Netflix
×
Utilizator
×

A fost stabilită data de lansare a lui John Wick 4

Succesul ultimei părți a francizei a convins Lionsgate să înceapă cât mai repede lucrul la încă o continuare

În vreme ce John Wick (Keanu Reeves) își desfășoară din nou întregul arsenal al abilităților sale de asasin pe marile ecrane, în a treia parte a seriei, compania Lionsgate pune la punct producția următoarei aventuri a personajului. Potrivit Variety.com, a fost stabilită deja data de lansare a lui John Wick 4. Sequel-ul va ajunge în cinematografe pe 21 mai 2021.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum a intrat pe primul loc în clasamentul SUA, cu încasări de 57 milioane de dolari (cel mai bun debut din serie) și a ajuns deja la 93,3 milioane de dolari internațional. Pelicula, regizată tot de cel care s-a ocupat de primele două titluri ale francizei, Chad Stahelski, îl pune pe infailibilul asasin într-o altă situație fără ieșire – exclus din organizația ce îi oferea protecție, are pe urmele sale o armată de vânători de recompense, dornici să pună mâna cât mai repede pe cei 14 milioane de dolari puși pe capul lui.

„A-l vedea pe Reeves învingând pe toată lumea de pe această planetă - întotdeauna îmbrăcat la patru ace - este singurul motiv pentru care aceste filme există”, menționează The Times în cronica rezervată lui Parabellum.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum s-a lansat în cinematografele noastre pe 17 mai.

Filme
Persoane