A întrecut Avatar şi regizează noul Robocop

José Padilha este extrem de popular pentru al său Elite Squad 2, ce a intrecut la încasări, în Brazilia, Avatarul

Odată cu vestea ridicării unei statui a lui Robocop în Detroit, Michigan, au reapărut informaţii legate de un nou film care să aibă la bază povestea din 1987, regizată de Paul Verhoeven.

Darren Aronofsky a dat speranţe fanilor în legătură cu o continuare a lui Robocop ani de-a rândul, însă, cum acesta a continuat să se implice în cu totul alte proiecte, MGM a luat acum la o hotărâre şi a făcut o ofertă regizorului brazilian José Padilha, scrie Deadline.

Padilha este faimos în ţara sa de origine pentru cele două filme din seria Elite Squad (Tropa de Elite), partea a doua a seriei, lansată anul trecut, având în Brazilia încasări mai mari decât Avatar, Shrek Forever After sau Alice in Wonderland.

Elite Squad spune povestea unor membri ai Special Police Operation Battalion, care, în dificila luptă cu drogurile din suburbiile oraşului Rio de Janeiro, îşi pun în pericol viaţa, familia, visele. Filmul i-a adus regizorului un Urs de Aur în 2007, la Festivalul de Film de la Berlin.

Studiourile MGM au ochit Robocop ca pe o posibilă relansare a unei francize de succes, iar odată ce Padilha semnează contractul, va fi căutat şi un scenarist care să lucreze sub supravegherea acestuia.

Filme
Persoane