context şi ca filosoful să îl “vindece” pe Breuer de obsesia pentru Anna O., în timp ce el însuşi e vindecat de migrenă şi depresie.
    Nu am citit cartea dar, filmul este destul de interesant.
  • lazar90
    pe 09 Aprilie 2010 15:08
    având în vedere că am citit cartea înaite de vizionare, mă așteptam la mai mult, îi lipsesc multe părți esențiale prezente în roman....
  • pe 27 Ianuarie 2008 11:16
    Mi-a placut foarte mult. Pastreaza multe elemente (fapte, intamplari, oameni) reale. Readuce in zilele noastre mari personaje de multi uitate.