Comentarii Comentează
 • user-5e3e92f1c0e2d
  pe 14 Februarie 2021 16:28
  prea tare filmul..emotii trairi intense..clar ptr fanii genului !! bonus numai ideia ca ar aparea si maestrul Bruce Lee face deliciul !! foarte incitatnt..mi-a placut maxim !! nota 10 !!
 • tibi9989
  pe 20 Iulie 2020 15:27
  e un film ce merita vazut..scenele de lupta sunt extraordinare,povestea buna
 • morfil
  pe 18 Mai 2020 15:17
  .....Pentru mine, care am făcut karate shotokan și am ajuns la centura maro și am și acum kimono-ul în dulap, acest film este o încântare !! Plus că mi-am reamintit de serile în care ne înghesuiam câte 15 inși într-o cameră ca să vedem arte marțiale la video.
  .....Filmul l-am văzut în calitate 4K HDR pe un Samsung 4K QLED la 120hz - fluiditatea și culorile au fost divine !! Orice film sub calitate 4K este un sacrilegiu în ziua de azi.
  .....Cadrele lente, prelungite la maxim, sunt minunate - intri practic în lumea personajelor, le observi trăirile, te confunzi cu atitudinea acestora, camera stă fixă acolo, nimic nu e grăbit inutil.
  .....Apoi urmează scene de tensiune și luptă, glorios executate, iar tehnica luptei este curată, ca la manual ! Luptele par destul de realiste, nu e nimic exagerat, nimeni nu scapă nebătut, ceea ce este grozav pentru credibilitate. Deja nu mai pot cu filmele cu eroi americane.
  .....Filmul are multe scene în care se atinge și inima, nu e doar bătaie fără noimă. Avem și ceva lecții de istorie și ceva mesaje interesante antirasism. Filmul încearcă să dezvolte mai multe planuri și relații tensionate între personaje, chiar maschează destul de bine povestea liniară specifică filmelor de acțiune. Personajele sunt numeroase, dar nimic exagerat, și chiar multe sunt simpatice și te atașezi repede de destinul acestora.
  .....Faptul că apare și Bruce Lee e deja bonus, maestrul nemuritor ne încântă cu dansul său amețitor, cu țipetele sale de pisică, cu privirea sa ucigătoare, cu duritatea și eficiența extraordinare. Din păcate, aș fi vrut să fie și el implicat cumva în lupta finală. Este prostesc de-a dreptul să ai un caracter ca Bruce Lee și să nu îl folosești în punctul culminant !! Da, este un film despre Yip Man, dar clar trebuia făcut ceva cu Bruce Lee pe final. Acesta se duce să răspundă la un telefon și nu mai apare apoi în film. Ce greșeală uriașă !! De asta nu am dat 10 acestui film. Incredibil ce gafă de începător !!
  .....Vă recomand acest film din suflet. Dacă sunteți fani 5gang, clar nu recomand. Stați acolo la nivelul sub 0.
 • catalin2010cata
  pe 10 Aprilie 2020 13:06
  Este un film de actiune foarte bun si foarte frumos.Nu stiu de ce scrie comedie la el.Recomand!
 • OviStof
  pe 22 Februarie 2020 19:23
  Fiind pe aceeași linie despre viața lui IP Man, acțiunea este bine realizată, avându-l pe Donnie Yen ca protagonist.
  Și personajul Bruce Lee este bine reprezentat. Scott Adkins încântă prin coregrafia marțială, fie și în rol negativ.
  Ce nu prea iese la "socoteală" este vârsta sugerată, cam tânără, a lui Ip Man (și băiatul maestrului e o dovadă) - nicidecum peste 70 - prin perspectiva bolii sale.
 • Adii_47
  pe 12 Februarie 2020 22:20
  foarte bun filmul dar trebuie schimbat genul filmului de pe acest site minunat.in nici un caz nu este comedie/
 • Dudesteanu
  pe 03 Ianuarie 2020 16:16
  Ip Man 4 este un film de arte marțiale biografice din Hong Kong, regizat de Wilson Yip și produs de Raymond Wong. Este al patrulea din seria de filme Ip Man, bazată pe viața maestrului Wing Chun cu același nume și are Donnie Yen care reprinde rolul. Filmul a început producția în aprilie 2018 și s-a încheiat în iulie în același an.
  Donnie Yen a anunțat că filmările pentru Ip Man 4 s-au încheiat în China. Regizorul Wilson Yip și specialistul în scene de luptă Yuen Wo Ping s-au reîntors pentru filmările din Ip Man 4, care are un buget de 52 de milioane de dolari. Vor juca și actori renumiți din filmele de acțiune ca Scott Adkins( foarte cunoscut pentru rolul Yuri Boyka, un luptător rus dintr-o pușcarie de maximă siguranță) și Vanness Wu, plus o apariție surpriză, eroul copilăriei noastre – Jackie Chan.

  Acțiunea din acest film este dezvoltată în jurul venirii lui Bruce Lee în SUA și încercarea lui de a deschide o școală de arte marțiale. Această școală provoacă neplăceri altor maeștri de karate din zonă, iar venirea lui Ip Man în Chinatown are scopul de a stabili clar o dominație în zonă. Ip Man chiar a fost profesorul lui Bruce Lee în realitate.