joi, 27 iunie
-
07:00
Bucătărim împreună • Sez.12, Ep.12
Cu multă brânză, vă rog!Cinci specialiști în mâncare prezintă informații amuzante și rețete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendințe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante. -
07:45
Jenny Morris: Aventuri culinare în Maroc • Sez.1, Ep.9
AzrouÎn aventurile ei culinare prin Maroc, Jenny ajunge într-un orășel numit Azrou, chiar în inima zonei centrale a Munților Atlas. -
08:10
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.8, Ep.7
Mama Mia!Ultimii șase cofetari din concurs sunt provocați de Duff Goldman și Valerie Bertinelli să creeze fusercuri italiene „în curcubeu", cu arome clasice ca alune, migdale și caise. -
08:55
Bucătărie în stil sudist • Sez.15, Ep.11
Cel mai bun prieten al meuAniversând ziua când l-a adoptat pe Millie, câinele ei, Trisha gătește un prânz sănătos: carne de vită uscată, preparată la cuptor, și orez sălbatic, cu usturoi și ceapă verde. -
09:17
Bucătărie în stil sudist • Sez.15, Ep.12
Plăceri vinovateInspirată de delicii care stârnesc plăceri vinovate, Trisha gătește o masă de răsfăț: cartofi prăjiți în stil sudist, cu tot ce trebuie, și un burger de petrecere cu de toate. -
09:40
Restaurante americane • Sez.33, Ep.6
Să condimentăm situațiaÎn Dakota de Sud, Guy vizitează un local cu sandwichuri gourmet, care face rețete fusion delicioase, apoi ajunge într-o pizzerie neobișnuită din Alaska. -
10:02
Restaurante americane • Sez.33, Ep.7
Cărnuri picante și ceva dulceÎn Dakota de Nord, Guy vizitează o cafenea-patiserie care face rulouri cu alune pecan. Apoi se oprește la localul unui măcelar dintr-o piață, în Dakota de Sud. -
10:25
Cu Guy la băcănie • Sez.23, Ep.1
Sănătos și nesănătosGuy Fieri provoacă patru chefi să prepare versiuni mai sănătoase ale unor rețete nesănătoase. Ei trebuie să facă un burger și cartofi prăjiți fără a folosi ingredientele obișnuite. -
11:10
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.31, Ep.10
Bătălia măcelarilorPatru chefi la început de drum se întrec în fața unui juriu format din trei experți. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coș misterios ca să prepare o masă extraordinară. -
11:55
Bucătăreasă la fermă • Sez.27, Ep.11
Acasă: Poveste despre patru meniuri de cinăRee prepară la cină o poveste delicioasă, cu patru meniuri. Pe listă avem somon glazurat cu sos de soia, broccolini și orez cu limetă, apoi gnocchi cremoși, cu chorizo și ardei. -
12:17
Bucătăreasă la fermă • Sez.27, Ep.12
Acasă: Cina, de la cap la coadăRee pregătește cina în timp real, începând de la final, cu desertul. În meniu avem friptură Diane, cartofi copți cu parmezan și ciuperci trase în unt cu usturoi. -
12:40
Tortul câștigător • Sez.1, Ep.11
Torturi pentru bebelușiPatru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câștigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari. -
13:25
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.57, Ep.4
Rotești și câștigi: Runda 4Trei chefi noi au, în sfârșit, șansa de a găti. Ei se confruntă cu ingrediente deloc familiare și trebuie să transforme în desert un produs de patiserie specific micului-dejun. -
14:10
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.5
Tura 5: Simț artisticSe face simțită epuizarea, căci chefii intră în cea de-a 13-a oră a competiției de 24 de ore și transformă semipreparate pentru microunde în opere de artă, pentru Eric Adjepong. -
14:55
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.10, Ep.9
Aranjamente la paharValerie Bertinelli și Duff Goldman le cer tinerilor concurenți să facă milkshake-uri decorate cu preparate coapte la cuptor. Care dintre ei își vor asigura un loc în finală? -
15:40
Bucătăria de la fermă • Sez.13, Ep.4
Cină în jurul lumii: CoreeaMolly Yeh pregătește rețete de inspirație coreeană: sandviciuri cu friptură cu sos gochujang dulce-picant, hotdog coreean cu multă brânză și cartofi prăjiți picanți. -
16:02
Bucătăria de la fermă • Sez.13, Ep.5
Nostalgii chinezeștiMolly Yeh și Lucy, mătușa ei, prepară o cină de inspirație chinezească: tofu Mapo cu carne de porc, salată cu ardei iute proaspăt, crocant, și o supă specială, dreasă cu ou. -
16:25
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.17
El PasoAndrew Zimmern e în El Paso, Texas, savurând bogata cultură culinară locală. Se ospătează cu de toate, de la fajitas tradiționale și menudo, până la tacos rulați și entomatadas. -
16:47
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.22
FezAndrew Zimmern ajunge în pitorescul oraș marocan Fez, unde savurează delicii locale: tot felul de mâncăruri Tajine cu carne, plăcinte cu carne și frigărui marocane. -
17:10
Bucătăreasă la fermă • Sez.22, Ep.8
Cina pentru tataRee și fiul ei, Todd, fac supă vânătorească de pui, cremoasă, biscuiți cu parmezan și ierburi aromate, și cheesecake cu ciocolată neagră pentru tatăl ei și mama ei vitregă. -
17:35
Bucătăreasă la fermă • Sez.22, Ep.9
Întrebați-mă orice: Gătim în aer liberRee răspunde la întrebările prietenilor și localnicilor din Pawhuska, apoi prepară salată de pui cu fajita, salată de cartofi cu ardei iute și salată Panzanella în stil sudist. -
18:00
Acasă la Giada • Sez.8, Ep.13
Raffy intră în bucătărieGiada De Larentiis găzduiește cu plăcere la ea acasă mese intime, dar și festivități la scară mare. Ea ne dezvăluie rețetele ei unice, memorabile, și tot felul de trucuri utile. -
18:25
Bucătăria de la fermă • Sez.13, Ep.1
Un prânz pentru fermierul ei preferatMolly Yeh prepară un prânz copios pentru fermierul ei preferat din Vestul Mijlociu al SUA. În meniu: bacon cu cereale și un preparat din aluat copt, cu sos cremos de legume. -
18:50
Copii mici, bucătari mari • Sez.4, Ep.13
Rețete cu chiaChefi mici cu ambiții mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase și lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap. -
19:40
Cu Guy la băcănie • Sez.23, Ep.1
Sănătos și nesănătosGuy Fieri provoacă patru chefi să prepare versiuni mai sănătoase ale unor rețete nesănătoase. Ei trebuie să facă un burger și cartofi prăjiți fără a folosi ingredientele obișnuite. -
20:25
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.31, Ep.10
Bătălia măcelarilorPatru chefi la început de drum se întrec în fața unui juriu format din trei experți. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coș misterios ca să prepare o masă extraordinară. -
21:10
Bucătăreasă la fermă • Sez.27, Ep.11
Acasă: Poveste despre patru meniuri de cinăRee prepară la cină o poveste delicioasă, cu patru meniuri. Pe listă avem somon glazurat cu sos de soia, broccolini și orez cu limetă, apoi gnocchi cremoși, cu chorizo și ardei. -
21:32
Bucătăreasă la fermă • Sez.27, Ep.12
Acasă: Cina, de la cap la coadăRee pregătește cina în timp real, începând de la final, cu desertul. În meniu avem friptură Diane, cartofi copți cu parmezan și ciuperci trase în unt cu usturoi. -
21:55
Tortul câștigător • Sez.1, Ep.11
Torturi pentru bebelușiPatru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câștigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari. -
22:40
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.10, Ep.9
Aranjamente la paharValerie Bertinelli și Duff Goldman le cer tinerilor concurenți să facă milkshake-uri decorate cu preparate coapte la cuptor. Care dintre ei își vor asigura un loc în finală? -
23:25
Bucătăria de la fermă • Sez.13, Ep.4
Cină în jurul lumii: CoreeaMolly Yeh pregătește rețete de inspirație coreeană: sandviciuri cu friptură cu sos gochujang dulce-picant, hotdog coreean cu multă brânză și cartofi prăjiți picanți. -
23:47
Bucătăria de la fermă • Sez.13, Ep.5
Nostalgii chinezeștiMolly Yeh și Lucy, mătușa ei, prepară o cină de inspirație chinezească: tofu Mapo cu carne de porc, salată cu ardei iute proaspăt, crocant, și o supă specială, dreasă cu ou. -
00:10
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.17
El PasoAndrew Zimmern e în El Paso, Texas, savurând bogata cultură culinară locală. Se ospătează cu de toate, de la fajitas tradiționale și menudo, până la tacos rulați și entomatadas. -
00:32
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.22
FezAndrew Zimmern ajunge în pitorescul oraș marocan Fez, unde savurează delicii locale: tot felul de mâncăruri Tajine cu carne, plăcinte cu carne și frigărui marocane. -
00:55
Copii mici, bucătari mari • Sez.4, Ep.13
Rețete cu chiaChefi mici cu ambiții mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase și lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap. -
01:40
Bucătărim împreună • Sez.12, Ep.12
Cu multă brânză, vă rog!Cinci specialiști în mâncare prezintă informații amuzante și rețete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendințe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante. -
02:25
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.8, Ep.7
Mama Mia!Ultimii șase cofetari din concurs sunt provocați de Duff Goldman și Valerie Bertinelli să creeze fusercuri italiene „în curcubeu", cu arome clasice ca alune, migdale și caise. -
03:10
Bucătărie în stil sudist • Sez.15, Ep.11
Cel mai bun prieten al meuAniversând ziua când l-a adoptat pe Millie, câinele ei, Trisha gătește un prânz sănătos: carne de vită uscată, preparată la cuptor, și orez sălbatic, cu usturoi și ceapă verde. -
03:32
Bucătărie în stil sudist • Sez.15, Ep.12
Plăceri vinovateInspirată de delicii care stârnesc plăceri vinovate, Trisha gătește o masă de răsfăț: cartofi prăjiți în stil sudist, cu tot ce trebuie, și un burger de petrecere cu de toate. -
03:55
Restaurante americane • Sez.33, Ep.6
Să condimentăm situațiaÎn Dakota de Sud, Guy vizitează un local cu sandwichuri gourmet, care face rețete fusion delicioase, apoi ajunge într-o pizzerie neobișnuită din Alaska. -
04:17
Restaurante americane • Sez.33, Ep.7
Cărnuri picante și ceva dulceÎn Dakota de Nord, Guy vizitează o cafenea-patiserie care face rulouri cu alune pecan. Apoi se oprește la localul unui măcelar dintr-o piață, în Dakota de Sud. -
04:40
Competiția restaurantelor mobile • Sez.10, Ep.5
Încăierare cu burgeriTyler Florence le dă celor cinci echipe rămase o probă terifiantă, cu aligatori, în Fort Myers din Florida. Băieții trebuie să facă un burger care implică riscuri creative. -
05:25
Competiția restaurantelor mobile • Sez.10, Ep.6
Frigărui fel de felTyler le dă celor patru echipe rămase prăjini pentru sărituri în înălțime, ca să evalueze conținutul de proteine al unor frigărui, apoi le testează măiestria cu niște shake-uri. -
06:10
Competiția restaurantelor mobile • Sez.10, Ep.7
Manevre la MiamiTyler și cele trei echipe rămase în concurs sunt în Miami, în Florida. Concurenții trebuie să facă o rețetă cu carne de porc pe placul mulțimii și o creație inedită cu cafea.
Cele mai populare