5 filme de vară disponibile pe Netflix

De la comedii romantice la drame misterioase, articolul acesta prezintă 5 filme de vară disponibile pe Netflix.

 

La ce filme ne mai uităm în această vară? E perioada vacanțelor, avem cu toții mai mult timp liber și poate nu stăm numai la mare, soare, piscină, party-uri. Uneori, Netflix&Chill bate orice destinație din lume.

De la comedii romantice la drame misterioase, vei avea de unde să alegi!

Am întocmit o listă cu titluri care să facă memorabilă și relaxantă o seară de vară în fața micului ecran de acasă.

Vei descoperi mai jos recomandările noastre cu titlurile de sezon disponibile de pe Netflix, pe care să le (re)vezi în această vacanță:

 

Mother of the Bride


Regizorul Mark Waters, cunoscut pentru Mean Girls și Freaky Friday, se reîntoarce cu o nouă peliculă memorabilă.

Scenariul semnat de Robin Bernheim – cel care a scris trilogia Princess Switch – pleacă de la o premisă extrem de interesantă, ce te pune instant pe gânduri: ce ai face dacă fiica ta te-ar anunța că urmează să se mărite cu fiul persoanei care ți-a rupt inima cu ani în urmă?

În comedia cu elemente de tip slapstick, Mother of the Bride (2024), asta este exact vestea pe care Emma (Miranda Cosgrove – iCarly, seria Despicable Me) i-o dă mamei ei, Lana (Brooke Shields – Blue Lagoon, Pretty Baby), după ce se întoarce din Londra.

Nunta va avea loc peste o lună în Thailanda, iar în acest decor tropical orice e posibil.

 

A Family Affair

O altă comedie romantică originală Netflix, A Family Affair (2024), îi reunește pe marele ecran pe Nicole Kidman, Zac Efron și Joey King. Richard Lagravenese (Beautiful Creatures) regizează pelicula, după un scenariu de debut scris de Carrie Solomon. La mai mult de un deceniu de când au jucat un cuplu în The Paperboy, Efron și Kidman își reaprind scânteia pe ecran, de data aceasta aflați în rolul unui star de cinema și, respectiv, al unei scriitoare. Această poveste de iubire devine încurcată atunci când Zara o găsește pe mama ei în pat cu fostul său șef, ceea ce dă naștere unui izvor de momente hilare. A Family Affair este un coming-of-age nu doar pentru fiică, ci și pentru cei doi îndrăgostiți, în ciuda vârstelor lor de adulți aparent maturi.

 

The Kissing Booth

Având-o tot pe Joey King în rol principal, The Kissing Booth (2018-2021) este o trilogie de care cu siguranță ai auzit până acum, dar dacă nu ai avut timp să o urmărești încă, acesta e momentul. Scris și regizat de Vince Marcello, acest rom-com garantează un carusel de emoții. Elle Evans este o liceeană ce nu a avut parte de un sărut, dar ajunge să aibă prima experiență chiar cu Noah, un băiat rău ce se întâmplă să fie frate cu cel mai bun prieten al protagonistei. Cei doi BFF au stabilit o serie de reguli stricte în ce privește prietenia lor, iar noua pasiune a lui Elle amenință să încalce acest pact. Ce va alege în cele din urmă?

 

Irish Wish

Actrița și cântăreața Lindsay Lohan (Mean Girls) este destinată să fure din nou privirele spectatorilor în Irish Wish (2024), o nouă comedie romantică Netflix în regia lui Janeen Damian. Maddie Kelly, o editoare de cărți, este nevoită să participe la nunta celei mai bune prietene în calitate de domnișoară de onoare. Singura problemă o reprezintă faptul că mirele este de asemenea iubirea vieții proragonistei. Într-un act impulsiv, aceasta își pune dorința de a fi ea mireasa și, într-un univers paralel, totul se îndeplinește. Însă nu mereu ceea ce ne dorim este lucrul de care avem nevoie, iar personajul lui Lohan trebuie să facă o alegere dificilă: să continue cu viața la care a visat dintotdeauna sau să acorde o șansă fericirii adevărate.

 

Glass Onion: A Knives Out Mistery

Rian Johnson își continuă seria de filme polițiste cu Glass Onion: A Knives Out Mistery. Sequel-ul îl readuce pe Daniel Craig în rolul principal al șarmantului detectiv Benoit Blanc, însă acesta este cam singurul aspect similar cu predecesorul său. Un mare fan al cărților scrise de Agatha Christie, regizorul-scenarist își dorește ca fiecare film marca Knives Out să fie diferit și să aibă un farmec al său. Vremea răcoroasă din Anglia este preschimbată în climatul mediteranean din Grecia, iar titlul are și el propria identitate și propriile mistere: Glass Onion este o aluzie la imensul dom de sticlă deținut de miliardarul Miles Bron, unul dintre personajele secundare.

Filme
Persoane